P primorac Gost 18.05.2004. u 05:26 - ne mogu da šaljem poštu #1 Molim za pomoć.Imam problem jer kada uključim da pogledam primljenu poštu ili da pošaljem isključi se sa interneta.neznam šta je. hvala.
Molim za pomoć.Imam problem jer kada uključim da pogledam primljenu poštu ili da pošaljem isključi se sa interneta.neznam šta je. hvala.
Incognito Poznat Poruka 8.225 18.05.2004. u 08:14 - ne mogu da šaljem poštu #2 Proveri da l' je sanduce dobro zatvoreno. Umeju postari ponekad da ga lose zatvore, pa ispadnu pisma a ti se cudis sto tvoje pismo nije stiglo... Salu na stranu, kakve veze ovo ima sa hardverom? Prebacujem u softver, a ti se potrudi da malo bolje objasnis problem...
Proveri da l' je sanduce dobro zatvoreno. Umeju postari ponekad da ga lose zatvore, pa ispadnu pisma a ti se cudis sto tvoje pismo nije stiglo... Salu na stranu, kakve veze ovo ima sa hardverom? Prebacujem u softver, a ti se potrudi da malo bolje objasnis problem...
DabaMAN Aktivan član Poruka 1.963 19.05.2004. u 23:09 - ne mogu da šaljem poštu #3 primorac: Molim za pomoć.Imam problem jer kada uključim da pogledam primljenu poštu ili da pošaljem isključi se sa interneta.neznam šta je. hvala. Kliknite za proširenje... U mail klientu moras da ukucas parametre za incoming i outcoming mail(pop3 i smtp).
primorac: Molim za pomoć.Imam problem jer kada uključim da pogledam primljenu poštu ili da pošaljem isključi se sa interneta.neznam šta je. hvala. Kliknite za proširenje... U mail klientu moras da ukucas parametre za incoming i outcoming mail(pop3 i smtp).
F - ] falCon [ - Gost 26.05.2004. u 04:43 - ne mogu da šaljem poštu #4 Probaj ovo : Dok ti se primaju i salju poruke, u tom prozoru proveri da li ti je oznacen kvadratic "Hang up when finished". Ako jeste ti ga iskljuci.
Probaj ovo : Dok ti se primaju i salju poruke, u tom prozoru proveri da li ti je oznacen kvadratic "Hang up when finished". Ako jeste ti ga iskljuci.