Ne ljutite se na Amerikance!

Ti Ameri su u sustini pametan svet ja sam im se ranije podsmevao, kad sam bio tamo takodje su mi bili malo smesni al nisu oni ustvari glupi uopste preko 80 % njih savrseno zabole za neke banana zemlje pout Srbije ,Albanije,Kosova ,Gruzije ili Iraka ,nemaju pojma ni gde je to a pogotovo im se yebe sto ih u tim zemljama ljudi mrze ili obozavaju do imbecilnosti , koji qurac ima da se jos sa tim opterecuju imaju ljudi puno vaznijih i lepsih stvari za razmisljanje .

tko su doista amerikanci?Znamo da je u Ameriku u protekla dva stoljeca imigriralo na milijune avanturista , kriminalaca, ratnih zlocinaca, ubica, mafija, odbjeglih diktatora, osoba zeljnih brze zarade................pa moze se samo zamislit koga su oni medju sobom birali za svoje politicare.Njihovi potomci su samo usavrsili "zanate" svojih oceva i djedova.Dapace, imigrirali su i znanstvenici, sportasi.........ali dockan.Americka politicka elita bila je vec formirana koncem 19 i pocetkom 20 stoljeca.
A kakva nas buducnost ceka pogledajte jos jednom film "rat zvijezda" pa role zamijenite sa aktualnim svjetskim polit.protagonistima pa cete vidjet kakov ce svijet izgledat poslije relizacije "novog svjetskog sustava".
Nazalost, slijepo covjecanstvo nisto ne gleda sto od utjecaja religija, sto od svojih korumpiranih politicara sto od umjetno iniciranih ekonomskih kriza, sto od umjetno iniciranih nacionalnih problema, sto od straha od "terorizma", Koreje, Irana, .................
Dajte ovaj tekst nekom biznismenu u vasem susjedstvu i nasmejat ce vam se.Reci ce da on mora da radi i da nema vrijemena za politiku..............

U Ameriku su se uselili i ljudi koji su bežali od terorističke organizacije zvane Inkvizicija i njenog terora, te iz tog razloga ne daju katoliku da bude predsednik. Jedini predsednik USA katolik bio je Kenedi i znamo kako je završio. Amerika je prva masonska država na svetu u pravom smislu te reči.

Pusti ti te price. Ameri, kao i skoro svi na ovom svetu, sami biraju ko ce im voditi drzavu i predstavljati ih u svetu. To sto oni ne znaju, ili ne zele da znaju sta ti ljudi rade van njihovih granica mene savrseno zabole. Cinjenica je da su ljudi koje su oni slobodno birali bombardovali moj grad i rasparcali moju zemlju.

U prethodnom postu sam se, ako si primetio delimicno ogradio od stava da nisu nista krivi.

U Ameriku su se uselili i ljudi koji su bežali od terorističke organizacije zvane Inkvizicija i njenog terora, te iz tog razloga ne daju katoliku da bude predsednik. Jedini predsednik USA katolik bio je Kenedi i znamo kako je završio. Amerika je prva masonska država na svetu u pravom smislu te reči.

Zar ne mislis da je krajnje vreme da USA ponovo dobiju jednog predsednika Masona?

Njih niko nista i ne pita. Formalno postoje demokratski izbori a u sustini sve bitnije odluke se donose mimo naroda. Evo jednog odlicnog primera za to. Na pitanje, da li zna da se dve trecine Ameikanaca protivi ratu u Iraku potpredsednik Amerike Dik Cejni lakonski je odgovorio - "pa"? Na ovom hladnokrvnom ignorantskom odgovoru potpredsenika koji otvoreno pokazuje da ga je bas briga za to sta narod njegove zemlje misli mozete da sagledate pravu prirodu americkog sistema. Ali postavlja se pitanje sta ce se u buducnosti desavati sa svetom u globalu pri ovakvom stanju stvari gde jedna vojna supersila kojom upravlja nekolicina i koja sve vise ima ambiciju da kontrolise ostatak covecanstva i zavodi svoju politiku na svakoj tacki planete a pritom sama nije kontrolisana od nikoga, i koliko ce trajati ova farsa...

http://rawstory.com/news/2008/Asked_about_US_opposition_to_war_0319.html

изгледа да им је постало нормално да ратују свакодневно, то им је прешло у НАВИКУ.
Чак сумњам да ће Barack Obama i Hilari Klinton да промене досадашњи Бушов политички курс. НЕ ВЕРУЈЕМ АМЕРИКАНЦИМА!!!

Back