NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, kada bih pogadjao ko ce biti, onda bi to ovako izgledalo:
Z: Durant, Curry, Lillard, Aldridge, Harden, Howard, Parker, Griffin, Love... Pretpostavljam da Kobi i Pol nece igrati zbog povrede... Ostala tri mesta, recimo: Duncan, Iguodala, i verovatno Lin kao starter!
I: Lebron, Wade, George, Hibbert, Anthony, Bosh, Irving... a ostatak - mislim da ce Stephenson iz Indiane biti pozvan... mozda i DeRozan probojem toronta na preko 50%
Za ostale nemam argumenata vise nego za neke druge... KG, Allen bi bili rado vidjeni od starih njihovih fanova, ali opet ima igraca koji solidno igraju i atraktivni su (Drummond, Deron, Raduljica :D ) koji tesko da ce upasti zbog losih rezultata tima...

Na zapadu mi jedino promakao Novicki, a videcemo i zamenu za Kobija, i eventualno Pola... Ne znam da li umesto njih upadaju prvi sledeci sa liste ili ih treneri menjaju?
Na istoku Stivensona nema, Upali Vol, Noa, Dzo Dzonson i Milsap koji ima dobru sezonu...

Nisam hteo namerno da pisem :D al ajde kada si prvi rekao...

Go Pero....:D

1623773_647638601962545_1793340246_n.png

Inace pojavile su se slike na internetu par Amerikanki sto su podrzavale Antica..

Evo jedne od tih.....casnih devojki...

1383773_647637408629331_2130604459_n.jpg

Koliko je ljigav ovaj James,zasto sada ovo radi ako nece ucestvovati? Covek je jednostavno preplasen neuspeha...Uostalom tamo ne bi imao Wadea i Bosha da mu cuvaju ledja...

Jednostavno ovakve stvari ce ga uvek odvajati od igraca kao sto su Jordan,Bryant,Magic,Bird...

Koliko je ljigav ovaj James,zasto sada ovo radi ako nece ucestvovati? Covek je jednostavno preplasen neuspeha...Uostalom tamo ne bi imao Wadea i Bosha da mu cuvaju ledja...

Jednostavno ovakve stvari ce ga uvek odvajati od igraca kao sto su Jordan,Bryant,Magic,Bird...

Odlično kuca, ali ako ne bude učestvovao stvarno zaslužuje prezir...Zašto se svaki put us*ere kad treba da učestvuje? :D

Odlično kuca, ali ako ne bude učestvovao stvarno zaslužuje prezir...Zašto se svaki put us*ere kad treba da učestvuje? :D
Nece,vec je odbio poziv.I onda se posle nekoliko dana izivljava na treningu i izjavljuje kako bi on svakako pobedio na takmicenju :roll:

Samo cekam da ih Indiana odvali u playoffu...To ce biti pravo uzivanje gledati :D

Nece,vec je odbio poziv.I onda se posle nekoliko dana izivljava na treningu i izjavljuje kako bi on svakako pobedio na takmicenju :roll:

Samo cekam da ih Indiana odvali u playoffu...To ce biti pravo uzivanje gledati :D

Pobedio bi kit* lastinu :D Pogotovo ako bi mu Gerald Green stao na crtu :mrgreen: To bi bilo javno poniženje :hahaha:

A što se tiče ovih kucanja, pola njih ne može da izvede jer nema zidove u hali od kojih bi odbijao loptu,nego je okolo publika :hahaha:

On bi pobedio jedino ako bi navijaci glasali i birali pobednika, zbog popularnosti.
Nema on tu lakocu kod zakucavanja kao sto su imali Karter, Dzejson Ricardson, Dzordan, Vilkins...

DeAndre Jordan bi osvojio ili ga u najmanju ruku ucinio mnogo zanimljivijim.

Šta znam, Tarner je okej igrač, ali na poziciji beka već imaju fenomenalnog ol raund igrača koji igra nestvarno dobro. S druge strane, Grejndzi je bio odličan šuter, za koga nisu imali strpljena, a radi se o igraču koji je bio povređen. Ovo je mač sa dve oštrice: pozitivne strane su, prvo - Tarner je mlađi, drugo - Grejdnžer je zaeban oko povreda sada, i pitanje je koliko još zaista može da pruži, a inače se radi o rasnom košgeteru koji je do dolaska Dzordza bio dika Indijane.

Verovatnoće će biti 6 igrač, mada opet, poznato je da Tarner može da igra od 1 do 4 sve, ima tu konstituciju i stil igre, štaviše dosta dugo je igrao na poziciji centra ako se ne varam, u tinejdz danima.

Sve đuture, ipak pozitiva za Indijanu.Videćemo.Daće Bog da finale bude Indijana-Majami na istoku, i da pobedi Indijana, i da igra sa OKC finale. :p

Šta znam, Tarner je okej igrač, ali na poziciji beka već imaju fenomenalnog ol raund igrača koji igra nestvarno dobro. S druge strane, Grejndzi je bio odličan šuter, za koga nisu imali strpljena, a radi se o igraču koji je bio povređen. Ovo je mač sa dve oštrice: pozitivne strane su, prvo - Tarner je mlađi, drugo - Grejdnžer je zaeban oko povreda sada, i pitanje je koliko još zaista može da pruži, a inače se radi o rasnom košgeteru koji je do dolaska Dzordza bio dika Indijane.

Verovatnoće će biti 6 igrač, mada opet, poznato je da Tarner može da igra od 1 do 4 sve, ima tu konstituciju i stil igre, štaviše dosta dugo je igrao na poziciji centra ako se ne varam, u tinejdz danima.

Sve đuture, ipak pozitiva za Indijanu.Videćemo.Daće Bog da finale bude Indijana-Majami na istoku, i da pobedi Indijana, i da igra sa OKC finale. :p
Svidja mi se ova prognoza :) Za pocetak da Durentula napuni miami veceras :lol:

Sta znam,mislim da je u svakom slucaju Turner trenutno mnogo bolji od Grangera.Pogotovo kad dodje playoff,pitanje je koliko bi Granger izdrzao...Ovako ce staviti bekove miamija na velike muke,tesko ce Wade i Allen izaci na kraj sa Turnerom i Lensom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back