Truman
Elita
- Poruka
- 24.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Problem kod Vilta je bio taj sto je slabije igrao bitnije utakmice, od 50ppg u jednoj od regularnih sezona do 18ppg u finalnoj seriji protiv Bostona. Takodje mu nedostatak suta i ocajan procenat slobodnih bacanja ne bi danas bio od pomoci.Набасах на неке видее о Вилту Чемберлејну. Човек је био вероватно најбољи атлета међу кошаркашима свих времена и невероватно јак. Данас би међу оваквим центрима доминирао без проблема.
Da, ali imati 18 poena prosek u finalu kada je protiv tebe monstruozni Rasel, čudo u odbrani koje nije vidjeno niti će biti vidjeno narednih 100 godina, je sve samo ne loše.Двоумим се између њега и Хакима као најбољих центара свих времена.
Гледам сад Вилтову статистику...није имао лош проценат шута. Такође, био је солидан асистент. У плејофу је исто имао високе просеке, мада можда си у праву за саме финалне мечеве.
Гледам сад како се Денвер мучи против слабашне Атланте. Јокић дошао до рекорда каријере, али осим Бартона нема адекватну подршку. С друге стране Тре Јанг фантастичан. Будући најбољи плеј лиге.
kog prvog kad je do 5. ovde ?Занимљиво да за овог првог "крадљивца" уопште нисам чуо.

Упс, превидео сам. Онда није проблем што за петог нисам чуо.kog prvog kad je do 5. ovde ?![]()
А ко су прва три ако знаш?Упс, превидео сам. Онда није проблем што за петог нисам чуо.А ко су прва три ако знаш?
| Igrac | Broj ukradenih lopti | Broj utakmica u NBA | |
| 1. | John Stockton | 3,265 | 1,504 |
| 2. | Jason Kidd | 2,684 | 1,391 |
| 3. | Michael Jordan | 2,514 | 1,072 |
| 4. | Gary Payton | 2,445 | 1,335 |
Majki je MajkiЗа Стоктона сам претпоставио да је први, нисам имао појма да је Џордан био толико добар у овом сегменту.