NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chris Webber odlazi iz Philadelphia 76ersa. Philadelphia ce otkupiti njegov ugovor za ovu i sledece sezonu, a Webber moze da potpise za koji god tim hoce.

Nije mi bas Webber jasan. Kaze da je nezadovoljan svojom ulogom u 76ers i da zato zeli da ode. Nema tog tima u NBA koji ce hteti Webbera za lidera. On ima 33 godine i stalno probleme sa povredama.

Крећу у ребилдинг екипе, имају Корвера, Игоудалу, Даламбера и вероватно још понешто младо а добро, изгубиће коју сезону док створе неки озбиљан тим, прича се да ће овај драфт бити много добар.

Kad su uradili trade sa Denverom cilj im je bio draft, znaci Andre Miller nije bio toliko vazan.

Meni nije jasno zasto oni ocekuju toliko od tih igraca sa drafta kad je Denver playoff tim i koji nece imati pick na draftu pre 20+?

Филаделфија сама ће имати пик у првих 5, пошто су очајни. Ослободили су једно 30-40 милиона долара у селери кепу, ни први ни последњи који крећу све из почетка.

Niko im ne garantuje da ce imati pick u prvih 5. Radi se izvlacenje, sto je losiji tim ima najvise sanse da bude izvucen, ali se moze desiti da tim koji je recimo 10. najgori u ligi da dobije 1. pick na draftu.

68Charger440+6:
Niko im ne garantuje da ce imati pick u prvih 5. Radi se izvlacenje, sto je losiji tim ima najvise sanse da bude izvucen, ali se moze desiti da tim koji je recimo 10. najgori u ligi da dobije 1. pick na draftu.
Знам систем како се добија право на пик, него сам то рекао генерално, ако све буде као што је до сад, биће међу најгорим тимовима и имаће највише шансе за висок пик...

Milwaukee Bucks i Denver Nuggets su uradili trade. U Milwaukee dolazi Earl Boykins, a u Denver ide Steven Blake.

Milwaukeeu pod hitno treba neko ko ce postizati poene jer je skoro citava prva petorka povredjena (Michael Redd, Mo Williams, Charlie Vallanueva, Bobby Simmons). Bas steta, jer smo taman bili stigli na 50% i zauzeli playoff poziciju. Sad nema sanse da se to desi. Redd ce odsustvovati barem 6 sedmica, Simmons verovatno do kraja sezone (trebali bi ga trade sto pre), a Williams i Villanueva se trebaju uskoro vratiti. Jedini starter koji nije povredjen je Andrew Bogut.

Sad sam gledao intervju sa Webberom na poluvremenu Bulls - Nets utamice. Kaze kako mu pare nisu vazne i da hoce da igra za tim koji se bori za titulu. Spomenuo je LA Lakers, Miami Heat, Dallas Mavericks, San Antonio Spurs i Orlando Magic. Bilo je price da ga hoce Detroit Pistons (jer je on odrastao u Michiganu), ali je on odbacio te price.

68Charger440+6:
Sad sam gledao intervju sa Webberom na poluvremenu Bulls - Nets utamice. Kaze kako mu pare nisu vazne i da hoce da igra za tim koji se bori za titulu. Spomenuo je LA Lakers, Miami Heat, Dallas Mavericks, San Antonio Spurs i Orlando Magic. Bilo je price da ga hoce Detroit Pistons (jer je on odrastao u Michiganu), ali je on odbacio te price.

Od tih timova koje je spomenuo nalbolje bi mu bilo u Orlando Magic,tamo ce mu saigrac biti nas Darko Milicic a imace i Granta Hilla.Ja bi mu savetovao Orlando Magic 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back