Alex 777
Domaćin
- Poruka
- 4.699
Ne dam da me nateraju da postanem str8!!!NBG_GIRL:nije mi jasno,jel se nedas devojcicama ili decacima???![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dam da me nateraju da postanem str8!!!NBG_GIRL:nije mi jasno,jel se nedas devojcicama ili decacima???![]()
![]()
![]()
Paaaa... Paaaa... Nije cudno, samo ako se do sad nisi zaljubio u ribu, onda nisi bi, onda si pravi gay, posto ja sam se na ribe lozio jos sa 6, to se ne vazi. Ali sam se istinski zaljubio par godinica posleAlex 777:Sta je tu cudno? Palim se ja i na ribe, ali do sad nisam bio zaljubljen...
E, tako, neke tajne se razotkrivaju. Moras se loziti na ribe, Sever se lozi na Jug, ali se ne moras zaljubljivati, niti ti iko brani da se zaljubljujes u muskarce. To je moje misljenje, ne znam, mozda i nije tako, nikad se nisam lozio na svoj pol.Alex 777:Mozda, palim se na oba pola, ali mogu da se zaljubim samo u decka tj. tako je bilo do sad...
Pa sad... I to je tacno, ali ja sam ogrooooooooman zenskaros. Tako da su sanse male.Alex 777:Hehhehe, kaze mi Voljena "nikad ne reci nikad"
Ma pitam onako bzvz...Alex 777:Jesam... sto?
Pa logicno. Neces videti bi, a jos manje gay babuAlex 777:Hmmm... ne znam stvarno... mislim da velki procenat bisexualaca/ bisexualki u nekom trenutku zivota postane str8 ili gay... mzoda gresim...
Veliki Alexandar je jos onomad rekao:Alex 777:A mene nervira to sto trenutno ne znam svoje iskrene emocije... voleo sam jednog 10 god, jedva ga prebolim, posle toga veliko iznenadjenje - zaljubim se u drugog, to traje veoma kratko, posle toga - nisam vise siguran da li volim nekog od te dvojice, i da li sam ih uopste voleo... osecam ogromnu prazninu u mozgu sada, kao da nemam emocije... :?
Smart guy indeed. Brzo tipkas, sto je sooper.Alex 777:He was a smart guy, now wasn't he?
Alex 777:Hmmm... ne znam stvarno... mislim da velki procenat bisexualaca/ bisexualki u nekom trenutku zivota postane str8 ili gay... mzoda gresim...