NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo po malo,Denver dodje do 2. mesta na zapadu,sa lepom sansom tu i da ostane.
Ima 3 pobede vise ,ali i 2 meca vise od San Antonia.
Sa 3 pobede u preostala 4 meca ( Oklahoma i Sakramento kuci i Lejkersi i Portland u gostima) i teoretski obezbedjuju 2. mesto cak i slucaju da San Antonio pobedi svih 5 do kraja.

Pokazalo se da je trampa Ajverson-Bilaps za Denver bila sjajna stvar.
U plej ofu nikome nece biti lak protivnik.
Gostovanje u Denveru nije nikome lako i zbog velike nadmorske visine ( 1609 m).

Malo po malo,Denver dodje do 2. mesta na zapadu,sa lepom sansom tu i da ostane.
Ima 3 pobede vise ,ali i 2 meca vise od San Antonia.
Sa 3 pobede u preostala 4 meca ( Oklahoma i Sakramento kuci i Lejkersi i Portland u gostima) i teoretski obezbedjuju 2. mesto cak i slucaju da San Antonio pobedi svih 5 do kraja.

Pokazalo se da je trampa Ajverson-Bilaps za Denver bila sjajna stvar.
U plej ofu nikome nece biti lak protivnik.
Gostovanje u Denveru nije nikome lako i zbog velike nadmorske visine ( 1609 m).

Da,u pravu si.samo još dodatak,J.R.Smit u zadnjih par mečeva izvanredan košgeterski učinak i to sa klupe uz dobar šut za tri poena,kao i ko bi rekao odličan pod košem Anderson.

Djinobili propusta nastavak sezone zbog povrede...

San Antonio bez njega nema sanse u Plej Ofu. Steta.

Sto se tice trejda Ajverson- Bilaps,to je samo slep covek mogao da pomisli da AJverson vise vredi za ekipu od Consija. Meni ti vlasnici klubova uopste nisu jasni.OK,ako je cilj prodaja dresova,brza lova,onda u redu,Ajverson je veca faca i tu im skidam kapu....Ali ako im je cilj osvajanje titule,ili bar borba za nju,onda mi nisu jasni. Dovesti Ajversona znaci napraviti razdor u ekipi i ici tri koraka unazad sto se tice borbe za bilo sta.

San Antonio bez njega nema sanse u Plej Ofu. Steta.

Sto se tice trejda Ajverson- Bilaps,to je samo slep covek mogao da pomisli da AJverson vise vredi za ekipu od Consija. Meni ti vlasnici klubova uopste nisu jasni.OK,ako je cilj prodaja dresova,brza lova,onda u redu,Ajverson je veca faca i tu im skidam kapu....Ali ako im je cilj osvajanje titule,ili bar borba za nju,onda mi nisu jasni. Dovesti Ajversona znaci napraviti razdor u ekipi i ici tri koraka unazad sto se tice borbe za bilo sta.

Opet povreda Đinobilija,pa tek je odigrao par mečeva.
Ovo oko trampe.Detroit vrši rekonstrukciju ekipe za naredne sezone.Ajverson im ne treba i za sledeću sezonu imaju 20 miliona za dovođenje superstara,pucaju na Lebrona,ako ne on verovatno Vejd,a plus će biti obavljene i trampe igrača.

Ne verujem da će Klivlend da dâ Lebrona... a nešto ne bih rekao ni da bi se Hitsi odrekli Vejda... jer zna se šta oni znače za svoje ekipe... a da i ne spominjem korist koju donose van terena (prodaja dresova i slično).

Mada, nikad ne reci nikad, jer ako je uprava omiljenog mi kluba svojevremeno mogla da pusti onakvu igračku veličinu kakav je T-Mac i dovede neke upola manje dobre igrače koji će i tako otići posle sezonu odnosno dve... sve je moguće. :confused:

Jeste, znam da je Trejsi rekao da nije baš bio zadovoljan stanjem i da je zadnju sezonu igrao ispod svojih mogućnosti, ali stanje bi se brzo popravilo; te iste godine je draftovan Hauard, zatim Nelson... a evo pogledajte kako ekipa postiže dobre rezultate par sezona kasnije. Gde bi nam tek bio kraj da je i Mekgrejdi ostao s nama.

Što se Đinobilija tiče, jeste sjajan ali mislim da će San Antonio moći da napravi nešto i bez njega. Možda neće i po četvrti put za šest sezona da osvoji titulu, ali mislim da mogu lako da stignu bar u finale Zapada.

Šta mislite, koga ćemo gledati u finalu? Meni sve nešto miriše na reprizu prošle godine...

Ne verujem da će Klivlend da dâ Lebrona... a nešto ne bih rekao ni da bi se Hitsi odrekli Vejda... jer zna se šta oni znače za svoje ekipe... a da i ne spominjem korist koju donose van terena (prodaja dresova i slično).

Mada, nikad ne reci nikad, jer ako je uprava omiljenog mi kluba svojevremeno mogla da pusti onakvu igračku veličinu kakav je T-Mac i dovede neke upola manje dobre igrače koji će i tako otići posle sezonu odnosno dve... sve je moguće. :confused:

Jeste, znam da je Trejsi rekao da nije baš bio zadovoljan stanjem i da je zadnju sezonu igrao ispod svojih mogućnosti, ali stanje bi se brzo popravilo; te iste godine je draftovan Hauard, zatim Nelson... a evo pogledajte kako ekipa postiže dobre rezultate par sezona kasnije. Gde bi nam tek bio kraj da je i Mekgrejdi ostao s nama.

Što se Đinobilija tiče, jeste sjajan ali mislim da će San Antonio moći da napravi nešto i bez njega. Možda neće i po četvrti put za šest sezona da osvoji titulu, ali mislim da mogu lako da stignu bar u finale Zapada.

Šta mislite, koga ćemo gledati u finalu? Meni sve nešto miriše na reprizu prošle godine...

Baš tako kako si rekao,nikad ne reci...,ima mnogo primera gde klubovi objave neke spektkularne trampe.Kao i prodaja dresova,razlog je i tradicija i rezultati kluba,zatim sam grad gde će neki vrhunski igrač da igra,glamur.Klivlend nema ništa od ovog nabrojanog i zato mislim da će Lebron napustiti ovu ekipu.

Poznati svi ucesnici pley ofa:

Istok: Klivlend, Boston, Orlando, Atlanta, Majami, Filadelfija, Čikago i Detroit.
Zapad: Los Anđeles, Denver, Hjuston, Portland, San Antonio, Nju Orlenas, Dalas, Juta.

Povratak Bajnama posle povrede za Lejkerse,kao i poraz LA u Portlandu.
U ovih par preostalih mečeva na zapadu će se voditi velike borbe za prednost domaćeg terena,mislim da im je čak i nebitno sa kime će igrati,samo da imaju prvu utakmicu kući.
Istok,kako stoji trenutno stanje,zanimljiv meč prve runde Klivlend-Detroit.

Ja se iskreno nadam da će NOH uraditi nešto više u plej ofu.Imaju dobar tim,ali...
Videćemo,mislim da je najveći favorit ekipa Bostona.Klivlend po meni nema neke šanse.Nisu oni još ekipa za plej of.Ali,videćemo.Jedva čekam.

I zaboravih da dodam...da se vidi iz aviona da Detroit zeli da igra protiv Klivlenda prvu seriju...

Najinteresantniji duel ce biti Atlanta - Majami...jedva cekam!:heart:

Za Filadelfiju bi mnoooogo bolje bilo da igra protiv Orlanda...nego protiv Bostona...

I da se okrenem jednom vjecnom pitanju:D
Ko ce ove godine biti MVP?

LeBron ima sve izglede...ali po onome sto prikazuje mislim da Vejd zasluzuje taj trofej!

Prosle godine je Pol zasluzivao ali nije bilo po zaslugama vec po ``nekoj`` statistici...mislim da ce nazalost tako biti i ove godine...a to je moram priznati...nepravda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back