NBG GIRL sretjan rodjus!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A mene nervira to sto trenutno ne znam svoje iskrene emocije... voleo sam jednog 10 god, jedva ga prebolim, posle toga veliko iznenadjenje - zaljubim se u drugog, to traje veoma kratko, posle toga - nisam vise siguran da li volim nekog od te dvojice, i da li sam ih uopste voleo... osecam ogromnu prazninu u mozgu sada, kao da nemam emocije... :?

Alex 777:
A mene nervira to sto trenutno ne znam svoje iskrene emocije... voleo sam jednog 10 god, jedva ga prebolim, posle toga veliko iznenadjenje - zaljubim se u drugog, to traje veoma kratko, posle toga - nisam vise siguran da li volim nekog od te dvojice, i da li sam ih uopste voleo... osecam ogromnu prazninu u mozgu sada, kao da nemam emocije... :?
Veliki Alexandar je jos onomad rekao:
"Pobedio sam hiljade u ratu, ali nisam pobedio samog sebe."
Ja sam se pomirio s tim da ja sebe slabo poznajem. Trebao bi i ti. Ali vremenom cemo svi saznati...

Alex 777:
Hmmm... ne znam stvarno... mislim da velki procenat bisexualaca/ bisexualki u nekom trenutku zivota postane str8 ili gay... mzoda gresim...

Kako je za sada slucaj , tj. koliko se zna o tome je ovako ... bisexualci se najcesce vise privuceni jednim polom , a ne obima jendako kako se veruje ... sad ti to tumaci kao da si gay ili bi , ali mislim da je kod tebe ocigledno sta ti se vise svidja ... takodje od svih gay-eva , dakle pricam o gay osobama , koji su se podvrgli "lecenju" izleceno je 0,01% , a i to je pitanje , jer porodica vrsi jako veliki pritisak na pojedine , a pojedini se i ubijaju zato sto se ne "izlece" , sto je jako glupo , prvo od strane porodice , a posle i sa strane tog jadnika , jadnice koja se ubila ... metoda tog nekog "lecenja" , ako se to uopste leci , jer se naucnici jos nisu slozili u vezi toga , iako vecina kaze da se ne leci , je jako glupa , da ne pisem sada i o tome ... jao mogo bi ovako do sutra ... 8) :-o :o

Jeste to je to ... onda , ne smes da gledas TV , lupas jastuk i deres se kako volis da je.bes zene , ne smes da slusas klasicnu muziku (mislim jbt , kakve gluposti) , ctas ctreze na kojima se zajedno drze za ruke momak i devojka , ko da ce ovo da ti spreci kura.c od dizanja kad vidis musko ... 8) :-o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back