NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nda..nashe "zvezede" briljiraju po obichaju....danas sam chuo na vestima..Jaric neshto kao 3 poena,Milicic valjda 5,Radman mislim da nije ni igrao protiv Nju Derzija(to je valjda juche bilo)?
Jedino Krstic dobar.
I posle takvi epizodisti,sami sebe prozivaju za NBA zvezde...pa sad da se vrate u Evropu ne bi ni u partizanu bili najbolji:lol:..chast izuzetku-Krsticu.

S tim sto bi trebalo da ides malo po sajtovima Orlanda da vidis sta pricaju o Milicicu, pa tek onda da sudis o njemu samo na osnovu statistike. Ono sto sam ja citao medju fanovima Orlanda postoji konsenzus da je Milicic najbolji odbrambeni igrac ekipe i da cela ekipa igra najbolje sa njim u postavi sto se i vidi po tome da su razliku pravili uvek sa njim na terenu. Pozz

I da igra u naj timu univerzuma,igrach koji daje 5 poena je samo to-igracjh koji daje 5 poena,a Milicic nije Rodman pa da moze tako na njega da se gleda....isto vazi i za ostale koje sam naveo.A shta najvijachi misle nema blage veze s tim koliko neko vredi.

Za 3-4 godine Krstic ce biti stalni ucesnik All-star vikenda, treba jos samo malo da nadogradi sebe u igri u odbrani i da pojaca prosek poena za 6-8 po mecu...Bice naj Srbin ikada u NBA...za sada.

Enfroz2891.:
I da igra u naj timu univerzuma,igrach koji daje 5 poena je samo to-igracjh koji daje 5 poena,a Milicic nije Rodman pa da moze tako na njega da se gleda....isto vazi i za ostale koje sam naveo.A shta najvijachi misle nema blage veze s tim koliko neko vredi.
Što si se uhvatio za tu tekmu i poene, u predhodnoj je dao 11, uz 8 skoka, 3 blokade i 2 asistencije. Kad je on u postavi, protivnik daleko ređe daje poene iz reketa a Dwight dobija mnogo više upotrebljivih lopti. Da ne napominjem da ima mnogo prostora za napredak sa svojih 20 godina i predhodne 3 sezone na klupi, jbg jedina mana mu je što je Srbin pa nam nikad neće valjati :(

Kaznena expedicija Orlanda nastavlja sa pobedama, sinoć pobeđen Sijetl u gostima 94-84. Ovo je deveta pobeda u poslednjih 10 utakmica.

"Nebitni" Darko: 14 poena, 3 skoka, 1 asistencija i 3 blokade

Tipicno kad Phoenix igra jer uopste nemaju odbranu. Tako mogu prolaziti u regularnoj sezoni, ali cim pocne playoff dalje od finala zapada nece doci, mada sumnjam i u to jer su San Antonio i Dallas bolji. To na papiru izgleda kao dobar rezultat, ali Phoenix treba da ide na titulu.

A istok je ove godine bas slab, samo 3 tima imaju vise pobeda nego poraza (Orlando, Detroit i Cleveland).

Za Iversona su najvise zainteresovani New York Knicks jer Isiah Thomas voli igrace kao sto je Iverson. U Philadelphiu bi trebao Steve Francis i Jamal Crawford.

Jos su i Minnesota Timberwolves (spominje se Ricky Davis i jos nekoliko igraca) kao i Sacramento Kings (Mike Bibby i jos nekoliko igraca).

68Charger440+6:
Artest i Iverson zajedno u timu ... to bi bilo gore nego Artest i Bibby zajedno u timu.
Nije Iverson toliki divljak za kog ga svi smatraju, uz dobre saigrače imaće preko 5 apg sigurno. Pogledaj samo njegove igre na All-Star susretima ili one sezone kada su igrali finale sa Lejkersima. Problem Filadelfije je što ga nikad nisu (sem te 2001) dobro ispratili i postavili pravu igru

Michael Redd je neverovatan ove godine. Gledao sam sve utakmice Milwaukee Bucksa i retko kad prodje utakmica da je ne odigra fenomenalno.
28.1 poen po mecu, trojke 38%.
Ja se secam kad je Milwaukee trade Ray Allena da bi imali mesta za Redda. Tada mi se cinio kao los potez, ali je definitivno bio odlican potez.

full.getty-71797415rw001_warriors_buck_11_29_01_pm.jpg

Danas su "dodeljene" kazne.

Oba tima (New York Knicks i Denver Nuggets) su kaznjeni po $500,000.

Kaznjeno je ukupno 7 igraca. Kao i sto se ocekivalo, najgore je prosao Carmelo Anthony (trenutno prvi strelac u NBA).

Carmelo Anthony (Denver) - 15 utakmica
J.R. Smith (Denver) - 10 utakmica
Nate Robinson (New York) - 10 utakmica
Mardy Collins (New York) - 6 utakmica
Jared Jeffried (New York) - 4 utakmice
Jerome James (New York) - 1 utakmica
Nene (Denver) - 1 utakmica

Па највише је и правио проблеме, мада туча и није било нешто и обавезно неко најебе више од другог...

Pa James i Nene su dobili kazne samo zato sto su napustili klupu za vreme tuce (iako nisu ucestovali u tuci). Slicna situacija je bila i pre nekoliko godina na utakmici Orlando Magic - Sacramento Kings kad su se potukli Tracy McGrady i Bobby Jackson. Pola tima Sacramenta je bilo suspendovano 1 utakmicu samo zato sto su napustili klupu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back