Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali koji jak dokaz, priznajem, teško je pobiti ovakve dokaze, svaka ti čast na pronalaženju ovakih ''istina'' o ''zlim i pokvarenim'' blokaderima
Pravi novci se rade preko računa a ovo je tips najviše 0000
Ali koji jak dokaz, priznajem, teško je pobiti ovakve dokaze, svaka ti čast na pronalaženju ovakih ''istina'' o ''zlim i pokvarenim'' blokaderimaHvala i Novostima što su slikale ovo papirče
![]()
Možda bi kolega mogao da objasni, on je najbolje verziran u pogledu zborova i plenuma.To znači da je neutvrđen iznos cene za frižider.
Kao u ono mitsko doba samoupravnog socijalizma.Pravi novci se rade preko računa a ovo je tips najviše 0000![]()
Možda bi kolega mogao da objasni, on je najbolje verziran u pogledu zborova i plenuma.
Pivo da se ladi kad legnu donejšns from Soroš bradr.Nije valjda za sendviče.
I oni![]()
?
![]()
Oni imaju više love. Nije to puki sendvič parizer u dve kriške leba.Nije valjda za sendviče.
I oni![]()
?
![]()
Ем сликано, ем папирче, ем детаљи заокружени фломастером. Па ту нема никакве сумЉе.Ali koji jak dokaz, priznajem, teško je pobiti ovakve dokaze, svaka ti čast na pronalaženju ovakih ''istina'' o ''zlim i pokvarenim'' blokaderimaHvala i Novostima što su slikale ovo papirče
![]()
Dakle, zarađuju bolje od sendvičara
Totalno si u pravu. Ovo izgleda totalno bez veze i providno. Problem je kada blokaderi i opozicija iznesu slicne "dokaze", "istine" o "zlom i pokvarenom" SNS-u i Vucicu na papircetu, kao Marinika Tepic sa njenim dokazima na papircetu i slicno, onda se niko od vas ne javi da kaze kako je to "fake", i lazno, vec svi uzimate to kao cvrsti dokaz. Najbolji primer su anonimni video snimci sa Tik Toka i X-a, sa kojima se ponajvise nesto stalno prikazuje protiv Vucica. Ne secam se da sam procitao da si ikada napisala nesto povodom toga.Ali koji jak dokaz, priznajem, teško je pobiti ovakve dokaze, svaka ti čast na pronalaženju ovakih ''istina'' o ''zlim i pokvarenim'' blokaderimaHvala i Novostima što su slikale ovo papirče
![]()
Nije overena kopija?Totalno si u pravu. Ovo izgleda totalno bez veze i providno. Problem je kada blokaderi i opozicija iznesu slicne "dokaze", "istine" o "zlom i pokvarenom" SNS-u i Vucicu na papircetu, kao Marinika Tepic sa njenim dokazima na papircetu i slicno, onda se niko od vas ne javi da kaze kako je to "fake", i lazno, vec svi uzimate to kao cvrsti dokaz. Najbolji primer su anonimni video snimci sa Tik Toka i X-a, sa kojima se ponajvise nesto stalno prikazuje protiv Vucica. Ne secam se da sam procitao da si ikada napisala nesto povodom toga.
Sa druge strane da ti napisem jos nesto. Tvoj stav protiv SNS-a i Vucica a za studente i proteste je jako poznat na ovom forumu. Ti i sama otvarala teme koje su direktno uperene protiv SNS-a i Vucica. To je sasvim u redu i nemam nista protiv sto imas misljenje i zastupas podrsku studentima a protiv Vucica. Ali to takodje nije u redu sa obzirom da si ti "supermoderator" i da imas ogromnu moc na ovom forumu, moc koju niko od obicnih forumasa kao ja, nema. Kako onda da ja ocekujem da ti budes objektivna na ovom forumu i da zauzimas neutralan stav prema svim forumasima? Meni je do sada izbrisano na sijaset odgovora u kojima podrzavam Vucica, bez ikakavog objasnjenja. Iskreno, ja ni ne trazim objasnjenje. Nije me briga. Brisanje mojih poruka je i glavni razlog zasto ne otvaram nove teme. Ne zelim da trosim vreme pisuci tekstove za teme, samo da bi bili izbrisani par minuta kasnije od strane moderatora. Ogranicavam se na "sitne" odgovore", tu i tamo, sa obzirom da ionako dolazim na forum sve redje i redje. Ali voleo bih da procitam tvoj odgovor. Kako ovaj forum moze biti objektivan i nezavisan ako se moderator kao ti, otvoreno svrstava na jednu stranu i podrzava samo tu jednu stranu? Hvala na odgovoru.
Koliko slijepi i nadojeni mrznom moze neko da izjavi ovako nesto, pored ovakvih jasnih priznanja predsjednice vlade:Pivo da se ladi kad legnu donejšns from Soroš bradr.
Pivo da se ladi kad legnu donejšns from Soroš bradr.
Koliko slijepi i nadojeni mrznom moze neko da izjavi ovako nesto, pored ovakvih jasnih priznanja predsjednice vlade:
Једном жути, увек жути, ко пола СНСа. Није на тој функцији, али на некој другој јесте. Као на пример, данас си Министар Спољних Послова а сутра Полиције.
Kakva crna predsednica vlade? Nije već par godina.