NBA

Trajce

Aktivan član
Poruka
1.068
Omiljeni NBA timovi?
meni su
naravno
1.Boston Celtics
2.Chicago Bulls
3.Charllote Bobcats
4.Detroit Pistons
5.San Antonio Spurs
6.Minesota Timberwolfs
7.New Jersy Nets
malo li je,rofl
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tajce,ti ga bas pretera :lol: :wink:
A koji ti je igrac omiljen(mislim 1!)?
Koji od tih timova najvise volis?

Meni jedino Kingsi,ne znam ako ode Pedja u Cikago za njih necu navijati nego samo za njega. Ne mogu posle 3 god. da menjam tim

jer ONCE AND FOREVER KINGS FAN

snaja88:
Tajce,ti ga bas pretera :lol: :wink:
A koji ti je igrac omiljen(mislim 1!)?
Koji od tih timova najvise volis?

Meni jedino Kingsi,ne znam ako ode Pedja u Cikago za njih necu navijati nego samo za njega. Ne mogu posle 3 god. da menjam tim

jer ONCE AND FOREVER KINGS FAN
Trajce,al nema veze.
Pa naravno,omiljeni su mi Boston Celtics,zato su mi prvi na listi.A,omiljeni igrac,bio i ostace moj idol Michael Jordan.I John Stocton.
A,od aktivnih Jason Kidd,Garnet,Dag Christie,Marcus Banks,mada je Banks presao u Lakers-e,a Payton otisao u Boston,hihi.

omiljeni tim - kingsi (do sada)
kazu da je to klub koji ima najvise navijaca sirom sveta. (naravno kinezi se ne racunaju)
mada, tesko da ce biti tako atraktivni za gledanje, jer odlaskom divca i pedje izostace potezi nasih asova, bez divcevih asistencija i pedjinih trojki, svakako da kingsi gube na raznovrsnosti.

random_cloud_form:
omiljeni tim - kingsi (do sada)
kazu da je to klub koji ima najvise navijaca sirom sveta. (naravno kinezi se ne racunaju)
mada, tesko da ce biti tako atraktivni za gledanje, jer odlaskom divca i pedje izostace potezi nasih asova, bez divcevih asistencija i pedjinih trojki, svakako da kingsi gube na raznovrsnosti.
Sta cemo da radimo ako ode i Pedja? navijamo za novi tim?
Meni ce biti zao ako se to desi, ali ipak mnogo mnogo teze mi je bilo kada je Vlade otisao. Zao mi je bilo zbog Pedje jer mu odlazi drug,a drugi ga bas i ne gotive,mada ako ode Pedja bice isto jer ionako n mogu biti zajedno u klubu(jedino ako \Pedja ove ili sledece ne ode u LA). Verovatno cu onda gledati 3 tima
LA i Kingse- u derbiju ne znam za kog cu navijati
novi Pedjin tim i LA-bice dobro zezanje
-||- i Kings - tu sam neutralna

Језераши - као клинцу 80-их
Сунца - као дечку 90-их
Ракете - као дечку средином 90-их
Шумски Вукови - увек ту негде при срцу
Мрежице - првих пар година 00-тих
Краљеви - Џеј-Вил, Д. Кристи, Пеђа, Хидо и друштво

Wow, oživeli ste temu 20 godina staru. :mrgreen: Moj omiljeni tim? Neću vam reći, pogodite.

Još neke ekipe koje su mi simpatične su Bulsi, Seltiksi, pomalo Hornetsi, Džez...

Back