Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Проблем је што се сви људи који се окупљају на Северу (или југу) поистовећују са хулиганима. Члан сам ФК ЦЗВ од малих ногу, последњих 10-так година редован на Северу, последње 3 године доста редован на гостовањима. Скупи се друштванце, искеширамо сви за гориво и идемо... За све ове године, није ми се десило да упаднем у било какав конфликт, а не нешто јаче. Ал' проблем је настао због слике која се пласира у медијима и непотребног стварања стереотипа да су сви људи који посећују навијачке трибине хулигани, што је будалаштина.

Crvena zvezda najpopularniji klub u Beogradu

Crvena zvezda je po najnovijem istraživanju klub kojeg procentualno podržava najviše stanovnika glavnog grada Srbije. U anketi je učestvovalo preko hiljadu Beograđana, pri čemu se veliki procenat njih izjasnio da navija za crveno-bele.

Prema istraživanju koje je tokom januara sprovela agencija "Ninamedia" iz Novog Sada, obradivši reprezentativan uzorak od 1171 ispitanika, došlo se do zaključka da je Crvena zvezda daleko najpopularniji klub u Beogradu. Čak 41 odsto žitelja našeg glavnog grada izjasnili su se kao navijači Crvene zvezde, ostavivši daleko iza sebe na drugom mestu "večitog rivala" čiji broj pristalica procentualno u Beogradu iznosi 21.1 odsto, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Rezultati istraživanja su pokazali i da skoro trećina građana prestonice Srbije (32.7%) ne navija ni za koga, 3.8 odbilo je da se javno opredeli, a samo 1.4 odsto navija za neki drugi klub.

Izmislili toplu vodu, ovo se oduvek znalo

Teško je to reći,dosta je izmešano sve to ali recimo da je poznato da su Mirijevo i Konjarnik ciganski krajevi,dok je Karaburma grobarski.Na NBG-u ima mnogo grupa,od BG Boys-a i Hijena do Zabranjenih,računa se da su i grobarski krajevi tamo gore Rakovica,Vidikovac,Cerak Miljakovac itd itd,uglavnom manje više je tako kad je reč o grupama,a navijača ima i ovih i onih svuda i u principu nema tu nekih granica kao u nekim drugim gradovima npr..

Moze se ovako reci - Delijama uglavnom pripada centar Beograda dok Grobarima pripada okolina BG. Opet ponavljam ovo pricam za navijacke grupe jer obicni simpatizeri su izmesani svuda

Zivim na NBG i tacno je da ovde ima svih - i Delija i Grobara (Zabranjeni) a neki delovi navijaju i za Rad

Izručenje Kimija srpskoj policiji na granici sa Makedonijom VIDEO

Miloš Radisavljević Kimi, jedan od vođa Partizana, za kojim je Srbija raspisala poternicu radi izdržavanja zatvorske kazne, uhapšen je juče u Skoplju. Ministar policije Ivica Dačić izjavio je da je Radisavljević uhapšen u kafiću u centru grada oko 14 sati, u saradnji srpske i makedonske policije. Noćas je deportovan Srbiji i od 1,30 časova posle ponoći nalazi se u Okružnom zatvoru.

Poslednja izmena od moderatora:
pKXV_I20Am20Disappoint1-1.png

Naravno,ono sto me interesuje koji delovi grada imaju vise jednih odnosno drugih, da li s esta menjalo po tom pitanju.Recimo zna se da su Dorcol,Padinjak Grobari,a Senjak Delije i td.
Ja mislim da je Padinjak najgorbarskiji kraj,ne samo u siroj okolini BG-a nego u celoj Srbiji.
Idu organizovano na tekme jos od sedamdesetih,verovatno su i najstarija podgrupa Grobara...

Izmislili toplu vodu, ovo se oduvek znalo
Са анкетама се праве највеће махинације. Што не наведу где је узет тај узорак од 1000 Београђана?
Naravno,ono sto me interesuje koji delovi grada imaju vise jednih odnosno drugih, da li s esta menjalo po tom pitanju.Recimo zna se da su Dorcol,Padinjak Grobari,a Senjak Delije i td.
Сењак, Блок 21... На Чубури Гробара нема ни за лека.
Moze se ovako reci - Delijama uglavnom pripada centar Beograda dok Grobarima pripada okolina BG. Opet ponavljam ovo pricam za navijacke grupe jer obicni simpatizeri su izmesani svuda

Zivim na NBG i tacno je da ovde ima svih - i Delija i Grobara (Zabranjeni) a neki delovi navijaju i za Rad
Не може се рећи. Центар, Палас, Врачар су гробарски крајеви, цигани су јаки на Славији ако причамо о строгом центру града.

Са анкетама се праве највеће махинације. Што не наведу где је узет тај узорак од 1000 Београђана?

Сењак, Блок 21... На Чубури Гробара нема ни за лека.

Не може се рећи. Центар, Палас, Врачар су гробарски крајеви, цигани су јаки на Славији ако причамо о строгом центру града.

Nemoj da se brukas, Vracar je poznat kao IZRAZITO zvezdaski kraj. Tu su Hardcore Delije

Od centra grada Grobarima pripada Dorcol i mozda Karaburma

Poslednja izmena:
Nemoj da se brukas, Vracar je poznat kao IZRAZITO zvezdaski kraj. Tu su Hardcore Delije

Od centra grada Grobarima pripada Dorcol i Karaburma

Recimo Crveni Krst je zvezdaški kraj, za ostatak Vračara nemam pojma. Recimo, nevezano za centar, opšte je poznato da je Čukarička padina zvezdaški kraj, a Žarkovo grobarski. Vidikovac takođe grobarski, kažu i Banovo brdo.

Od centra grada Grobarima pripada Dorcol i mozda Karaburma
Ko su bre bruka? Vračar i navijački i simpatizerski pripada Grobarima. I mlađa i starija ekipa Vračaraca je jaka.
Recimo Crveni Krst je zvezdaški kraj, za ostatak Vračara nemam pojma. Recimo, nevezano za centar, opšte je poznato da je Čukarička padina zvezdaški kraj, a Žarkovo grobarski. Vidikovac takođe grobarski, kažu i Banovo brdo.
Pa on je pitao za krajeve ne za opštine. :D

Da i Krst i Zvezdara su zvezdaški krajevi, s tim što je prva ekipa sa zvezdare koja je osnovana bila grobarska. I dalje nose zastavu "Zvezdara - are you talking to me?", međutim oni funkcionišu kao podgrupa alkatraza.

Čubura je već rekoh najciganskija moguća, bar ono što sam video i što znam.

Ako se već držimo Vojislava Ilića sa Konjarnika je bila čuvena grobarska ekipa Erotica i kasnije Young Erotica (ku*čimo se do kraja :mrgreen:), a surov im je bio graf kod stanice 29-tke "dragi gosti lomimo kosti" :lol: (neko mi je rekao da takav graf ima i u Padinjaku. Danas su na konjarniku Brigadiri. Onda Medak III 101% grobarski.

Dalje Braće Jerković odatle su Šedovsi, ali čini mi se da su oni onom donjem delu, u gornjem ima dosta cigana.

Voždovac zvezdaški, ako se ne varam oni "Bez straha" su Voždovca.

Back