Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.503
Retard jer lupeta gluposti hoce da uzme pare napamet a rekao sam mu da su sve 4 nove ni godinu danaretard jer je hteo da pomogne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Retard jer lupeta gluposti hoce da uzme pare napamet a rekao sam mu da su sve 4 nove ni godinu danaretard jer je hteo da pomogne?
ako je pojedena iz nekog razloga mora da se zameniRetard jer lupeta gluposti hoce da uzme pare napamet a rekao sam mu da su sve 4 nove ni godinu dana
Pa ako ti je po rubu potrosena, onda imaš neispravan trap.Ti ne pratis na casu,ko zna koliko sam vozio probusenu gumu rekoh,350km sam imao taj dan razumes,vozio gumu koja se po rubu potrosila,nikakve veze sa ispravnoscu auta nema
Brale, ja sam jednom davno vozio s izduvanom gumom 2 km i potpuno je uništena, a o felni da ne pričamAha znaci lazem jel,dobro bilo je 20km
Moze.15 km sa praznom gumom?
Mozda ali sa Yugom jer on ima balonke ali sa nekom autom sa 16"+ gumom tesko jer odeljao bi je samo tako.
Znas li ono sa zmijom i rupom?.. Promeni majstora .. Bezobrazluk je da uzimaju pare a da nista ne naprave ..Postovani, zamolila bih vas za savet. Nedavno mi je na automobilu prestao da radi klima uredjaj. Odvezla sam automobil kog majstora, kaze potpuno prazna, sipao freon i naplatio mi 3.000 dinara. Nakom 10 km voznje klima je ponovo stala. Obratila sam se istom majstoru, kaze "pregorela zica", instalacije, naplati mi jos 4.000 dinara. Strah me i da sednem u auto po ovoj vrucini, klima opet ne radi kako treba? Da li da trazim drugog majstora ili insistiram da ovaj otkloni kvar i da se nadam da mi i treci put nece naplatiti punjenje klime. Sta da radim?