sidarta
Obećava
- Poruka
- 86
Imam sina od 17 meseci,na nosu lepo sedne odsedi kolko treba ali cim mu stavim pelenu sve odradi u nju.Zna za sta sluzi nosa jer kaze sta treba da uradi ali nikad nista.Sta da radim da vec jednom napuni nosu. :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
schatje:Uh, i ja se ubih sa pelenama. Moja cerka, od 23 meseca kaze - svi kake u nosu, i baka, i deda (nabroji nas sve zive), i na kraju doda - a Ana nece.
I nema sanse da ode na nosu... imam utisak da se inati, mada je niko ne prisiljava niti malteretira sa nosom.
Prestani da brines s tvojim detetom je sve u redu! dakle, ovo nisam ja smislila vec deciji psiholozi: mozes dete rano nauciti na nosu, da piski u odredjeno vreme, nakon sto jede ili sta vec, ali to je uslovni reflex i nema veze sa voljnoscu. tek sa 2-2,5 god dete pocinje da kontrolise te radnje i moze da ih odgodi ako zeli. Tek tada imas cemu da ga ucis. Do tada se samo frustriras a mozda to prenosis i na dete.sidarta:Imam sina od 17 meseci,na nosu lepo sedne odsedi kolko treba ali cim mu stavim pelenu sve odradi u nju.Zna za sta sluzi nosa jer kaze sta treba da uradi ali nikad nista.Sta da radim da vec jednom napuni nosu. :?
kako bilo,ali mi problem nose nemamo,odavno.WithdrawnWater:Uh, u potpunosti se ne slazem.
sidarta:Jel ima neko ideju kako da ga skinem sa wc solje.Danasnji dan proveli smo na istoj,toliko je odusevljen sedenjem na wc solji da nece da sidje usput odradili smo posao
![]()