Nazovi sniženja

Ne pada mi na pamet išta od vas lopova u radnji da kupujem. Ako mi nešto treba kupim u inostranstvu. Garderobu i obuću strogo kupujem u inostranstvu. Tehniku isto. Mikser običan 5 evra evo radi 10 godina. Fen isto. Trgovci pomrite!
i onda prica kako su lopovi u prodavnici prodali staru koriscenu opremu.
Evo ga veċ je rekao...
A nema pojma koliko je puta ta roba vraćena u inostranstvu.
Śta mislite zašto je nastala ona fora "10% popusta za kupovinu online"?

Daju ti 10% da ti prodaju pokvareno online. Jednom ja kupio brijač online - normalno neispravan. Sutradan vratio u radnju i morao sam da urlam na prodavce. Oni kao da pišu zahtev za servis. Vadi pare ili ću da te bijem posao gotov.

Daju ti 10% da ti prodaju pokvareno online. Jednom ja kupio brijač online - normalno neispravan. Sutradan vratio u radnju i morao sam da urlam na prodavce. Oni kao da pišu zahtev za servis. Vadi pare ili ću da te bijem posao gotov.
Ne izmišljaj
Online plaćaš karticom
U radnji biraš način plaćanja - keš ili kartica

Zakon je tu jasan: kako si platio tako ti vraćaju pa ili na račun ili na ruke s tim da je na račun duža procedura od 7 do 30 radnih dana

A sad da vidimo šta si napisao...
E neće moći da je tako bilo :D

Ne izmišljaj
Online plaćaš karticom

Zakon je tu jasan: kako si platio tako ti vraćaju pa ili na račun ili na ruke s tim da je na račun duža procedura od 7 do 30 radnih dana

ma loopa i laze.
ne mozes u prodavnici da se zalis za online prodaju.
nego ide preko njihovog korisnickog servisa.

ma loopa i laze.
ne mozes u prodavnici da se zalis za online prodaju.
nego ide preko njihovog korisnickog servisa.
Kada smo kod plaćanja karticom, sem trgovca koji ima zakonski rok za svoj deo posla u igri je i bankarska prevrtljivist.

Gotovo sve prodavnice idu preko Banca Intesa
Kuku ga tebi ako nisi drug član a sredstva oni treba da ti vrate (Intesa - Poštanska Štedionica)
E lepo ja saĉekam 30 radnih dana, na šalteru me upućuju na call centar Intese, prvo me slažu da PŠ "mora da trebuje taj novac" (!?) a onda mi spuštaju slušalicu kada im dam sve podatke o prodavcu...

Žalba Narodnoj Banci sa sve screenshotom napisane prijave urodilo plodom da su mi za 48h vratili pare. Naravno old school Pośtanska Štedionica ĉim je dobila srefstva odmah ih stavila na raspilaganje.

Dakle: tehniku plaćajte kešom

Ne izmišljaj
Online plaćaš karticom

Ne lupetaj gluposti umlatiće te neko. Bilo kakvo poručivanje preko interneta se smatra kupovinom na daljinu MOŽETE 14 DANA DA VRATITE TRGOVCU NE SME DA PISNE! ODMA PARE NA SUNCE!

Ne lupetaj gluposti umlatiće te neko. Bilo kakvo optuživanje preko interneta MOŽETE 14 DANA DA VRATITE TRGOVCU NE SME DA PISNE! ODMA PARE NA SUNCE!
@tab503 i ja se slažemo da prvo moraś da vratiš artikal.o svom trošku online odeljenju a oni ti sredstva vraćaju u roku od 7 dana ako nije došlo do fizičkih ośtećenja tj da nije korišćeno dok banka mora u roku od 30 radnih dana

A to da ideš u maloprodajni objekat neće da može zbog zakonskih regulativa :bye:

Opet si ispao glup pred ribama :D

@tab503 i ja se slažemo da prvo moraś da vratiš artikal.o svom trošku online odeljenju a oni ti srefstva vraćaju u roku od 7 dana dok banka mora u roku od 30 radnih dana

A to da ideš u maloprodajni objekat neće da može zbog regularive :bye:

Opet si ispao glup pred ribama :D
Ma kakvi odma pare na ruke ispraznio sam celu prodavnicu za 5 sekundi dok nije izbrojao pare. Win win mislim da je bio u pitanju.

Trgovca sam izregulisao za 5 sekundi.

imas servise koji ciste ali ta "gospodja" nije htela da plati.
zamisli da ti sutra kupis takav izakan proizvod?

onda ne bi rekla "pametna zena"
Aman, je l shvatate da ima ljudi koji nemaju čime platiti ili živite u zemlji ''iza duge'' :mrgreen: a zamisli, voli da joj je čista kuća al nema čime platiti takvo čišćenje. Realnost :(

Aman, je l shvatate da ima ljudi koji nemaju čime platiti ili živite u zemlji ''iza duge'' :mrgreen: a zamisli, voli da joj je čista kuća al nema čime platiti takvo čišćenje. Realnost :(
postoje drugi nacini ciscenja a ne da zeznes nekog ko posteno kupi uredjaj za pare koje je zaradio svojim radom.
bolje da ta smislja kako da zaradi umesto kako da prevari.

Back