- Poruka
- 456
upitno.Sa onom osobom na koju se u tom trenutku palimo, koju želimo da dodirnemo, mirišemo, da budemo pored. Može biti nova, može biti stara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upitno.Sa onom osobom na koju se u tom trenutku palimo, koju želimo da dodirnemo, mirišemo, da budemo pored. Može biti nova, može biti stara.
promene veseleSve novo je bolje
Zar ne težiš tome? I da dobro ručkaš?Мени истакнуто личи на душевну смрт.
Pa mislim... Možda je nova bezvezeupitno.
mjok...ono STARA mi nekako bode....Pa mislim... Možda je nova bezveze![]()
Bajo, ja cim se iscepa, bacam i kupujem novo. Da ne mogu, pre bih go isao. I baba vanga je rekla nikad ne jedite iz okrnjenog tanjira.
Што онда сви фурате са крњоткама?Bajo, ja cim se iscepa, bacam i kupujem novo. Da ne mogu, pre bih go isao. I baba vanga je rekla nikad ne jedite iz okrnjenog tanjira.![]()
Bajo, ja cim se iscepa, bacam i kupujem novo. Da ne mogu, pre bih go isao. I baba vanga je rekla nikad ne jedite iz okrnjenog tanjira.![]()
Ma ja to sa @kapetanmark interna sala.Pa niko nije mislio na staro u smislu za nekog za koga te više boli uvo, nego za stalnu neku osobu, koja je tu i pališ se, ali nije nova. Ako postoji
Au, al ste bukvalisti![]()
Sta su krnjotke?Што онда сви фурате са крњоткама?
Малочас си написао да је Баба Ванга рекла да не треба јести из окрњеног тањира.Sta su krnjotke?
A to. Nisam ja kriv kad se lako ishabaju. Sve su bile dobre kad sam ih nasaoМалочас си написао да је Баба Ванга рекла да не треба јести из окрњеног тањира.
Јеси играо кликере?
pa stvarno ne znam ko je bukvalista i ko se na prvu pali kao hepo kockica?Pa niko nije mislio na staro u smislu za nekog za koga te više boli uvo, nego za stalnu neku osobu, koja je tu i pališ se, ali nije nova. Ako postoji
Au, al ste bukvalisti![]()
Pretvore se u gremline cim im das da piju vode posle 12.Све се троши, сви смо лоши.
Што бацаш ако су биле добре?