Truman
Elita
- Poruka
- 24.026
Гледе Денвера...проблем је што Јокић нема адекватну замену, кад год уђе Пламли у игру они су у минусу. Колико год се трудио није довољно доминантан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad baš gledam temu na b92 o tome kako igrati bez Jokića,i padne mi na pamet.Гледе Денвера...проблем је што Јокић нема адекватну замену, кад год уђе Пламли у игру они су у минусу. Колико год се трудио није довољно доминантан.
Eto,Toronto je izjednačio i seli seriju u Ontarijo . Mislim da će ipak Toronto pojesti Filu,iako im je trenutno Lenard jedini raspoložen igrač.Lauri i Gasol neprimetni,a večeras je i sijakamu loše krenuloPogledajte prilog 545683
Sasvim sasluzena pobeda Filadelfije .... bice bogami tesko Torontu da se povrati. Videcemo
Znam ; pomislio sam da su gotovi ali su se, na srecu, veoma brzo povratili nazad.Eto,Toronto je izjednačio i seli seriju u Ontarijo . Mislim da će ipak Toronto pojesti Filu,iako im je trenutno Lenard jedini raspoložen igrač.Lauri i Gasol neprimetni,a večeras je i sijakamu loše krenulo

Slazem se u potpunosti ; ne moze Denver da parira GS ili Hjustonu u ovom vremenu.Сад нешто размишљам...који су крајњи домети Денвера до краја његовог уговора. Вероватно финале конференције. А онда, кад буде на врхунцу снаге, нека озбиљна франшиза и пар прстенова.
Плус исто толико скокова плус 25 поена по мечу.On bi dobro dosao GS kao zamena za Kazinsa koji je poceo da se povredjuje cestoЗамишљам да дође у неки добар шутерски тим - има да му скочи просек асистенција на 15.Плус исто толико скокова плус 25 поена по мечу.
A kada bi se to desilo,Jokić bi postao jedini igrač u istoriji NBA lige,sa statusom zvezde, koji je doneo titulu.

Галинари је готиван играч, но он је био у Денверу, и њега се Денвер ослободио управо како би направили простор у селери-кепу. Клиперси који све више базирају игру на три комбо бека и ниској постави, гдје Данила гурају на "четворку" коју он и не воли, није он тип рецимо Такера који ће се све затварати и гиљати у одбрани већонај који кампује на перимтеру, би га могуће и пустили, но његова плата у наредној сезони је превисока, 22,6 мил.$. А и не би се уклопио у овом систему ДенвераSto se tice gore pomenutih pojacanja za Denver mislim da nema nista od toga , Galinari je sada prva zvezda Klipersa (ozbiljne ekipe koja isto igra plej of) i tesko d bi ga pustili Klipersi za neku razumnu cifru ....
Хериса, Јанга и Миротића сам поменуо као једине занимљиве "четворке" које су овог љета слободне (ту не рачунам неке ветеране од 34+ година).Tobajas Heris je eksplodirao dolaskom u Filadelfiju i postao veoma bitan sraf tamo i tesko da bi ga pustili , Tadeus Jang iskreno ne vidim sta ce im on u ekipi a opet i Mirotic je bitan sraf u Milvokiju a i generalno Denver vec ima igrace tog tipa....