Ne gledam je kao zenu

..ako je ne posmatra bezobraznim pogledom kako ''bih te kresnuo'' nije dobar yebac itd i sl

Ono pre sto si reko nisam razumela, ali nije ni vazno.:neutral:
Ovo mi je zadrzalo paznju. Jer je skroz tacno.
Oni koji nemaju the look, koji si nazvao ovako simpaticno, uzgred, igraju na drugu loptu. Tu ih najcesce i primete. Pristojni su, fini, pazljivi i predani, ne znaci automatski da nisu dobri i u krevetu, ali najcesce nisu. Tacno je , ustavri, da nisu ni fatalni. Najcesce nisu ni lepi. Nikako nisu kontraverzni, jer nemaju petlju da kazu -car je go-. Pa samim tim nisu neka zapaljivo dobra kombinacija,:roll: jer je na kraju krajeva, orgazam zene u glavi. Ne stoprocentno , naravno:mrgreen: . Gledam ja filmove, znam te stvari.:brus:

da li si ovo sve sam smislio?:mrgreen:
Pomogle mi forumasice s istancanim ukusom:lol:
U pravu su ljudi.Ti si najveći smarač na forumu.:thumbdown:
Nemoj tako..sally je samo stidljiva pa i usamljena
Па докле више?
Имај срца.

Vala bas..sta mislis da im savetujemo da nude lisice i bichevanje a?
Ono pre sto si reko nisam razumela, ali nije ni vazno.:neutral:
Ovo mi je zadrzalo paznju. Jer je skroz tacno.
Oni koji nemaju the look, koji si nazvao ovako simpaticno, uzgred, igraju na drugu loptu. Tu ih najcesce i primete. Pristojni su, fini, pazljivi i predani, ne znaci automatski da nisu dobri i u krevetu, ali najcesce nisu. Tacno je , ustavri, da nisu ni fatalni. Najcesce nisu ni lepi. Nikako nisu kontraverzni, jer nemaju petlju da kazu -car je go-. Pa samim tim nisu neka zapaljivo dobra kombinacija,:roll: jer je na kraju krajeva, orgazam zene u glavi. Ne stoprocentno , naravno:mrgreen: . Gledam ja filmove, znam te stvari.:brus:

Pa malo si prebacila loptu..obicno ti ne igraju uopste kad su tako okarakterisani..nisu mozda dovoljno navalentni ili nemaju zvaku..uopste tu nije problem u muskarcu posto zene imaju barijere za pojedine..zato i pitah da li ih muskarci imaju prema zenama

Pa malo si prebacila loptu..obicno ti ne igraju uopste kad su tako okarakterisani..nisu mozda dovoljno navalentni ili nemaju zvaku..uopste tu nije problem u muskarcu posto zene imaju barijere za pojedine..zato i pitah da li ih muskarci imaju prema zenama

Druga lopta - lopta drugarstva.Za to svi imaju zvaku, zar ne..
A ako mislis da nije problem u muskarcima, poseti topik o celulitu , kad si ga vec spomenuo.:zcepanje::zcepanje: da vidis sta su barijere.

posto je ne vidim od sala..celulita..shminke..dzakaste garderobe..zato sto je udata..ruzna..dalja rodjaka..slusa narodnjake..uzima kesh..ne zna da kuva.............
Pitanje za muskarce pod kojim objasnjenjem dajete takve nebulozne izjave.?.posto zene jel imaju obicaj da kazu da ne posmatraju muskarca kao muskarca:dash:ne bi se kresnule s njim posto nema hemije..u mom prevodu previse je dobar prema njima i nije dvosmislen..imale su jednog i po frajera u zivotu..misle da ih gleda kao sestru ako ne flertuje s njima..ako je ne posmatra bezobraznim pogledom kako ''bih te kresnuo'' nije dobar yebac itd i sl

pa i jeste tako :lol:
kada se neko otvoreno nabacuje i nije neki baja...
Cim ide izokola onda je pun pogodak :mrgreen:

Evo da se ja zapljunem..za mene nije zena ona koja ima pregrsht teorija o muskarcima..saveta o m-z odnosima iz casopisa..pritom obicno pljuje muskarce i stavlja sve u isti kosh posle jedne i po kite a nema nikoga kraj sebe i tako godinama apstinira

izokola - ne kaze ajde da se jebemo, nego hajde da se prosetamo malo, da popricamo... :mrgreen:
A kada se kaze pun pogodak misli se na nesto ostvareno maksimalno....
A koje je tvoje misljenje?

A tebi momci cesto prilaze sa " 'ajde da se je bemo"?:neutral: I ti radije biras ove sto bi da pricaju, kao bajagi? Wrooong !:twisted:
Pa, rekla sam vec svoje misljenje.Post iznad.Ali dobro, da uprostimo. Billy Idol. :brus:Razumes sad? :mrgreen:

Back