prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.421
sherujete li vi moje opinjn
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sto se kaze yebavo alePa da deda je bio Troglavi Arapin![]()
si gledala dzoganija idemo na marsPescho ti nisi sa ove planete![]()
Gde nisamsi gledala dzoganija idemo na mars![]()
nista fejk kip it rilGde nisam![]()
Pa nego...ma nema blam furamo ovaj stori do kraja![]()
dobar srbin ti je ujedno i svjetski covjek ako ti je u jezik samo po vuku bez tudjica ako tu izuzmemo turcizme nisi nekako otvorenim za suradnjuSto tako mislis?
Mislis na tudjice za koje nemamo odgovarajucu rec u srpskom ili besomucno ubacivanje i gde treba i gde ne treba samo da bismo zvucali pametnije?dobar srbin ti je ujedno i svjetski covjek ako ti je u jezik samo po vuku bez tudjica ako tu izuzmemo turcizme nisi nekako otvorenim za suradnju
dzaba translejtori i sve to moras i sam progovorit i sto je jos najbitnijim thinkovati na taj nacin
ovo drugo, vecinom ima izraza i to po nekoliko al radje cemo ih svrstat u arhaizme i glumit modernost mada u korporativni jezik to ti podpada pod kulturu ophodjenja ni ne moze drukcije.... ja to zovem iskljucivostMislis na tudjice za koje nemamo odgovarajucu rec u srpskom ili besomucno ubacivanje i gde treba i gde ne treba samo da bismo zvucali pametnije?
Sta je po tvom misljenju bolje?ovo drugo, vecinom ima izraza i to po nekoliko al radje cemo ih svrstat u arhaizme i glumit modernost mada u korporativni jezik to ti podpada pod kulturu ophodjenja ni ne moze drukcije.... ja to zovem iskljucivost
pa zavisi od nacina zivota koji vodis i kako razmisljas...ako si u korporaciju neku taj ,,arhaicni,, govor ce ti biti preprekaSta je po tvom misljenju bolje?
naslov je više nego konfuzan