Sa NBA statistikom sa kojom je dosao na EP 2005, mislio sam da ce ' 'razoriti' sve oko sebe, gledajuci ga uzivo i na tv-u nije bio dominantan koliko je mozda NBA statistika predlagala. Mada, u timu sa Jaricem, Radmanovicev... i ostalim skandalima koji su se desavali, svi su izgledali 'trapavo'.
Krstic je 'dusa od coveka', zao mi je sto su mu pretili vojskom i sl. stvari prosle godine za SP, zeleo je da se spremi za sezonu kada potpisuje vise-godisnji ugovor i bude osiguran za buducnost, koliko znam njegov tata je otplacivao Partizanu od prvog ugovora sa NjuDzersijem, sto kaze Mile Ilic 'necu da igram u NBA za male pare kao Krstic'. Verujem da ce uvek dati reprezentaciji sve sto moze.
Posle takvih katastrofa od 'patriota' kao sto su Jaric i Radmanovic, strahovalo se za buducnost kako ce nasi 'neki novi klinci' u NBA misliti na i oduziti se zemlji. Pokazalo se da bolje nismo pozeleli. Milicic je sasvim ok po pitanju reprezentacije, Krstic takodje. Nadam se da ce prvo potpisati ugovor na leto pa tek onda doci na pripreme, ukoliko bude spreman, da ne bi prosao kao Jorovic, sto kaze poslovica: 'uvek dobri ljudi naj...'