Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 74.204
A onda naidje mario80, kupi za 15% i kad dodje kući shvati šta je prvobitna gospodja sve drndala...Šta kukaš, malo očistite i prodajete ponovo kao outlet 5% jeftinije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onda naidje mario80, kupi za 15% i kad dodje kući shvati šta je prvobitna gospodja sve drndala...Šta kukaš, malo očistite i prodajete ponovo kao outlet 5% jeftinije.
i onda prica kako su lopovi u prodavnici prodali staru koriscenu opremu.A onda naidje mario80, kupi za 15% i kad dodje kući shvati šta je prvobitna gospodja sve drndala...
sve ti radi osim krsomijaNe pada mi na pamet išta od vas lopova u radnji da kupujem. Ako mi nešto treba kupim u inostranstvu. Garderobu i obuću strogo kupujem u inostranstvu. Tehniku isto. Mikser običan 5 evra evo radi 10 godina. Fen isto. Trgovci pomrite!
Ne pada mi na pamet išta od vas lopova u radnji da kupujem. Ako mi nešto treba kupim u inostranstvu. Garderobu i obuću strogo kupujem u inostranstvu. Tehniku isto. Mikser običan 5 evra evo radi 10 godina. Fen isto. Trgovci pomrite!
Evo ga veċ je rekao...i onda prica kako su lopovi u prodavnici prodali staru koriscenu opremu.
Pazi možda su Samsung i iPhone dobriKršomi se zezneš jednom u životu i nikada više. Kada bi normalnom čoveku palo na pamet da kinez pravi telefon sa lažnom memorijom? Nikada.
Ne izmišljajDaju ti 10% da ti prodaju pokvareno online. Jednom ja kupio brijač online - normalno neispravan. Sutradan vratio u radnju i morao sam da urlam na prodavce. Oni kao da pišu zahtev za servis. Vadi pare ili ću da te bijem posao gotov.
ma loopa i laze.Ne izmišljaj
Online plaćaš karticom
U radnji biraš način plaćanja - keš ili kartica
Zakon je tu jasan: kako si platio tako ti vraćaju pa ili na račun ili na ruke s tim da je na račun duža procedura od 7 do 30 radnih dana
A sad da vidimo šta si napisao...
E neće moći da je tako bilo
Kada smo kod plaćanja karticom, sem trgovca koji ima zakonski rok za svoj deo posla u igri je i bankarska prevrtljivist.ma loopa i laze.
ne mozes u prodavnici da se zalis za online prodaju.
nego ide preko njihovog korisnickog servisa.
Ne lupetaj gluposti umlatiće te neko. Bilo kakvo poručivanje preko interneta se smatra kupovinom na daljinu MOŽETE 14 DANA DA VRATITE TRGOVCU NE SME DA PISNE! ODMA PARE NA SUNCE!Ne izmišljaj
Online plaćaš karticom
U radnji biraš način plaćanja - keš ili kartica
Zakon je tu jasan: kako si platio tako ti vraćaju pa ili na račun ili na ruke s tim da je na račun duža procedura od 7 do 30 radnih dana
A sad da vidimo šta si napisao...
E neće moći da je tako bilo
@tab503 i ja se slažemo da prvo moraś da vratiš artikal.o svom trošku online odeljenju a oni ti sredstva vraćaju u roku od 7 dana ako nije došlo do fizičkih ośtećenja tj da nije korišćeno dok banka mora u roku od 30 radnih danaNe lupetaj gluposti umlatiće te neko. Bilo kakvo optuživanje preko interneta MOŽETE 14 DANA DA VRATITE TRGOVCU NE SME DA PISNE! ODMA PARE NA SUNCE!
Ma kakvi odma pare na ruke ispraznio sam celu prodavnicu za 5 sekundi dok nije izbrojao pare. Win win mislim da je bio u pitanju.@tab503 i ja se slažemo da prvo moraś da vratiš artikal.o svom trošku online odeljenju a oni ti srefstva vraćaju u roku od 7 dana dok banka mora u roku od 30 radnih dana
A to da ideš u maloprodajni objekat neće da može zbog regularive
Opet si ispao glup pred ribama
winwin i ne postoji vec gomilu godina..to je tehnomanijaMa kakvi odma pare na ruke ispraznio sam celu prodavnicu za 5 sekundi dok nije izbrojao pare. Win win mislim da je bio u pitanju.
Trgovca sam izregulisao za 5 sekundi.
Propali su čim sam ih ja istresao za internet prodaju pokvarene robewinwin i ne postoji vec gomilu godina..to je tehnomanija
opet baronises
Aman, je l shvatate da ima ljudi koji nemaju čime platiti ili živite u zemlji ''iza duge'' a zamisli, voli da joj je čista kuća al nema čime platiti takvo čišćenje. Realnostimas servise koji ciste ali ta "gospodja" nije htela da plati.
zamisli da ti sutra kupis takav izakan proizvod?
onda ne bi rekla "pametna zena"
Ne postoje jer im ispraznio kasuwinwin i ne postoji vec gomilu godina..to je tehnomanija
opet baronises
ja sam kupio sasvim fin filipsov za 250 i nista mu ne faliTab pati od elitizma jbg. Ne razume da je usisivač u srbiji 500 evra na kredit.
postoje drugi nacini ciscenja a ne da zeznes nekog ko posteno kupi uredjaj za pare koje je zaradio svojim radom.Aman, je l shvatate da ima ljudi koji nemaju čime platiti ili živite u zemlji ''iza duge'' a zamisli, voli da joj je čista kuća al nema čime platiti takvo čišćenje. Realnost