Navike i slabosti

sunasceJeca

Poznat
Poruka
9.932
..."ime ti je navika a prezime slabost"..Kaze se u jednoj pesmi...:)

Sta su Vase navike a sta Vase slabosti ,kada ste u vezi?
Sta na kraju preovlada,navika ili slabost? Jesu li Vase navike ujedno i Vase slabosti ili je obrnuto?
Pa,kome se pise,nemojte da se stidite....:)

smislim kako neka veza treba da izgleda i to teram i teram...i cim taj nivo pocne da opada, bunim se....to mi je ogromna mana, navikavanje na nivo koji nije odrziv....a slabost.....uuuuu pa ima ih....ego mi je ranjiv, znam biti nelogicna drugima, kad osetim da me odnos gusi ne znam da kazem sta me muci nego bezim.....e ima jos dosta.....:)

slabost mi je prekidanje, kada veza prestane da bude ono sto trazim, iz navike nastavim dalje jos neko vrijeme
i ne zelim da budem ta koja prekida, ali na kraju uvijek ispane nekako tako
jer tih mjesec dana koliko odugovlacim raskid, onaj drugi shvati kao poziv za vise paznje ili sto li vec :neutral:

smislim kako neka veza treba da izgleda i to teram i teram...i cim taj nivo pocne da opada, bunim se....to mi je ogromna mana, navikavanje na nivo koji nije odrziv....a slabost.....uuuuu pa ima ih....ego mi je ranjiv, znam biti nelogicna drugima, kad osetim da me odnos gusi ne znam da kazem sta me muci nego bezim.....e ima jos dosta.....:)

sutra dan kad ti opadne "Nivo"u braku ti pobegni ...verovatno da ce taj da ti se zahvaljuje na tome do kraja zivota,barem bih ti ja palio svecu dokle god si ziva,samo da nisi tu jer takva
labilna i slaba osoba koja voli samo sebe i uvek sebe stavlja na prvo mesto,ne treba apsolutno nikome :cool:

Poslednja izmena:
sutra dan kad ti opadne "Nivo"u braku ti pobegni ...verovatno da ce taj da ti se zahvaljuje na tome do kraja zivota,barem bih ti ja palio svecu dokle god si ziva,samo da nisi tu jer takva
labilna i slaba osoba koja voli samo sebe i uvek sebe stavlja na prvo mesto,ne treba apsolutno nikome :cool:

:) ja i odem, i nema u tom nista lose....sorry, ima i ljudi koji ne vole da trpe....a volela bih da vidim tog kome je zena na prvom mestu i koji svoju zenu uvek stavlja na prvo mesto....orden bih mu dala :zcepanje:......

Back