- Poruka
- 42.738
Najvise pricam o seksu ovde, cini mi se, a za cirka 15 minuta dobijam jedno dobro pusenje kao vecerasnju uvertiru.
Sta te jos interesuje? Hoces da ti skrinshotujem? Da se pridruzis?
I ja uskoro dobijam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najvise pricam o seksu ovde, cini mi se, a za cirka 15 minuta dobijam jedno dobro pusenje kao vecerasnju uvertiru.
Sta te jos interesuje? Hoces da ti skrinshotujem? Da se pridruzis?
Е то и мене занима. Макар нека вајда од неебице да будеda li vas pali kad osjetite da je muškarac dugo u apstinenciji...
vidis da znasPa šta znam... lepo je i pisati i sprovoditi navedene aktivnosti.![]()
i ti dobijas pusenje?I ja uskoro dobijam.![]()
To to to tou brateI ja uskoro dobijam.![]()
Da li vam se čini da je na ovom forumu ( tačnije PDF-u), previše pic.paćenika i zašto?
Ili nikad nije mnogo?![]()
Ziva istina.Жене су несносне без сношкице,
а сносне су са сношкицом ......сркк
Ziva istina.
ima nesnosnih i posle snoskicice jer su racunjale da ce biti snosketinjaЖене су несносне без сношкице,
а сносне су са сношкицом ......сркк
jos tri dana pa slobodaI ja uskoro dobijam.![]()
posle te na tanjiru ceka list zelene salate i karotna, posto je ebes ko zec pa tako moras i da se ranis...zene, samo na q misle po ceo dan![]()
ne serižene su bića, koja su navikla da budu zadovoljne - od seksa se ide ka komforu ...
jes vala, vidi se da imas ono od 2,8 posto oko ustaNe znam ja o tim perverzijama baš ništa...kod mene je samo ljubim ruke, da otvorim vrata, mali kompliment i doviđenja...![]()
jes vala, vidi se da imas ono od 2,8 posto oko usta![]()
samo da ti ne trazi licnjak ko jedna meni sto nije verovala kad rekoh da imam 41Ne znam ... ja sam tek u 95., a mnogi sa Krste misle da sam u 105-toj ...![]()
samo da ti ne trazi licnjak ko jedna meni sto nije verovala kad rekoh da imam 41
pa bio koment, jbt ti stariji od mog caleta
a to trazila posle 3 meseca, nesto joj bilo sumLJivo, ni sam ne znam sta![]()