(Ne)dozvoljena sredstva u krevetu

ja ga ne razumem..

Brate Hero, ne treba ga ni razumeti da bi se skapiralo da je lik majmuncina. Pretpostavljam da zna zasto je to uradio, verovatno je imao problema sa nezeljenim dejstvima i ranije, redovno se naroka "kamagrom" pre odnosa sa svalerkama. Zapravo ja ne razumem te pizze koje se lepe za njega. Zanimljiv je lik, ma spominjao sam ga cesto ovde na forumu, to je onaj koji ode na zimovanje za zenom i borave u odvojenim sobama i izlaze kao i kod kuce odvojeno jedno od drugog, da bi oboje bili u prilici da nesto smuvaju i opale. Jednom je na Kopu nafatao tri snajkice na gomili, i jos je zajjebavao zenu kako ona nista nije ulovila. Posle su te ribice dolazile kod njega kuci, neke bankarke iz prestonice, onako fina pichurlija.

Brate Hero, ne treba ga ni razumeti da bi se skapiralo da je lik majmuncina. Pretpostavljam da zna zasto je to uradio, verovatno je imao problema sa nezeljenim dejstvima i ranije, redovno se naroka "kamagrom" pre odnosa sa svalerkama. Zapravo ja ne razumem te pizze koje se lepe za njega. Zanimljiv je lik, ma spominjao sam ga cesto ovde na forumu, to je onaj koji ode na zimovanje za zenom i borave u odvojenim sobama i izlaze kao i kod kuce odvojeno jedno od drugog, da bi oboje bili u prilici da nesto smuvaju i opale. Jednom je na Kopu nafatao tri snajkice na gomili, i jos je zajjebavao zenu kako ona nista nije ulovila. Posle su te ribice dolazile kod njega kuci, neke bankarke iz prestonice, onako fina pichurlija.
Sad mi je sve jasno :lol:

Sad mi je sve jasno :lol:

Lik je ejpchina samo takva. Ali "pravi rezultate", uspesno se plasira ribama, sto samo ide u prilog tezi da jednom broju riba nije bitno sta se nalazi sa one druge strane uda. :D

Probao sam "kamagru", mislim da sam je bio nabavio bas od tog komsije, i brate nije delovalo, zeznula me tada aktuelna zena, spremila neku ekstra veceru, ja se nakrkao k'o debeli Svabo i zaspao, a ona udri kuckaj po forumu sa drugim veprovima do kasno u noc. :lol: Bukvalno sam prechlovio dejstvo "kamagre". A ujutru je palo sazuvanje snajke iz pidzame, medjutim to se ne moze sa sigurnoscu pripisati nedozvoljenom sredstvu, posto sam u cik zore uvek inspirisan. :rumenko: :lol:

Izadjem sa devojkom na vecericu i odemo na sex pa je odvezem je kuci,istusiram se i odem gde sam tucao jednu ekstra klinkicu sto je drzala jedan kafic,sacekam fajront odemo u sobu i pottucamo se lepo..tu zaspim na 2 sata,ustanem umijem se i ispratim sat da bih pokupio jednu udatu sto radi u pekari a ceka bus u 5 ujutru,pokupim je odemo sa strane gde se lepo pojebbemo,
ebes ta sredstva ;) to su sad u zadnje vreme izmislili..

Poslednja izmena:

Back