NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce odlicna partija Klivlenda protiv OKC. Ono sto se vidi je da deluju kao tim homogenije i da uklapaju kockice pre svega tacno se vidi raspodela uloga glavnih zvezda tima, novajlije se uklapaju . Dzejms je odlicno igrao , razbijao je odbranu OKC prodorima, Irving pogadjao trojke, imao sjajne ulaze dok Love je ubacio 20-tak poena uz odlican procenat, pri tom je minimalno imao loptu u posedu , koncetrisao se na otvorene suteve za tri i pogadjao. Dzejms i Irving prodorima otvaraju prostor i drugim igracima koji samo treba da realizuju otvorene suteve.
Mozgov dobar u defanzivi, kontroli reketa dok Thompson ulazi i doprinosi skokovima.
OKC juce jedino Durant na nivou , Vestbruk zaustavljen, nikakve organizacije nije bilo u igri vec vise individualnih akcija, cesto nerezonskih poteza. Finiks je vezao jos jedan poraz ovoga puta od Klipersa pa im to ide na ruku.

Poslednja izmena:

4:25
:hahaha1:

- - - - - - - - - -

tako i ove lokal sline

shemaju muljaju

niza rasa
sjednom, rukom moz ih mlatis :hahaha1:

- - - - - - - - - -

jedini nacin da ti pariraju je ...
da ti posalju neku zenu :hahaha1:

- - - - - - - - - -

jud hev tu bi in d koma :hahaha1:

Juce odlicna partija Klivlenda protiv OKC. Ono sto se vidi je da deluju kao tim homogenije i da uklapaju kockice pre svega tacno se vidi raspodela uloga glavnih zvezda tima, novajlije se uklapaju . Dzejms je odlicno igrao , razbijao je odbranu OKC prodorima, Irving pogadjao trojke, imao sjajne ulaze dok Love je ubacio 20-tak poena uz odlican procenat, pri tom je minimalno imao loptu u posedu , koncetrisao se na otvorene suteve za tri i pogadjao. Dzejms i Irving prodorima otvaraju prostor i drugim igracima koji samo treba da realizuju otvorene suteve.
Mozgov dobar u defanzivi, kontroli reketa dok Thompson ulazi i doprinosi skokovima.
OKC juce jedino Durant na nivou , Vestbruk zaustavljen, nikakve organizacije nije bilo u igri vec vise individualnih akcija, cesto nerezonskih poteza. Finiks je vezao jos jedan poraz ovoga puta od Klipersa pa im to ide na ruku.

Istina.
Pazi, Vejtrs slab, loš procenat šuta. Ibaka precenjen, prosečan igrač koji maši većinu otvorenih šuteva. Često se izvlači na trojku, a procenti su mu očajni. Čak je i u defanzivi očajan u odnosu na pre 2, 3 godine. Perkins katastrofa. Prespor, pravi glupe faulove...Dželson nezainteresovan. OKC igra sa 2 igrača. Ne mogu tako ništa.

Nazalost, Klivlend sa dolaskom Mozgova deluje sve bolje....

Za Durantulu se nadam da ce sto pre napustiti crnu rupu zvanu OKC, njihova uprava nema pojma sta radi. Koliko piglu moras biti da svojevoljno dovedes Vejtersa.

Poslednja izmena:
Nazalost, Klivlend sa dolaskom Mozgova deluje sve bolje....

Za Durantulu se nadam da ce sto pre napustiti crnu rupu zvanu OKC, njihova uprava nema pojma sta radi. Koliko piglu moras biti da svojevoljno dovedes Vejtersa.
agreed.
Mislio sam da Vejters zna štogod. Gledao sam poslednja 2 meča OKC, to je strašno. Najgore što nema blama, šutira odakle pre stigne. Nije tačan.

Spominje se Vošington za Durenta. I to pošto bi postao free agent.

Istina.
Pazi, Vejtrs slab, loš procenat šuta. Ibaka precenjen, prosečan igrač koji maši većinu otvorenih šuteva. Često se izvlači na trojku, a procenti su mu očajni. Čak je i u defanzivi očajan u odnosu na pre 2, 3 godine. Perkins katastrofa. Prespor, pravi glupe faulove...Dželson nezainteresovan. OKC igra sa 2 igrača. Ne mogu tako ništa.

Iznervirao me koliko je trojki ispalio protiv Cavsa i skoro sve je promasio,tako da sam ugasio tv u trecoj cetvrtini :lol:

Nema smisla pljuvati Ibaku koji je suvo zlato od igraca. Glavni problem OKC-a je vec godinama trener. Vestbruk, Durent i Ibaka su po meni najbolja trojka ali potreban im je autoritet na klupi. Ne moze Rasel da uzme 30 suteva na tekmi, ne moze Ibaka sutirati 5,6 trojki itd. On je medju najboljim suterima u ligi za svoju poziciju, sjajan defanzivac, ali ne umeju da ga iskoriste i zao mi je Durenta pre svega jer je mogao imati makar jos 2 ozbiljna pohoda na titulu. Ali vreme radi za njega, ocekujem da promeni klub na kraju sledece godine i ode negde na Istok gde ce mu biti lakse da dodje do velikog finala, Vasington se vec nudi, videcemo sta ce biti :)

al objasnjava :lol:

- - - - - - - - - -

stigo do dela de kazuje koji kako od ostalih reaguje :lol:

- - - - - - - - - -

sigurica ce harden da izda ko piiiiiii :lol:

- - - - - - - - - -

hah sudija

- - - - - - - - - -

hahaha ubo sam za hardena :hahaha1:

c'mon son,like rlly :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Vasington je rodni grad Durenta plus sto i oni pripremaju lagano tim i klupu za njega . Angazovali su u strucnom stabu njegovog bivseg trenera , imaju interesantan tim predvodjen sjajnim plejem Volom koji je izuzetan slasher plus mladi bek Bil koji je vrsan suter i ta dvojica mladih igraca predstavlja trenutnu osnovu tima, racunaju da ce oni biti u zenitu te 2017 god. kada Durentu istice ugovor.
Ostali deo tima im uglavnom cine prosecni igraci ima tu iskusnih tipa Gortat, Nene i mladi Porter, veteran Pirs koji ce u penziju . Svakako ukoliko angazuju jos jednog igraca ozbiljnijeg privuci ce Durenta da se vrati u rodni grad i pokusa da osvoji titulu sa njima . Potencijalni klub mogu biti i Lejkersi koji ce moci ponuditi najbolji ugovor ali pitanje je kakav ce tim sklopiti.

Poslednja izmena:
Kako ocenjujete partije Anthony Davis-a? Ima li momak sanse za nekog MVPa u skorijoj buducnosti?

Iako sam strastven fan Dwighta Howarda, ova primarna cetvorka, a izgleda mi da ce uskoro biti petica, iz godine u godinu sazreva i pravi ozbilju konkurenciju "pravim" centrima...

Ukoliko uvede Pelikanse u plej of on je onda legitiman kandidat za MVP-ja i ove godine. U skorijoj buducnosti ce svakako kvota u kladionicama biti najmanja upravo na njega. Lik je nerealno dobar, sut iz reketa usavrsava i procenti mu konstantno rastu. Ista prica i sa bacanjima. Blokade je suludo komentarisati, lopte krade kao Kris Pol, jedan je od najboljih skakaca lige... On je jednostavno nesto najblize savrsenom igracu sto je svet ikada video i ima sav potencijal ovoga sveta makar za koju MVP nagradu a i vise od toga.

Stodemajer raskinuo ugovor sa Niksima i najverovatnije ce potpisati za Dalas. Jos dva dana je rok za trejdove i moguce je da ce biti nekih zanimljivih trejdova jer dosta klubova je zainteresovano da se pojaca pred zavrsnicu a opet drugi zele da krenu u izgradnju tima za sledecu sezonu .

U Denveru se prica da je jedini nedodirljiv Nurkic i on sigurno ostaje, verovatno i Lawson mada bi i njega pustili za neku sjajnu ponudu kakvu verovatno nece dobiti. Aflalo ili Cendler sigurno lete ukoliko neko ponudi pika prve runde, Farid takodje. Mekgia moze da uzme ko god ponudi vrecu krompira itd...

Jel Nurkić igra čistog centra, ili vuče na četvorku? Jel koristi šut spolja (poludistanca)? Strašno koliko je brz, gledao sam snimak jedne brutalne rampe, a pre toga je ispratio protivničkog pleja nogama kao da je i on sam plej.
Oćel Žo Lovernj dobiti šansu tamo uopšte pored njega? Taj jedino što je snažan ko bizon i skočan, Nurkić je svakako talentovaniji.

Manje bitno za temu, al drago mi je što su spojena dva velika Partizanovca. :super:

Pustite vi to. Uprkos svemu on igra i belezi dobre utakmice i cifre. Nije se pokuvao sa 27 godina i otisao da peca. :lol:

Jbg nabacio je 140 kila i baca "male" crnce unaokolo. Bolje što je otišao da peca nego da dangubi u NBA-u.

- - - - - - - - - -

GOAT

10987398_10152967544973463_7814447509240369980_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back