NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo tako...I sećam se kad su bili prenosi na B92, a Divac kaže : '' Hristos Voskrese ''
A Šek : ''Vaistinu voskrese ''

Pa ima i klipova na Jutjubu kad mu kažu neki novinari da kaže : puši ***** , a Šek kaže : '' A,ne,ne,ne''
:D

Ma likčina je u svakom smislu.

Ali nije mi se dopalo kada je jednom zakucao,pa raspalio Sabonisa sa dve noge u grudi...Tad je ispao ***** obična

Imao je Shaq gomilu ispada tokom karijere,nista vi ne brinite..Narocito u mladjim danima kada su ga tukli kao vola u kupusu ;)

Medjutim,jedna stvar je sigurna : Covek je nevidjeni showman i steta je da bas takav mora pre ili kasnije da se povuce. U pocetku samo sirova snaga-koga su igraci poput Hakim Olajdzuvona vrteli kako su hteli,postao je vremenom tehnicki veoma potkovan centar(doduse,ne bas elegantan) koji je u kombinaciji sa nevidjenom snagom koju poseduje posto centar No 1 u NBA Ligi....

Cini mi se da je Shaq '72 godiste...Dakle,ako je to tacno,nema njemu jos mnogo od karijere.Jos godinu,maksimum 2 i to je to. Ne verujem da ce se igrac njegovih kvaliteta spustiti na to da daje 10 poena po mecu za 15-20 minuta,ipak mislim da treba da se povuce pre toga.

Shaq? Covek uzeo 3 komada sa LAL i jedan sa Majamijem,zar mu nije dosta :)

Ali dobro,sada Kobi ima 4 prstena,ipak mora da uzme jos jedan,xexexexexe ;)

Pa pre bih video Kobe sa jos jednim prsenom nego Shaqa... Inace ocekujem od Kobe da obori jos neke rekorde tipa u broju ukupnih postignutih poena jer Kobeu je 13 sezona zavrsena, krece nova, a inace ta 13 sezona je bila poslednja Medziku i Dzordanu... Do duse Dzordan je igrao do 40, a Kobe je jos u zavidnoj snazi i mislim da je kalibar da moze da igra do 40 tako da od njega dosta ocekujem

[QUOTE="Slayer";10170737]porilicno.... samo da se amare i nash ne povrede, mogu sunsi daleko da doguraju....[/QUOTE]

Meni nije jasno (mada moram da priznam da i nisam bas pomno pratio sezonu) kako se oni raspadose toliko ove godine, sta se toliko promenilo u odnosu na proslu sezonu (nisu se cak ni kavlifikovali za playof, a vazili su za jedan od najjacih timova na Zapadu), sigurno su glavni igraci bili povredjeni?

Pa pre bih video Kobe sa jos jednim prsenom nego Shaqa... Inace ocekujem od Kobe da obori jos neke rekorde tipa u broju ukupnih postignutih poena jer Kobeu je 13 sezona zavrsena, krece nova, a inace ta 13 sezona je bila poslednja Medziku i Dzordanu... Do duse Dzordan je igrao do 40, a Kobe je jos u zavidnoj snazi i mislim da je kalibar da moze da igra do 40 tako da od njega dosta ocekujem

Dzordan bezi Kobiju 9.000 poena..a Jabbar 15.000..pa nema šanse da obori rekord.:S

Nemojte misliti da ce Kobi preci Majkla....Ni po broju poena,ni po broju ukradenih lopti. To jedino moze ako bude igrao,recimo do 36.godine,mozda i kasnije. Razlog? Nakon nekog vremena padne i koncentracija,motivi,odjednom,shvatis da i ne mozes da das 30 poena kad i kome pozelis....Prosto,omatoris! I to je to....

E sad,jedino ako Kobi resi da zgruva kao car jos koju godinu-e onda je sve moguce. Ali kako god da okrenes,prosek poena mu je daleko,daleko iza Dzordanovog....Tu ga niko nikad nece stici :p

Nemojte misliti da ce Kobi preci Majkla....Ni po broju poena,ni po broju ukradenih lopti. To jedino moze ako bude igrao,recimo do 36.godine,mozda i kasnije. Razlog? Nakon nekog vremena padne i koncentracija,motivi,odjednom,shvatis da i ne mozes da das 30 poena kad i kome pozelis....Prosto,omatoris! I to je to....

E sad,jedino ako Kobi resi da zgruva kao car jos koju godinu-e onda je sve moguce. Ali kako god da okrenes,prosek poena mu je daleko,daleko iza Dzordanovog....Tu ga niko nikad nece stici :p

Mozda Lebron... Madzik je izjavio da Kobe moze da igra do 40 godine glat jer on u 31 godini igra fantasticno. Ne mogu svi igraci igrati do 40 Kobe ce igrati do 35 pa i vise mislim sigurno, nije on toliko omatorio koliko godine kazu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back