<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
posalji im mail, ako su ozbiljna firma, trebalo bi da odgovore na to pitanje, inace nemam info.o tome :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dame, ja od šminke koristim ESSENCE (marka), ne znam da li ste čule... Na njihovom sajtu stoji obaveštenje da njihovi proizvodi NISU testirani na životinjama. Pa eto, to vam preporučujem. Inače, proizvodi su jeftini, a ja sam zadovoljna kvalitetom. Jedina zamerka mi je to što je kod nas ograničena prodaja, i dosta proizvoda se ne nalaze u prodaji. Koristim tu šminku od kad znam za sebe.
Pa nisi jedina, mnogi ne znaju za tu marku. Meni je to donosila sestra iz Svajcarske, da nije bilo nje, ne bih ni znala da postoji. Od skoro je pocela prodaja i kod nas (mislim da je pre jedno 3 godina, tacnije, ja sam tad nasla prvi put gde mogu da kupim, mozda je i ranije pocela da se prodaje). Iskljucivo je ima u DM prodavnicama, tesko se nalazi. Ja nesto kupujem ovde, nesto mi sestra donosi. I velika je steta sto nemaju online kupovinu, ali dobro... Baci pogled na essence.eu ako te zanima o cemu je rec.Ja za to prvi put cujem
Da li Soraya (poljska firma) vrsi testove na zivotinjama?
Koristim njihove kreme, ali ne mogu da nadjem podatak da li su cruelty free.