R rostiljdzija Zainteresovan član Poruka 408 juče u 15:43 - Navika #26 Paula: Sa onom osobom na koju se u tom trenutku palimo, koju želimo da dodirnemo, mirišemo, da budemo pored. Može biti nova, može biti stara. Kliknite za proširenje... upitno.
Paula: Sa onom osobom na koju se u tom trenutku palimo, koju želimo da dodirnemo, mirišemo, da budemo pored. Može biti nova, može biti stara. Kliknite za proširenje... upitno.
R rostiljdzija Zainteresovan član Poruka 408 juče u 15:44 - Navika #27 Џорџи: Sve novo je bolje Kliknite za proširenje... promene vesele
loptica doskocica Domaćin Poruka 3.081 juče u 16:27 - Navika #28 Ангел.: Мени истакнуто личи на душевну смрт. Kliknite za proširenje... Zar ne težiš tome? I da dobro ručkaš?
Ангел.: Мени истакнуто личи на душевну смрт. Kliknite za proširenje... Zar ne težiš tome? I da dobro ručkaš?
Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 42.809 juče u 19:26 - Navika #29 rostiljdzija: upitno. Kliknite za proširenje... Pa mislim... Možda je nova bezveze
R rostiljdzija Zainteresovan član Poruka 408 juče u 19:53 - Navika #30 Paula: Pa mislim... Možda je nova bezveze Kliknite za proširenje... mjok...ono STARA mi nekako bode....
Paula: Pa mislim... Možda je nova bezveze Kliknite za proširenje... mjok...ono STARA mi nekako bode....
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 9.423 juče u 23:21 - Navika #31 Najbolji mi je sa osobom koju volim, to je druga dimenzija. Ovo ostalo moze biti samo najludji
kapetanmark Legenda Poruka 61.571 pre 51 minuta - Navika #32 @MrNapokon ce odgovoriti otprilike ovako : Imam naviku na novo