Ne kupuju se francuski i britanski avioni pored aviona SAD-a jer to niko pametan do sada nije uradio

nesko101

Elita
Poruka
20.751
Autorska
Ne ide se Predseniče Srbije ka Zapadu sporednim ulicama i po ćoškovima već glavnom ulicom da te ne bi neko usput klepio.
Ali avaj on sedi na dve stolice a na obema su truli nogari.
Narod Srbije duboko podeljen na Rusofile i Rusofobe odavno je progutao ovu žabu Predsednika i misli da je ovo jedino rešenje za Srbiju.
Niko ovo ne vidi da je pogubno za Srbiju jer truli nogari će se ubrzo i polomiti a onda ni Bog ne pomaže.

stvarno ne znam sta bi vi hteli

pola su za ruse pola su protiv

pola su za proslost pola za buducnost

nemci , francuzi i briti se rvu za prevlast u evropi , mi smo pored strunjace , svako malo nas zakace

sa druge strane za prevlast u svetu se rvu amerika i kina , rusija je isto u toj guzvi , nije sudija ali je na gomili

tako da je najbolje da bas nista ne kupujemo od nikog , nemamo para , da kukamo svuda kao kalimero

jer realno , sta ce nama oruzje , nato zemlje nas mogu napasti skupa , tesko ce jedna nato zemlja krenuti bez dobrog izgovora

zakljucka nema , buckuris kao i situacija u svetu

stvarno ne znam sta bi vi hteli

pola su za ruse pola su protiv

pola su za proslost pola za buducnost

nemci , francuzi i briti se rvu za prevlast u evropi , mi smo pored strunjace , svako malo nas zakace

sa druge strane za prevlast u svetu se rvu amerika i kina , rusija je isto u toj guzvi , nije sudija ali je na gomili

tako da je najbolje da bas nista ne kupujemo od nikog , nemamo para , da kukamo svuda kao kalimero

jer realno , sta ce nama oruzje , nato zemlje nas mogu napasti skupa , tesko ce jedna nato zemlja krenuti bez dobrog izgovora

zakljucka nema , buckuris kao i situacija u svetu
dzaba ti...............guras americku propagandu. Nije 50 posto srba za ruse vec 90 posto..........(ostalih 10 posto su kvazi-srbi)
Samo psihopata moze preci na stranu onih koji su mu ibijali decu 1999....................i pored sve TVOJE i propagande ostalih "redara"" na forumu.
A sto se tice buducnosti, smatras da je KINA naivna pa da tek tako veruje da su zapad i dolar proslost i da svoju politiku integrise u buducnost zajedno sa Rusijom...................."OD KOJE SRBI TREBA DA BEZE" ?
Prosto da ne verujem da vas ima jos koji se kao poslednji mohikanci koprcate plakajuci za unistenim "zapadom".

Autorska
Ne ide se Predseniče Srbije ka Zapadu sporednim ulicama i po ćoškovima već glavnom ulicom da te ne bi neko usput klepio.
Ali avaj on sedi na dve stolice a na obema su truli nogari.
Narod Srbije duboko podeljen na Rusofile i Rusofobe odavno je progutao ovu žabu Predsednika i misli da je ovo jedino rešenje za Srbiju.
Niko ovo ne vidi da je pogubno za Srbiju jer truli nogari će se ubrzo i polomiti a onda ni Bog ne pomaže.

Ид' у пм, значи ово сад пресудно ?! :eek:
Јеебем ти живот ...

Ма зна народ, немош га превеслати ! :roll:

Ajde pošto si malo pametniji od ovih koji provociraju odgovori mi na ovo pitanje.
Koliko traje obuka pilota za te iste avione i kada planira Vučić da ih pošalje u NATO školu?

Dejan Lucic kaze da treba 5 godina da stignu i 4 godine da se obuce piloti. Za to vreme prode rat kaze Lucic hehe

Uz to rafale samo mozes drzati u skladistu. Srbija nema para da leti s tom spravom.

Back