NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ide objasnjenje ...:D :D :D

Da li znate da je njega MJ napravio prvim pikom,a da ga je pre toga gledao samo na highlight snimcima kako zakucava u srednjoj skoli?I na osnovu onoga sto je cuo?E tako je MJ napravio od Kvamice prvog pika...Verovali ili ne.

E sad,sto je njemu bilo potrebno 7 godian da postane igrac....To je druga prica.I Balvan ce za 5 godian d abude igrac jer ce se smoriti i naucice nesto valjda ;)

Blago se vama...On balvan,ima milione,igra u NBA ligi,ima minutazu i poznata je licnost,dok ste vi svi izuzetno inteligentni,a koprcate se kroz ceo zivot i mucite u vecini segmenta zivota.Vama je zapravo dusevna hrana da vredjate osobe kao Milicic,posto ste i sami svesni da mu niste ni do kolena,ma koliko vas to bolelo da priznate...

Pogledajte jednog Stojakovica koji bez necije pomoci ne moze da sastavi dve recenice...Pogledajte jednog Vujosevica koji je*e mater svima....Pogledajte jednog Balvana koji na stadion ulazi sa likom koji ima istetoviran kukasti krst i koji blati ime svoje zemlje gde god ode?Pogledajte jednog Simona Vukcevica zbog koga je jedan ubogi covek,penzioner,zamalo dobio otkaz na stadionu Partizana jer velika zvezda nije hteo da daje autograme van glavnog terena?POGLEDAJTE TE LJUDE!

I sta,sutra treba svojoj deci da kazem,da deco,to je taj nacin ponasanja koji treba da imate da biste uspeli...Gazite po drugima-jer ste samo vi vazni,ponasajte se ko idioti,zaboravite skolu...Ako je to nacin,onda bolje da nikad ne uspeju-bar ce da sacuvaju dusu ako nista drugo!

Neko ga je ovde,mislim bas Crni Lepotan,nazvao Balvan i meni se jako svidelo.Tako cu ga zvati gde god mogu i kad god mogu.Neka mu milioni...Pare mogu da kupe mnogo toga,ali srecu i inteligenciju nikada.

Znas sta bi bilo bolje da kazes svojoj deci...Budite najbolji u tome cime se bavite,pa ce te posle moci sami da postavljate standarde.Znaci reci im da se uvek prave fini,i da nikad ne govore je*em ti mater,posto 99 srba ne psuje,pa im reci da daju svima autogram,a to ce im uzeti otprilike 15 sati dnevno,zatim da nikad ne slusaju sami sebe i tetoviraju svoja uverenja,nego da uvek slusaju sve ostale pre sebe,te da uvek pricaju sa velikom brzinom i opsirnim vokabularom,jer ce posle drugi zakljuciti da ne mogu da sastave 2 recenice.
Potpuno si u pravu,pare ne mogu da kupe srecu i inteligenciju.Ali veruj mi,Milicic je srecan,ne postoji razlog zbog koga to ne bi bio.A sto se tice inteligencje,pretpostavljam da ste to zakljucili zbog njegovog stila igre i zbog toga sto je vredjao na televiziji.To su vasi standardi po kojim nazivate nekog glupim,ili u ovom slucaju,balvanom.Da ste njegovi drugovi ili nesto slicno,pa da imate nekog osnova,ovako to radite,ponavljam jos jednom,samo zato sto se osecate bolje kada vredjate nekog kao sto je Darko.
Srle,znas dobro da se gotovo uvek slazemo kada je u pitanju kosarka.Tebi niko ne moze da zabrani da ga nazivas balvan,samo mi smeta to konstantno vredjanje i ismejavanje

Pare su danasnjem svetu sreca i sve i u narednih 50 godina koliko cu jos ziveti izabracu nacin da do njih dodjem i NAJVECA BALVANCINA dobije mesecno para koliko ti za nekoliko godina i samo mozenmo da mu cestitamo.Doduse ono sto se danas desilo na izborima nagovestava da ce razlika izmedju nas i Milicica biti smanjena

dajte ljudi pustite pare i autograme
ja sam ga tako nazvao i ostajem iza toga dok me on ne opovrgne, normalno svojim ponasanjem kako na terenu tako i van njega
Balvan je blag izraz za coveka koji je izjavio da on nije pravi cetnik jer jos nije nikog zaklao
a sto se tice srece i para, ko brani Balvanu da bude srecan? i sta sad ako je srecan nije Balvan?

Tja,ja jednostavno ne mogu ocima da vidim Milicica.Dzabe mozemo da se ubedujemo,jednostavno taj lik je za mene tezak degenerik...NULA.Kad je isao na mec Zvezda-Rendzers sa drugom koji je nacista i skins,kad se drao ko magare na ulazu da ga je cak i Gurovic smirivao,kad je na tom istom mecu pokazivao srednji prst juznoj tribini gde su takodje bili navijaci Zvezde... A ja sve to gledam i ne verujem,pa sta reci?
Tolika nekultura,svaka izjava za Verovali ili ne rubriku i tako dalje...Jednostavno,po meni je to lik za svaku osudu.I rekao sam 100 puta,da je NBA na nivou kao pre 15 godina,takav igrac nikad,ali nikad bi usao u nju.Sve mi je jasno dokle je NBA dosla kad su i Varda i Jao Mile dosali u NBA....
A za one fore,bogat=srecan,eto sale.Zasto onda zene bogatasa vise prave prevare nego od siromasnih?Tako bar kaze jedno istrazivanje?Znaci,nije bas sve u parama. A onda,sto li se pola tih bogatasa drogira...To bas nije odlika srecnih ljudi.

Znam Nick da s slazemo oko vecine stvari u kosarci,ali u vezi Milicica stvarno ne mogu da kazem ni jednu jedinu lepu rec.

Milicic je dobar igrac...ali nije zasluzio da bude 1.pik na draftu...
Smatram da zasluzuje da igra u NBA-u...on je najbolji igrac u reprezentaciji Srbije kad nema Stojakovica...ako on ne zasluzuje da bude u NBA-u onda ne zasluzuje nijedan igrac iz srpske repke...(izuzev Stojakovica ponavljam)

Nije bio prvi ali je bio prvi iza prvog :D :D :D A ispred Karmela i Vejda....Jooooooooooj koji propust jadnog Detroita.

Sta znaci biti dobar igrac? U NBA nije dovoljno biti dobar,jer je to vrlo rastegljiv pojam-bitno je biti najbolji :D A i ako je dobar igrac koji posle 4 sezone u NBA postize 6 poena i ima 5 skokova,onda svaka cast,sta ceka,da neko umre na njegovoj poziciji u klubu pa da se razigra?

E pa u tome i jeste fora! Svi koji su pratili Orlando prosle sezone videli su mladjeg i mnooooooooogo boljeg ivraca od Darka u samom Orlandu,nisu morali da gledaju dalje ;)

Evo sad ensto citam u novinama,da Memfis hoce oko darka da pravi tim....Pa jasam mislio da oni ipak imaju vise mozga.Prevario sam se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back