SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 37.417
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, Goran Dragic standardno igra veoma dobro, Dzimi Batler se vratio u ekipu, mladi Bem Adebajo pokazuje ozbiljan potencijal, centar Leonard Majers standardno solidan, Keli Olinik takodje standardno solidan i multifunkcionalan igrac, ocekuje se jos i povratak Dzastisa Vinsloua u ekipu, inace mislim da je tajna Majamija ove sezone dva rukija Kendrik Nan i Tajler Hiro koji su se odlicno uklopili u ekipu i koji igraju i neocekivano zaista odlicno, njih dvojica ispadose kao kec u rukavu za Majami ove sezone.Iskreno mislim da je daleko od jednog od najvecih , mislim to je igrac koga zaobilazis u sirokom luku ako zelis nesto da osvojis , to je igrac koji moze da da 40-50 poena a da njegov tim izgubi 20 razlike , takodje te neverovatne brojke ima uglavnom iz dva razloga, prvi je sto non-stop sutira pa po zakonu velikih brojeva nesto mora i da udje a drugi je ove silne promene pravila , ono mrko ga pogledas vec ide na linuju penala (po 15-20 slobodnih bacanja izvodi za utakmicu, vise nego ponekad citave ekipe zajedno), realno da je igrao pre 15-20 godina, kad se igralo dosta ostrije i sa mnogo vise pozicione igre najverovatnije ne bi imao ni upola prosek i brojke kao sad.

Да, то се сад види и у овом мечу Денвер-Бруклин, само додају спољној линији и пуцају лудачки. Није то то.Mada generalno kosarka, pogotovo NBA je dosta otisla u nekom cudnom smeru, prakticno skoro da vise ne postoji unutrasnja igra, poziciona igra, kontakt, kad vidis protivnickog igraca u naletu maltene moras da mu se sklonis da prodje , pa ono vecina timova igraju kao muve bez glave, samo trce gore dole i sutiraju za 3, ono ne stignu da odigraju neki organizovan napad jer neko sutne vec posle 5 sekundi napada i vecina timova igraju kao rukomet, ono ono trazi se visak po bokovima pa cim je neko malo slobodan odma sutira ili dok tako traze visak onda izvuku protivnicku odbranu pa neki alley-up/cepelin , ne bi cudilo da uskoro uvedu pravilo kao u rukometu pa pocnu da sviraju i pasivan napad (a sad ocigledno da to nekim igracima kao Harden recimo itekako odgovara) tako da generalno i ti neki igraci sto daju puno poena i imaju neke lude brojke i ne mora da bude neko realno merilo.