Navikla na skupa mesta...

Ziveo sam lepo i srecno sa mojih 50,000 mesecno (ukljucujuci tu i neku lovu od matoraca, ali dobro), dok se nije pojavila ONA ciji roditelji imaju preko 200,000 i sve slupaju u nju. Samo bi da izlazi na neka ne bas jeftina mesta, kako i ne bi kad pare nije ona zaradila. Ne kazem da nije lepo izlaziti i trositi, ali jednostavno ja ne mogu da priustim da potrosim sve pare na kafice i glupo "kulturno uzdizanje" ili putovanja, jer posto placamo 50/50, njoj ce uvek da ostane jos 150,000 a ja cu da budem na 0 kad potrosim sve!

Da ne govorim da se osecam glupo jer mojih 50,000 izgledaju tako malo u poredjenju sa 200,000 :hvala:
Nemoj da se sekiraš, malo se opusti uz pesmu :lol:

...напротив...знамо да није са нама због пара ;)

Kako koji, ima ponekad i muške sujete.:) Često muškarcima koji ne studiraju na kraju padne na pamet da predlože svojoj devojci "A što ti studiraš taj fakultet, bezveze se mučiš, nije to za tebe..." Mnogi muškarci ne vole da je devojka uspešnija od njih, da makar i potencijalno da jednog dana ima bolju karijeru, veću zaradu. Naravno nisu svi momci takvi.

хммм па никад није баш идеално када је велика разлика по том питању међу партнерима (мада опет не мора да значи) али те приче о мушкој сујети мислим да су превазиђене у овом случају. Логика је ако је двоје независно потпуно, онда неће бити никаквих финансијских интереса бла, бла...биће заједно из других разлога.

...лично стварно не бих имао ништа против ако је успешније од мене у том смислу ако ми неке ствари код ње одговарају...

Back