Ne dozvolite da vas automehaničar prevari..

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma samo od kuce do vulkanizera imam 4 km a vrv je pustila dan pre ko zna koliko je presla izduvana,nista od tih simptoma nema i nije sa unutrasnje strane nego spolja izlizana,jos nisam nasao majstora za bilo koji problem da resava na keca,sve neka nagadjanja i zavlacenja,odma pomen cifre ali mozda i ne bude to resenje

Poslednja izmena:
Jesi ti ikad vozio sa izduvanom gumom?
Cuj 350km sa izduvanom gumom! :D
Sa izduvanom gumom da si vozio tih 4 km razletela bi ti se guma i nista od nje ne bi bilo.
Mogla je da bude malo izduvana sa slabijim pritiskom ali total prazna da je ubio bi je za tih 4 km a ne za 350km.
I ako ti je vulkanizer ukazao na to da ti je neispravan trap na osnovu potrosenosti gume znaci da nista lose nije mislio.
A ti si pogotovo biser ako si vozio sa skroz izduvanom gumom do vulkanizera i ako nemas kompresor sa kojim mozes da naduvas tu gumu. Audi obicno ima kompresor onaj mali koji se ubode na mesto upaljaca.

Ne projektuj nisam rekao da je 350 bila izduvana nego da sam toliko presao dan ranije,jednom sam vozio preko 15km i nista se nije desilo,ovu sam vozio minimum 4km jer sam ujutru primetio a prethodni dan ne znam kad i koliko je pustila,e sad mozda se tu vulkanizer naziva vulkanizerom,ovaj pre lici na pecinskog coveka koji je video vanzemaljca pa bi se napravio naprednijim ako mu lupi nesto i izvuce dinar,ni1 jedini simptom nema loseg trapa a i za 20€ da ga centriram bas mi nesto frka

Postovani, zamolila bih vas za savet. Nedavno mi je na automobilu prestao da radi klima uredjaj. Odvezla sam automobil kog majstora, kaze potpuno prazna, sipao freon i naplatio mi 3.000 dinara. Nakom 10 km voznje klima je ponovo stala. Obratila sam se istom majstoru, kaze "pregorela zica", instalacije, naplati mi jos 4.000 dinara. Strah me i da sednem u auto po ovoj vrucini, klima opet ne radi kako treba? Da li da trazim drugog majstora ili insistiram da ovaj otkloni kvar i da se nadam da mi i treci put nece naplatiti punjenje klime. Sta da radim?

Postovani, zamolila bih vas za savet. Nedavno mi je na automobilu prestao da radi klima uredjaj. Odvezla sam automobil kog majstora, kaze potpuno prazna, sipao freon i naplatio mi 3.000 dinara. Nakom 10 km voznje klima je ponovo stala. Obratila sam se istom majstoru, kaze "pregorela zica", instalacije, naplati mi jos 4.000 dinara. Strah me i da sednem u auto po ovoj vrucini, klima opet ne radi kako treba? Da li da trazim drugog majstora ili insistiram da ovaj otkloni kvar i da se nadam da mi i treci put nece naplatiti punjenje klime. Sta da radim?
Znas li ono sa zmijom i rupom?.. Promeni majstora .. Bezobrazluk je da uzimaju pare a da nista ne naprave ..

Evo baš danas sam bio u ovlašćenom servisu da se raspitam u vezi redovnog održavanja oni odma izvukli malu giljotinicu ja kažem nema dva kaiša nego lanac a oni u oprostite zabuna mislili smo da je drugi motor i vrate giljotinicu :mrgreen: tako da ću menjati samo pumpu za vodu, antifriz ulje i još ponešto.

IMG_20210803_163443.jpg

Back