Навршава се 12 година од агресије НАТО ПАКТА на Југославију

od 99 se radujem svakoj propasti NATO pakta i amerike...nije me sramota da to kazem jer je prokleti NATO jedini krivac zasto sam postao ovakav covek...koji se raduje tudjoj nesreci...
navijam za tornada po americi,navijam za sve prirodne katastrofe...sreci mojoj ne bi bilo kraja kad bi neko cudo poravnilo belu kucu i pentagon...nista nisam manje srecan kad se isto desava ostalim clanicama NATO-A...

Ocito patis od Vjetnamskog sindroma ! Reci iskreno da li ti je bilo svejedno kada je tadasnji rezim sprovodio sistematsko etnicko ciscenje Albanaca sa Kosova , pre NATO intervencije !

Poslednja izmena:
ne-u-nato-82494.jpg

Ocito patis od Vjetnamskog sindroma ! Reci iskreno da li ti je bilo svejedno kada je tadasnji rezim sprovodio etnicko ciscenje Albanaca sa Kosova ?

price o etnickom ciscenju smo toliko puta analizirali i najveca vecina nas ovde je utvrdila da je to laz...laz iskonstruisana i izrezirana sa zapadom....
i mladicu srbi i albanci zive malo duze na kosovu i metohiji ... zive daleko ispred pojave milosevica....zar treba da pominjem prizrensku ligu opet..?? a da pominjem demostracije 81..?? sta je povod tada bio za zahtev -KOSOVO REPUBLIKA--??? tvoj problem je sto ja malo duze pamtim..pa pamtim i trovanje djaka na nacionalnoj osnovi u skolama i X drugih gluposti...
zapamti mladicu da su civili siptari bili sigurnost za vojsku i policiju srbije...dok su civili bili tu znalo se da nece doci do bombardovanja....da je bilo zloupotreba polozaja pojedinih bolesnika koji su navodno branili srbiju i nosili uniformu zvanicne drzave--bilo je....
ali pricu na koju ti aludiras meni nemoj pricati...

Ma samo su Srbi etnicki cisceni i negde bili gradjani drugog reda...

Opasan vam taj vas mozak koji ste ukljucili...

Ne mogu da ti opisem kolika bi me radost obuzela da su ti kucu pocistili sa 10 tona teskom bombom i pobili celu porodicu kao sto su to uradili onom bracnom paru sto je nastradao dok je boravio u svojoj vikendici na Avali.

Ne, reci ovako:
"Mi smo malo tamanili Šiponje & smejali se tome uz pistaće, ali posle smo dobili po nosu i onda se rasplakali. Odatle ova osmuđena građevina sine."

Nismo sve Siponje, nemoj da lazes:evil:

Eto, saradnici DB-a nisu bili pipnuti:evil:

U stvari lazem, jedan od najsmesnijih stvari u ovoj balkanskoj vukojebini je bilo kada neki staresina DB-a ide da ubedjuje neke oruzane formacije da je tamo neki Albanac kome su resili da uzmu frizider u stvari njihov, i da ga ne diraju:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Па, ви имате обичај да тај рат представљате као "ничим изазвану" агресију, итд.
А у ствари није баш тако,
него су интервенцији претходили разни догађаји. На то циља тај амбасадор,
кад каже да се бомбирање погрешно урамљује од стране неких.

У суштини, ваш менталитет је следећи: Кад бисте побили 1 милион људи, то је онда смешно & забавно. А ако неко рани 1 вашег, то је онда "несхватљиви монструозни чин фашиста и нациста."
Na ovakav nacin razmislja nacista,fasista,zlikovac..... :evil:

Ko je bolesniji,ja ili ti sto provlacis kroz svoje ionako debilne postove,tu neku vecitu tezu o Srbima koji su krivi za sve,i indirektno opravdavas smrt srpske dece...?

Ti si bolesniji i od prosecnog bolesnog soviniste.

Ja ne radim sve to, vec ti negiras bilo cije zrtve osim srpskih. A u sustini te zabole i za te srpske, one su samo delic slagalice tvog sovinistickog osecanja. Cak ti i dobro dodju, jer tako postajes jos veci sovinista.

price o etnickom ciscenju smo toliko puta analizirali i najveca vecina nas ovde je utvrdila da je to laz...laz iskonstruisana i izrezirana sa zapadom....
i mladicu srbi i albanci zive malo duze na kosovu i metohiji ... zive daleko ispred pojave milosevica....zar treba da pominjem prizrensku ligu opet..?? a da pominjem demostracije 81..?? sta je povod tada bio za zahtev -KOSOVO REPUBLIKA--??? tvoj problem je sto ja malo duze pamtim..pa pamtim i trovanje djaka na nacionalnoj osnovi u skolama i X drugih gluposti...
zapamti mladicu da su civili siptari bili sigurnost za vojsku i policiju srbije...dok su civili bili tu znalo se da nece doci do bombardovanja....da je bilo zloupotreba polozaja pojedinih bolesnika koji su navodno branili srbiju i nosili uniformu zvanicne drzave--bilo je....
ali pricu na koju ti aludiras meni nemoj pricati...

Nisam bas mladic al' nek ti bude. Etnicko ciscenje Albanaca mart-juni '99. je bila nepromisljena avantura nabedjenog Silnika da je dosao pravi trenutak da zavrsi amanet svojih politickih predaka i vozdova, da Srbiju konacno ocisti od Albanaca.
Povratak Albanaca iz progonstva nije delo Milosrdja Srbije, vec njen poraz od malo vece sile, jedini respektabilni faktor sa kojim se Srbija preracunala, precenjujuci svoju snagu i ocekujuci raspad NATO pakta !

Рекох синоћ но да поновим и вечерас за све љубитеље западних вриједности,
Ово је тема о злочиначкој агресији удруге ваших пријатеља на један мали народ.
Посвећена свим жртвама за слободу и преживелим херојима под обогаћеним милосрдним ударима.
Дакле господо и граџани, отворите стотине тема и величајте ваше доносијоце демокрације и њихове подвиге и количине испаљених пројектила.
Зарад слободе, благостања, владавине права и сличних сра*а.
Могу да разумем да немате пошовања за преживеле, но покажите бар мало за страдале.Толико су вас ваљда пријатељи подучили.....

Nisam bas mladic al' nek ti bude. Etnicko ciscenje Albanaca mart-juni '99. je bila nepromisljena avantura nabedjenog Silnika da je dosao pravi trenutak da zavrsi amanet svojih politickih predaka i vozdova, da Srbiju konacno ocisti od Albanaca.
Povratak Albanaca iz progonstva nije delo Milosrdja Srbije, vec njen poraz od malo vece sile, jedini respektabilni faktor sa kojim se Srbija preracunala, precenjujuci svoju snagu i ocekujuci raspad NATO pakta !

ko vas je diro 81 godine..?? ako nisi tako mlad odgovori...ko vas je tada progonio i ugrozavao da ste trazili kosovo republiku..??

Посвећена свим жртвама за слободу и преживелим херојима под обогаћеним милосрдним ударима.
Дакле господо и граџани, отворите стотине тема и величајте ваше доносијоце демокрације и њихове подвиге и количине испаљених пројектила.
Могу да разумем да немате пошовања за преживеле, но покажите бар мало за страдале.Толико су вас ваљда пријатељи подучили.....

trazis isuvise...a od koga..?? zar od onih koji su prvi dezertirali 99 i odbili da brane svoju zemlju..?? zar od onih sto su cekali kraj rata kako bi zajasali ranjenu srbiju..??

trazis isuvise...a od koga..?? zar od onih koji su prvi dezertirali 99 i odbili da brane svoju zemlju..?? zar od onih sto su cekali kraj rata kako bi zajasali ranjenu srbiju..??

Небитно.
Мислим не морају, то је одраз њихове културе.
А људи читају.......

.....najjadnije je kad vidim ove sadashnje ministre da polazu vence na grobove stradalih a vec sutra hitaju u zagrljaj dzelata sa mantrom ".europa nema alternative i evropske vrednosti nemaju alternative .......".....................za to treba nemati ni malo obraza ,chasti i morala ..................nek na danashnji dan budu bar opravdano odsutni .......

Back