E bravo Dzokeru , znaci ipak je bilo sudjeno da ovih dana prebaci tu "magicnu" brojku od 50 poena , recimo ja sam bio ubedjen na prosloj utakmici protiv Jute da ce da prebaci 50 s'obzirom da je imao sjajno "prolazno vreme" (da upotrebim taj skijaski izraz) i da je vec na poluvremenu ubacio 33 poena , ja reko ma ovo ladno ide do 50+ , medjutim na kraju je ipak uspeo samo da izjednaci rekord karijere sa 47 poena (mada i trener malo ispo dzukac , izbacio ga iz igra u posldnjih par minuta, mogao je malo i on da mu izadje u susret) i izgleda da mu ipak nije bilo sudjeno taj dan ali Ok polako, desice se i to , mada evo vidim desilo se vec na sledecoj utakmici (pomalo mozda i neocekivano malo , da nakon partije od 47 poena vec na sledecoj ubaci 50 ali eto desilo se, izgleda da je veceras bila ta noc

).
Stvarno je ono vanserijski igrac , najbolji centar u ligi.
Inace prosle noci je bilo nekoliko zanimljivih utakmica, recimo Nikola Vucevic je odigrao stvarno brutalnu partiju protiv Cikaga i ubacio 43 poena uz cak 19 skokova i 4 asistencije, takodje i Juta i Bojan Bogdanovic nastavili sa sjajnim partijama, Juta pobedila Sarlot ubacivsi im 138 poena, Bojan Bogdanovic opet sjajan sa 31 poenom (10/15 sut iz igre, 7/10 za 3) , 7 skokova i 5 asistencija.
Takodje Toronto je kao gost pobedio Bruklin u jednoj veoma zanimljivoj utakmici , Paskal Siakam i Kajl Lauri odigrali sjajne partije i kombinovano ubacili 63 poena, Siakam 33 poena, 11 skokova i 1 blokada, Kajl Lauri 30 poena, 5 skokova i 7 asistencija uz 2 ukradene lopte, mada odlicni su bili i rezervista Norman Pauel sa 18 poena i 6 skokova, Kris Buse sa 17 poena i 9 skokova, Eron Bejns sasvim solidan sa 9 poena, 6 skokova , Fred VanFlit nakon rekorda karijere i neverovatnih 54 poena prosle noci nesto skromnija partija , 11 poena (4/16 sut iz igre) + 4 skoka i 4 asistencije.
Sa druge strane najbolji je bio Dzo Heris sa 19 poena (5/8 sut za 3 poena) , Dzejms Harden 17 poena, 7 skokova i 12 asistencije (ono sto je interesantno za skoro 40 minuta u igri sutnio je samo 8 puta na kos 4 sut iz igre) , Kajri Irving 15 +5 +5 a Kevin Durent koji je interesantno poceo mec sa klupe neocekivano skromna partija za njega i svega 8 poena uz 6 skokova i 5 asistencija.
Inace Toronto je vec na skoru 10-12 i vec sad su 6. tim na Istoku.