Ne ide mi sve po planu

U neku ruku kad nemas plan znaci i da nemas neki veliki problem, jer bi inace plan bio izlazak iz istog, sto je naravno dobro. Ali volio bih da sam se pronasao u necemu, da me tjera strast, mislim da bi mi tada zivot bio mnogo ispunjeniji.

Neuspeh je za nekog česta pojava, nekome se povremeno dogodi da ima promašaje, a neko, pak, za poraze skoro i da ne zna. Ima ljudi koji na neuspeh reaguju besom, drugi jadikuju nad sudbinom, treći su u stanju da krivce pronalaze u drugima, a ima i onih za koje je neuspeh podsticaj da više rade i stignu do boljih rezultata.

Smatrate li sebe uspešnom osobom?
U kom domenu se ogleda taj uspeh?

Ako ste neuspešni, umete li da izvedete zaključke zašto je to tako?

Smatram. Prezivela sam sve noge koje su mi podmetali da se sapletem i uvek sam se docekivala uspravno. Sada sam resila da promenim svoj zivot naglavacke.

Jedino sto ne planiram mnogo u napred, menjam pristup u hodu, tako resavam i probleme.

Neuspeh je za nekog česta pojava, nekome se povremeno dogodi da ima promašaje, a neko, pak, za poraze skoro i da ne zna. Ima ljudi koji na neuspeh reaguju besom, drugi jadikuju nad sudbinom, treći su u stanju da krivce pronalaze u drugima, a ima i onih za koje je neuspeh podsticaj da više rade i stignu do boljih rezultata.

...u okolnostima u kojima sam bila radila sam najbolje sto sam umela...ispadalo je i ovako i onako a znala sam i da propustam prilike...otprilike tako...

...resila sam vise da ne planiram, nisam posebno ambiciozan tip, na sta me tera telo to i radim, na sta me tera karakter to i radim...o uspehu retko razmisljam, ne svodim racune i ne sabiram sta se kada i koliko moglo...ako se nije desilo tako je pisano, takve su mi karte zapale, takve su bile one pomenute okolnosti...razmisljanje me cuva kajanja ali i buduceg sputavanja jer sam covek faza. Moje faze znaju da budu opozitne, od pasivnosti do snazne proaktivnosti, od letargije do naglasenog fokusa ka necemu...kao da se telo odmara pred zamor ili zamara pred odmor...nisam ujednacena i taman pomislim sada sam na vrhu survam se na dno ili sada sam na dnu nesto se desi i iscupam se...neki ljudi su jednostavno takvi...

pff...kakav uspeh...luzer školski primer
mrzi me da izvodim zaključke jer ću se iznerviram

...u okolnostima u kojima sam bila radila sam najbolje sto sam umela...ispadalo je i ovako i onako a znala sam i da propustam prilike...otprilike tako...

...resila sam vise da ne planiram, nisam posebno ambiciozan tip, na sta me tera telo to i radim, na sta me tera karakter to i radim...o uspehu retko razmisljam, ne svodim racune i ne sabiram sta se kada i koliko moglo...ako se nije desilo tako je pisano, takve su mi karte zapale, takve su bile one pomenute okolnosti...razmisljanje me cuva kajanja ali i buduceg sputavanja jer sam covek faza. Moje faze znaju da budu opozitne, od pasivnosti do snazne proaktivnosti, od letargije do naglasenog fokusa ka necemu...kao da se telo odmara pred zamor ili zamara pred odmor...nisam ujednacena i taman pomislim sada sam na vrhu survam se na dno ili sada sam na dnu nesto se desi i iscupam se...neki ljudi su jednostavno takvi...

Ovo je iscrpan odgovor koji pojašnjava ljudsko funkcionisanje.
Čovek i jeste biće koje deluje u fazama.

Pošto su mnogi videli moju priču o uspehu i neuspehu kao nebitnoj stavci ili stavci koja se vezuje za novac, želim još da kažem da je uspeh jako važan po ljudsko psihičko, pa i fizičko zdravlje. Uspeh daje čoveku ličnu vrednost, a kad čovek sebe vidi u lošem svetlu, on ima običaj da se samokritikuje, a to je pogubno po zdravlje. Treba voleti sebe što bi rekli Ameri koje baš i ne poštujem previše, ali im u nekim stvarima dajem za pravo.

- - - - - - - - - -

pff...kakav uspeh...luzer školski primer
mrzi me da izvodim zaključke jer ću se iznerviram

Takav ti je i stil, nastup na forumu.
To tumačim kao tvoju želju da se razlikuješ od drugih po pisanju.

Ništa ti ne verujem.:D

Meni je svaki život značajan.
Čak i život budale.
I on ima neku svrhu.
I on voli da živi.

I dato mu je da živi iz nekog razloga.

На микроплану јесте, на макроплану није. Гледано из космоса, ми не постојимо.
Мравићи који су себи утувили да су нешто посебно.

Back