Dobar je Bruklin, veoma solidan, inace ono sto sam primetio je da mnogo bolje igraju od kako Kajrija Irvinga nema u ekipi, nekako previse drzi loptu i previse lopti trosi i prosto gusi igru , ovako Bruklin nema nekih velikih zvezda ali ima 5,6,7,8 ravnopravnih igraca koji funkcionisu kao tim, Spenser Dinvidi igra odlicno ove sezone, Dzo Heris mozda i najbolji trojkas u ligi u ovom momentu (ima procenat za 3 preko 45% a uopste ne sutira malo, naprotiv , svaku utakmicu ispali barem po 5,6 trojki) a pritom nije igrac koji samo zna da sutne vec ima i veoma dobru kontrolu lopte, tehniku i ulaz, Dzeret Alen igra sasvim dobro , dobar je u skoku, ima solidan ucinak u napadu i istusnuo je DiAndre Dzordana iz startne postave, Tauren Prins isto jos jedan sasvim solidan igrac, Geret Templ isto sasvim solidan, Dzenan Musa fino koristi minute koje dobije i igra dosta raznovrsno i racionalno, Dejvid Nvaba takodje, DiAndre Dzordon isto sasvim solidan u reketu, Imam Sampert je sad dosao u ekipu, Kuruks bi uskoro trebalo da se vrati u ekipu, generalno zasad sasvim solidno deluju i deluju zaista dobro u poslednjih 10-ak utakmica (od kad Kajri Irving nije u ekipi), nema tu neke velike zvezde ali ima dosta sasvim solidnih igraca koji ocigledno dobro funkcionisu kao tim.
Nego na Istoku i Vasington poeo da igra dobro u poslednje vreme nakon zaista jako slabog starta sezone, tu je Bredli Bil trenutno medju top 5 strelaca lige (uz Hardena, Antetokumpa, Doncica i Treja Janga) iako bas dosta lopti trosi i cesto ima bas lose procente suta iz igre, Rui Hacimura igra veoma dobro i opravdava ocekivanja (sto se po meni dalo naslutiti jos i na Svetskom prvenstvu), Davis Bertans igra odlicno i ima dosta 20+ partija i izgleda da je sazreo u ozbiljnog NBA igraca i da je nasao pravu ekipu gde ce da ima vecu ulogu u timu, centar Nemac Moric Vagner isto igra sasvim dobro, radi dobar posao u reketu a i ima sut spolja, omaleni i simpaticni plej Ajzea Tomas izgleda da konacno uspeva da se vrati na pravi put i on igra sasvim solidno ove sezone, Is Smit standardno solidan, onda ruki Tomas Brajant je jedno od prijatnijih iznenadjenja ove sezone, takodje tu je i iskusni Francuz u rotaciji Ian Mahinmi, tu je i mladi reprezentativac Nemacke Isak Bonga koji cesto pocinje kao starter uprkos skromnom ucinku i sto se jos trazi u igrackom smislu , onako dosta zanimljiva ekipa , koja ima raznovrsnost i sirinu , isto dosta mlada ekipa koja bi mogla da predstavlja nesto u istocnoj konferenciji u nekom buducem periodu, mislim da bi i ove sezone mogli da se ukljuce u trku za plej of .