Ne dam pare za propale šlosere sa dve leve noge

E sad si ga ljudski odvalio,a sta je sa Engleskom....??????:think::think::think::mrgreen:

Tu su negde kolju se...........uz spansku.......nisam ga uopste odvalio,nego verovatno nisi dobro upucen.
Pre 2,3 godine ruska liga je veoma ojacala......dok je prosle godine bila ubedljivo najteza......klubovi koji su u Rusiji bili 5,6 u evropi su blistali.........progooglaj malo,pogledaj transvere u ruskoj ligi....:think:

Ybg,tesko je za prihvatiti da su toliko ojacali,ali istina je........

Batice, ja sam o fudbalerima napisao sta mislim..........mrtva trka sa plavusama manekenkama........mozda su ipak manekenke u blagoj prednosti sto se intelekta tice..:think:

Ja sam trenirao, za razliku od tebe , vaterpolo , a tu ipak ne primaju ove sa IQ na nivou dozvoljenih promila alkohola u krvi.....treba pre svega znati nauciti da plivas......a to je vec ispit na kojem fudbaleri padaju iz prve..;)

Pricamo o igri........sa manekenkama ih ipak ne mozemo porediti.......

Ne primaju......xaxaxa.......primaju,primaju itekako ;)
Pocinjes da banalizujes stvari......:roll:......gde ne primaju u vaterpolo sa malim IQ.....ako cemo pravo,fudbal je mnoooogo kompleksnija igra od tamo nekog vaterpola.....;)

Fudbaleri padaju na plivanju? a gde oni plivaju keve ti :hahaha:

Nemoj molim te porediti vaterpolo sa fudbalom......evo sve vrvi od navijaca na vaterpolu :mrgreen:

Tebra,kako bre..u finalu Lige sampiona Barselona-Mancester,kup UEFA Verder Bremen-Sjahtor Donjeck(Ukrajina)...:think:

Prosle godine kup UEFA je koliko se secam osvojio-CSKA........i koliko se secam kada je razguzio bajern 4-1 uz jos 10-ak unistenih klubova pre njega,btrenutno je bio na dnu tabele........u Rusiji :eek:.........;)

Poslednja izmena:
Pricamo o igri........sa manekenkama ih ipak ne mozemo porediti.......

Ne primaju......xaxaxa.......primaju,primaju itekako ;)
Pocinjes da banalizujes stvari......:roll:......gde ne primaju u vaterpolo sa malim IQ.....ako cemo pravo,fudbal je mnoooogo kompleksnija igra od tamo nekog vaterpola.....;)

Fudbaleri padaju na plivanju? a gde oni plivaju keve ti :hahaha:

Nemoj molim te porediti vaterpolo sa fudbalom......evo sve vrvi od navijaca na vaterpolu :mrgreen:

Prosle godine kup UEFA je koliko se secam osvojio-CSKA........i koliko se secam kada je razguzio bajern 4-1 uz jos 10-ak unistenih klubova pre njega,btrenutno je bio na dnu tabele........u Rusiji :eek:.........;)

:super::klap::klap::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Tu su negde kolju se...........uz spansku.......nisam ga uopste odvalio,nego verovatno nisi dobro upucen.
Pre 2,3 godine ruska liga je veoma ojacala......dok je prosle godine bila ubedljivo najteza......klubovi koji su u Rusiji bili 5,6 u evropi su blistali.........progooglaj malo,pogledaj transvere u ruskoj ligi....:think:

Ybg,tesko je za prihvatiti da su toliko ojacali,ali istina je........

Upucen sam ja vrlo dobro,ali porediti englesku ligu i rusku je glupo bre...evo ove godine ko je igrao u zavrsnici Kupa sampiona ili polufinale Kupa UEFA...jos je crnje porediti transfere i cene fudbalera koji igraju u ruskoj i engleskoj,spanskoj pa cak i nemackoj ligi......iskreno ,meni niti iz dzepa ,niti u dzep,nego radi istine....;);)

To sto ti napisa da je prosle godine CSKA pobedio u Kupu UEFA je tacno,ali to nije dokaz da je ruska liga jaca nego recimo engleska.

Back