Navijacka divljanja...

Iskren da budem,ja vise strahujem za moje dete zbog kromanjonaca medju pripadnicima policije.

Pa okej... Ja ne. Panduri ne piju po ulicama, ne bauljaju drogirani po utakmicama, i ne prebijaju one koji sede po ulicama i kafićima. DA su stoka - jesu, ali ne predstavljaju loš primer deci i ne mogu da budu zaslužni za propagiranje devijantnog ponašanja...

Pogledaj snimke naših navijača na YT. Nigde ne možeš da vidiš ni traga od navijanja za fudbal i sport, za fair play i igru. Možeš samo da vidiš poroke, zlo, plitke umove i nasilje. O čemu ti pričaš?

Pa okej... Ja ne. Panduri ne piju po ulicama, ne bauljaju drogirani po utakmicama, i ne prebijaju one koji sede po ulicama i kafićima. DA su stoka - jesu, ali ne predstavljaju loš primer deci i ne mogu da budu zaslužni za propagiranje devijantnog ponašanja...

Pogledaj snimke naših navijača na YT. Nigde ne možeš da vidiš ni traga od navijanja za fudbal i sport, za fair play i igru. Možeš samo da vidiš poroke, zlo, plitke umove i nasilje. O čemu ti pričaš?

Ne predstavljaju los primer deci? Pogledaj snimke policijske brutalnosti isto na youtub-u pa ce ti bti jasnije o cemu pricam. Ljudi koji se isto ponasaju huliganski samo im je drzava dala ovascenja,sto je jos i gore pa misle da mogu da rade sta hoce i da ne odgovaraju. '91 9. marta kada sam isao sa caletom na miting stoka se isto tako ponasala. Zasto bi sad moje dete imalo drugacije misljenje kada iste stvari gleda? Zato sto je dosla demokratija?:hahaha:

Back