Navijaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa...ja shvatam da tvoj kolektivisticki um tesko moze da shvati da ja ovde iznosim svoje misljenje, a ne misljenje svih glasaca DSa...

a nije mi cilj da nerviram...ocekujem kontra-argumente...

Nexus 6:
moj narod su ljudi koji zive na mojoj teritoriji...tj. teritoriji Srbije...
vise nego Srbi u Bosni...
menjanja granica vise nema...bar pravno...jedino ratom...a to, valjda, vise necemo...

u Bosni je bio gradjanski rat...jesmo li se, ili nismo, oko toga dogovorili?
-ako JESTE bio gradjanski rat...onda je on sada gotov, i svi ti koji su ratovali, sada treba ponovo da budu gradjani te zemlje...tj. da prave gradjanski mir...zar ne?
-ako NIJE bio gradjanski rat, nego agresija Srbije na Bosnu, onda je Republika Srpska deo Srbije, i one fore, svi Srbi u jednoj drzavi, su u redu...
-treceg...nema...

ideja drzave-nacije, tj. svi Srbi u jednoj drzavi, je sasvim legitimna, ali prevazidjena...ako cemo da idemo dalje, onda u redu...a, ako cemo da zivimo u 19. veku...onda sve u ****...

Srbi u Bosni su konstitutivni narod...ne nacionalna manjina...nema sta Srbija da se zalaze za njih...
treba da budemo u dobrim...i vise nego dobrim odnosima...ali zna se sta je cije...

A nacionalni interesi Srbije, nikako nisu stvaranje Drzave sa Srbima u Bosni...

E Nexus sta vredi kad sve sto kazes jeste tako, al u stvari nema veze sa realnoscu. Kaze meni jedan prijatelj koji je izmedju ostalog u masonskim krugovima, da je na pomolu stvaranje nove Juge ali bez Slovenije. Ja se nasmejah, al sad kad slusam tebe kao da slusam njega. :lol:

Sve si varijante stavio, samo ne Nezavisnu Srbiju.

kada sam pominjao mirenje, mislio sam na Bosnu...ne na stvaranje stare Jugoslavije...
i koje sam varijante stavio?
a o nezavisnoj Srbiji sam razglabao ranije, i opet sam ispao izdajnik, jer hocu da odvojim "Srbe od Crnogoraca"
pazi ti tu recenicu...odvajanje Srba od Crnogoraca...k'o da Crnogorci nisu Srbi...
najvise volim da ukazujem na licemerje "patriJotske" opcije...

Nexus 6:
menjanja granica vise nema...bar pravno...jedino ratom...a to, valjda, vise necemo...

-ako JESTE bio gradjanski rat...onda je on sada gotov, i svi ti koji su ratovali, sada treba ponovo da budu gradjani te zemlje...tj. da prave gradjanski mir...zar ne?
-ako NIJE bio gradjanski rat, nego agresija Srbije na Bosnu, onda je Republika Srpska deo Srbije, i one fore, svi Srbi u jednoj drzavi, su u redu...
-treceg...nema...

ideja drzave-nacije, tj. svi Srbi u jednoj drzavi, je sasvim legitimna, ali prevazidjena...ako cemo da idemo dalje, onda u redu...a, ako cemo da zivimo u 19. veku...onda sve u ****...

Srbi u Bosni su konstitutivni narod...ne nacionalna manjina...nema sta Srbija da se zalaze za njih...
treba da budemo u dobrim...i vise nego dobrim odnosima...ali zna se sta je cije...

@Nexus_6

Nista licno bratac..

Moram da kazem i ovo, a sto je na zalost velika istina i koja se mora reci..

Vi, bar vecina u Srbiji nas srbe iz bosne ne gledate kao svoju bracu po naciji i vjeroispovijesti vec nas gledate bas kao bosance sto u stvari ni nacionalno a ni vjerski nismo.. Dakle mogu da prihvatim ako treba da sam i Kinez ali da sam bosanac/bosnjak to ne zelim da prihvatim niti cu ove pameti nikad...
Dakako da smo teritorijalno razdvojeni i da postoji granica... Samo zasto smo mi srbi u bosni jos uvijek zanesenjaci ili budale koji i dalje misle da nas vi tamo preko drine volite i prihvatate kao pravu bracu i jedne iste srbe, bez obzira gdje zivjeli..

Pominje neko ameriku.. Amerika i bosna se ne mogu staviti u istu sitiaciju ni slicno..

No nebitno, ma gdje da odem da zivim, sto namjeravam, ako Bog da ja cu i dalje biti srbin, a cije cu drzavljanstvo imati manje je vise i vazno.. i dalje cu biti pravoslavac i ne zelim niti cu se toga odreci.. Bez ikakve uvrede na ostale nacije ili religije..

Dakle u svijetu sam srbin a dal je vazno dal sam srbin iz bosne ili srbije SRBIN JE SRBIN, s toga, dok god budemo imali otpor od svoje brace nije ni cudo da nam se desava sto nam se desava i sta nam se sve moze dogoditi..

Dakako joste da bi znali pozitivan primjer kako to moze da izgleda pogledajte i ugledajte se na bracu hrvate koji su samo zapadni susjedi.. Za njih je svaki hrvat vazan bez obzira gdje zivio..

S toga zivio ti meni brate i bio veseo i zdrav, pa i pametniji nego sto jesi, a ja cu i dalje da volim svoj narod dal bio u bosni, hrvatskoj, srbiji ili bilo gdje u svijetu i i dalje necu reci srbin iz bosne, poljske, francuske ili amerike, jednostavno za mene je SRBIN SRBIN ma gdje zivio..

I dalje cu da navijam za SCG i ako se odvoje onda za Srbiju ma koliko to nekome odgovaralo ili smetalo...

U zdravlje... :) :) :) :) :) :) :) :) :)

GZ:
@Nexus_6

Nista licno bratac..

Moram da kazem i ovo, a sto je na zalost velika istina i koja se mora reci..

Vi, bar vecina u Srbiji nas srbe iz bosne ne gledate kao svoju bracu po naciji i vjeroispovijesti vec nas gledate bas kao bosance sto u stvari ni nacionalno a ni vjerski nismo.. Dakle mogu da prihvatim ako treba da sam i Kinez ali da sam bosanac/bosnjak to ne zelim da prihvatim niti cu ove pameti nikad...
Dakako da smo teritorijalno razdvojeni i da postoji granica... Samo zasto smo mi srbi u bosni jos uvijek zanesenjaci ili budale koji i dalje misle da nas vi tamo preko drine volite i prihvatate kao pravu bracu i jedne iste srbe, bez obzira gdje zivjeli..

Pominje neko ameriku.. Amerika i bosna se ne mogu staviti u istu sitiaciju ni slicno..

No nebitno, ma gdje da odem da zivim, sto namjeravam, ako Bog da ja cu i dalje biti srbin, a cije cu drzavljanstvo imati manje je vise i vazno.. i dalje cu biti pravoslavac i ne zelim niti cu se toga odreci.. Bez ikakve uvrede na ostale nacije ili religije..

Dakle u svijetu sam srbin a dal je vazno dal sam srbin iz bosne ili srbije SRBIN JE SRBIN, s toga, dok god budemo imali otpor od svoje brace nije ni cudo da nam se desava sto nam se desava i sta nam se sve moze dogoditi..

Dakako joste da bi znali pozitivan primjer kako to moze da izgleda pogledajte i ugledajte se na bracu hrvate koji su samo zapadni susjedi.. Za njih je svaki hrvat vazan bez obzira gdje zivio..

S toga zivio ti meni brate i bio veseo i zdrav, pa i pametniji nego sto jesi, a ja cu i dalje da volim svoj narod dal bio u bosni, hrvatskoj, srbiji ili bilo gdje u svijetu i i dalje necu reci srbin iz bosne, poljske, francuske ili amerike, jednostavno za mene je SRBIN SRBIN ma gdje zivio..

I dalje cu da navijam za SCG i ako se odvoje onda za Srbiju ma koliko to nekome odgovaralo ili smetalo...

U zdravlje... :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Srbi jesu Srbi...i meni ce blizi biti neki Srbin iz Bosne, nego musliman iz Bosne...bar, na prvu loptu...dok ih ne upoznam obojcu, i vidim ko je bolji covek...
ali to insistiranje da smo mi isti...ja to ne prihvatam...
pod "isti", naravno, ne mislim ni u negativnom smislu, ni u pozitivnom smislu...

kako mogu da budu isti Srbi, koji zive pored drugog "naroda" tj. "Bosnjaka", i Srbi koji su culi da tamo negde, u Bosni, zive neki muslimani, "Bosnjaci"
ja ne mislim da ste vi "Bosnjaci", Boze sacuvaj, ali jeste Bosanci...Srbi, Hrvati i "Bosnjaci" su, po meni, svi zajedno Bosanci...
imam druga, rodjen i zivi ovde, ali su njegovi iz Bosne, i ima tamo ogromnu familiju...i on mi prica da su ti Srbi tamo, isti kao i ti muslimani...
osim tih religijskih razlika, kako vi mozete biti razliciti??? vekovima zivite zajedno...

vi ste rodjeni u Bosni, koja je bila deo SFRJ, ali je to Bosna...vi ste tamo vecina...ne apsolutna, ali ipak vecina...
kako mozete da trpite tu snishodljivost srbijanskih politicara/demagoga, o tome kako ste vi jadni i nezasticeni...kako Matica treba da vodi racuna o vama...k'o da ste debili neki nesposobni...
sedite i cekate da vam oduzmu drzavu i pretvore u dzamahiriju, i tu ne mislim na Republiku Srpsku, nego na celu Bosnu...to je vasa drzava, bre...isto koliko i muslimanska i hrvatska...

ja vama zelim svu srecu kao najblizem susedu, ali realnost je realnost, a snovi iz 19. veka su snovi...

ha, nije rijec o snovima.. Ja sam bar taj koji ne sanja i koji je eto prezivio i ovaj zadnji rat.. I kako rece da smo isti ili slicni sem tih religijskih razlika naprosto nije tacno...
Ako u cemu postoji razlika, postoji, pa nekad ni dva brata blizanca nisu ista, a da stvar bude jasnija ni u svakom selu obicaj nije isti, te s toga razlike postoje pa makar se odnosile na RS i Srbiju... Mada u Bratuncu, Zvorniku, Bijeljini govore sa ekavicom..

No ako nas ti ne dozivljavas kako sam kazes to je tvoja licna stvar i nemam namjeru da te ubjedjujem u nesto sto sam ne zelis da bude..

No ipak, a vec sam napisao da je srbin srbin ma gjde zivio..

To sto mi kao eto imao nesto ovde i sto to treba da cuvamo ili da branimo stoji, s tim da smo BRACA prihvatio ti to ili ne...

A da se polemise o ovome moze na dugo i siroko... Mislim da nema potrebe jer su nam stavovi ocigledno suprotni, i da ne bi upotrebljavali neke nepostrebne rijeci ja cu da izostavim dalje razmatranje istog..

Na kraju krajeva vjerujem da je bilo polemika na temu srbi i srbi na mnogim mjestima, forumima, javnim i naucnim skupovima koji nisu dali konkretan odgovor niti rjesenje..

S toga, ma kako ko mislio i sta god zelio.. Ja sam Srbin i ne stidim se toga niti kao takav ne zelim zlo nikome samo sto sam srbin.. Dal ce me prihvatiti u srbiji ili manje vise je i vazno...

Pored toga sto srbi iz "bosne" cesto su u situaciji da osjete sta znaci biti srbin iz bosne u srbiji a koliko sam razumio da su ti prihvatljiviji oni koji cine manjinu u srbiji a stanovnici su srbije nego li srbi koji su iz bosne.. Nemam nista protiv takvog stava ali ne moramo biti u povlastenom ali trebali bi biti bar u ravnopravnom polozaju sa ostalim manjinama, kada je rijec o srbima iz "BOSNE"

Srecno ti brate,

Nexus 6:
ma, mogu ja to savrseno da skontam...
ono sto mi ovde necemo, to su vasi medjunacionalni problemi...vase bosansko medjusobno ciganjenje...to nama ne treba...

ako si gledao "Lepa Sela"...
kaze lepo doktor..."za mene ste obojca u stranoj zemlji"
kako ti to ne mozes da skontas?
Ти и Чеда Јовановић звани дрога када се надрогирате.
ИШ

Nexus 6:

-treceg...nema...

Нексусе6, веома си ме разочарао овим Твојим постом и могу слободно рећи веома си ме увредио... ја заиста не могу да схватим да постоје људи који за себе кажу да су Срби (а Ти то кажеш) и да при томе напишу овако ужасне ствари које су део писменог размишљања и политичког става.

1.
vise nego Srbi u Bosni...menjanja granica vise nema...bar pravno...
jedino ratom...a to, valjda, vise necemo...

Прво да Те питам НА КОЈОЈ ТВОЈОЈ ТЕРИТОРИЈИ, тј. где је та јебена територија Србије... о којим Ти то границама причаш, о авнојевским, и о ком рату трабуњаш када људи имају право да се ИЗЈАШЊАВАЈУ РЕФЕРЕНДУМОМ, ШТО ЋЕ УПРАВО ДА СЕ ДЕСИ НА КОСОВУ - и како онда се*еш да нема промене граница када се управо спрема промена граница СРБИЈЕ... срам Те било...[/
COLOR]

2.
-treceg...nema...

За Тебе би било најкорисније ДА ПРОНАЂЕШ И ПРОЧИТАШ ДЕЈТОНСКИ СПОРАЗУМ, можда ћеш да схватиш ЧИЈИ СУ ПОТПИСИ НА ЊЕМУ и можда ћеш се дозвати памети да разумеш ДА ЈЕ СРБИЈА НЕ САМО У МОРАЛНОЈ ВЕЋ И У ПРАВНОЈ ОБАВЕЗИ ДА СЕ БРИНЕ О СРБИМА У БиХ. И, наравно, да опет подваљујеш јер ИМА ТРЕЋЕ - А ТРЕЋЕ ЈЕ АПЕЛ И ЗАХТЕВ СВИХ ДРЖАВНИХ ОРГАНА СРБИЈЕ ДА СЕ ИМА ПОШТОВАТИ ДЕЈТОНСКИ СПОРАЗУМ А ОН СЕ УПРАВО КРШИ И ПОНИШТАВА.- Срби у Републици Српској СУ МУЧЕНИЦИ... ОДАКЛЕ ТИ ПРАВО И У ЧИЈЕ ИМЕ ИХ СЕ ОДРИЧЕШ ???

3.

Па и заисте је све отишло у к?рац када такве изјаве дајеш... ееееееееејјјјјјјјј... па да ли је у 19.веку овај бркати Турчин клемпави што је дошао ДА АПЕЛУЈЕ ЗА ПРАВА ТУРАКА НА КиМ... да ли је у 19.веку Тирана која тражи припајање КиМ Албанији(ШТО ОВИМ ПОВОДОМ НЕ ПРИЧАШ О ТОМЕ ДА НЕМА ПРОМЕНЕ ГРАНИЦА)... да ли је у 19. веку Хрватски Сабор на коме Хрват из БиХ ТРАЖИ ЈОШ ЈЕДАН ЕНТИТЕТ ЗА ХРВАТЕ... О ЧЕМУ ТИ ТО... КО ЈЕ ЗАПРАВО У ОВОЈ ЗЕМЉИ ОТИШАО У КУ?РАЦ ????????? ко је постао себична саможива глуперда која мисли само на сопствене и личне прохтеве без икаквог разумевања да ће у општем пропадању пропасти и он лично.

4.

Ово, нећу ни да коментаришем... јер би морало бити веома увредљиво за Тебе,
а ја Тебе не желим да вређам... само да Те обавестим ДА СИ ГОРКО И ТЕШКО УВРЕДИО НЕКОЛИКО СТОТИНА ХИЉАДА СРБА ОВИМ ЗАКЉУЧКОМ.

И на крају... мој закључак... :ако још на некој страни чујем или прочитам оваква размишљања као што је Твоје - ИЗАЋИ ЋУ НА ИЗБОРЕ ДА СПРЕЧИМ ДОСОВСКЕ АНТИСРБЕ И ПРОДАНЕ ДУШЕ, ДА НАС ТАКО УНИШТАВАЈУ, ЈЕР МИ ИЗ ДАНА У ДАН ПОСТАЈЕ СВЕ ЈАСНИЈЕ ПОГОТОВО ПОСЛЕ СВЕДОЧЕЊА МОМИРА БУЛАТОВИЋА - ДА ЗАПАД НИКАКВА СВОЈА ГОВНА НЕ БИ МОГАО ОВДЕ ДА СПРОВОДИ ДА НИЈЕ НАШИХ ПРОДАНИХ ДУША - ЗАТО ПРОДАНЕ ДУШЕ МОРАМО ХИТНО УКЛОНИТИ СА БИЛО КАКВИХ ФУНКЦИЈА.

eremita:
Нексусе6, веома си ме разочарао овим Твојим постом и могу слободно рећи веома си ме увредио... ја заиста не могу да схватим да постоје људи који за себе кажу да су Срби (а Ти то кажеш) и да при томе напишу овако ужасне ствари које су део писменог размишљања и политичког става.

1.
vise nego Srbi u Bosni...menjanja granica vise nema...bar pravno...
jedino ratom...a to, valjda, vise necemo...

Прво да Те питам НА КОЈОЈ ТВОЈОЈ ТЕРИТОРИЈИ, тј. где је та јебена територија Србије... о којим Ти то границама причаш, о авнојевским, и о ком рату трабуњаш када људи имају право да се ИЗЈАШЊАВАЈУ РЕФЕРЕНДУМОМ, ШТО ЋЕ УПРАВО ДА СЕ ДЕСИ НА КОСОВУ - и како онда се*еш да нема промене граница када се управо спрема промена граница СРБИЈЕ... срам Те било...[/
COLOR]

2.
-treceg...nema...

За Тебе би било најкорисније ДА ПРОНАЂЕШ И ПРОЧИТАШ ДЕЈТОНСКИ СПОРАЗУМ, можда ћеш да схватиш ЧИЈИ СУ ПОТПИСИ НА ЊЕМУ и можда ћеш се дозвати памети да разумеш ДА ЈЕ СРБИЈА НЕ САМО У МОРАЛНОЈ ВЕЋ И У ПРАВНОЈ ОБАВЕЗИ ДА СЕ БРИНЕ О СРБИМА У БиХ. И, наравно, да опет подваљујеш јер ИМА ТРЕЋЕ - А ТРЕЋЕ ЈЕ АПЕЛ И ЗАХТЕВ СВИХ ДРЖАВНИХ ОРГАНА СРБИЈЕ ДА СЕ ИМА ПОШТОВАТИ ДЕЈТОНСКИ СПОРАЗУМ А ОН СЕ УПРАВО КРШИ И ПОНИШТАВА.- Срби у Републици Српској СУ МУЧЕНИЦИ... ОДАКЛЕ ТИ ПРАВО И У ЧИЈЕ ИМЕ ИХ СЕ ОДРИЧЕШ ???

3.

Па и заисте је све отишло у к?рац када такве изјаве дајеш... ееееееееејјјјјјјјј... па да ли је у 19.веку овај бркати Турчин клемпави што је дошао ДА АПЕЛУЈЕ ЗА ПРАВА ТУРАКА НА КиМ... да ли је у 19.веку Тирана која тражи припајање КиМ Албанији(ШТО ОВИМ ПОВОДОМ НЕ ПРИЧАШ О ТОМЕ ДА НЕМА ПРОМЕНЕ ГРАНИЦА)... да ли је у 19. веку Хрватски Сабор на коме Хрват из БиХ ТРАЖИ ЈОШ ЈЕДАН ЕНТИТЕТ ЗА ХРВАТЕ... О ЧЕМУ ТИ ТО... КО ЈЕ ЗАПРАВО У ОВОЈ ЗЕМЉИ ОТИШАО У КУ?РАЦ ????????? ко је постао себична саможива глуперда која мисли само на сопствене и личне прохтеве без икаквог разумевања да ће у општем пропадању пропасти и он лично.

4.

Ово, нећу ни да коментаришем... јер би морало бити веома увредљиво за Тебе,
а ја Тебе не желим да вређам... само да Те обавестим ДА СИ ГОРКО И ТЕШКО УВРЕДИО НЕКОЛИКО СТОТИНА ХИЉАДА СРБА ОВИМ ЗАКЉУЧКОМ.

И на крају... мој закључак... :ако још на некој страни чујем или прочитам оваква размишљања као што је Твоје - ИЗАЋИ ЋУ НА ИЗБОРЕ ДА СПРЕЧИМ ДОСОВСКЕ АНТИСРБЕ И ПРОДАНЕ ДУШЕ, ДА НАС ТАКО УНИШТАВАЈУ, ЈЕР МИ ИЗ ДАНА У ДАН ПОСТАЈЕ СВЕ ЈАСНИЈЕ ПОГОТОВО ПОСЛЕ СВЕДОЧЕЊА МОМИРА БУЛАТОВИЋА - ДА ЗАПАД НИКАКВА СВОЈА ГОВНА НЕ БИ МОГАО ОВДЕ ДА СПРОВОДИ ДА НИЈЕ НАШИХ ПРОДАНИХ ДУША - ЗАТО ПРОДАНЕ ДУШЕ МОРАМО ХИТНО УКЛОНИТИ СА БИЛО КАКВИХ ФУНКЦИЈА.

1. i 3. - da, o avnojevskim granicama pricam, jer su to jedine priznate granice...
svi gradjani unutar tih granica su vise "moji", nego neko van njih...
kosovskim Albancima se ne sme dozvoliti da se odvoje, a "brkatim Turcima" i Albancima treba pokazati mesto, kada daju izjave na koje nemaju pravo...
i ono sto bih ja najradije pitao funkcionere ove drzave, Tadica i Kostunicu, je: "Kako ce Srbija zastititi svoje interese na Kosovu?"
tj. dokle su spremni da idu...jer mislim da moramo biti spremni na najgore, a nadati se najboljem...

2. i 4. - Srbi u Bosni su konstitutivni narod...nisu nikakva manjina, jadnici i mucenici...oni sami moraju da se bore za svoja prava, uokviru njihove zajednicke drzave, kako znaju i umeju, a mi treba da im pomazemo, dokle god to ne ide na stetu nasim interesima i nasoj drzavi...
to je ono sto su njihovi politicari, teskom mukom, shvatili...da ne smeju da se previse oslone na Srbiju, da nece niko drugi da im resava probleme osim njih samih...

drago mi je da ces glasati...da sam svo ovo vreme znao da ne glasas, ustedeo bih sebi mnogo zivaca...

A sto vas, ljudi, tangira Nexus-ovo misljenje? I jos gore, sto pokusavate da ga ubedite da je u zabludi? Covek je u raskoraku izmedju utilitariste/biti uzoran cika cedid djak i bukvaliste/zaklinjem se da cu Ustav Srbije braniti..., svako po svom nahodjenju...

Nexus 6:
Mada, ova mu je dobra. Narod na teritoriji Srbije...gradjani Srbije... Ooooo konfuzije...

Evo, i ovo mi daje na znanje da srpski nacionalni interesi sezu u, hm, beskonacnost...

odbacivati nesto cemu pripadas i sta pripada tebi
ne moze se nicim nazvati do vlastitom sramotom
a bolesno dokazivanje mondijalisticke
umobolnosti koji ide do kanibalizma samo
je jedan od nakaradnosti beogradskih
platfusara i fah idiota kojima je u ruke
bacena sudbina srba

veKsla:
bacena sudbina srba

Nije njima u ruke nista baceno. Pustili ih malo da se igraju vlastodrzaca...

veKsla:
bacena sudbina srba

Да, ово си лепо рекао веКсла, ти ДОС-овци су чисти КАНИБАЛИ... грозно... каква болесна себичност и саможивост... а народ каже: ЕЈ, ЗАИГРАЋЕ МЕЧКА И ПРЕД ТВОЈОМ КУЋОМ... хм, АЛИ ОНИ НЕ ЧИТАЈУ НАРОДНЕ УМОТВОРИНЕ... :evil:

Добро сада нећу ха ха ха ах

arhitekt.gif

Sramotno razmisljanje Nexus, odricanje Srpskog naroda, zbog toga sto nisu u Srbiji ?
Zbog takvih i ide Srbima ovako, eto najvjerovatnije ode Kosovo, hoses li se i tih Srba odreci ?

Nexus 6:
ma hocu... :roll:
ne zelim da raspravljam sa nekim ko selektivno cita moje postove...
javi se kad sve procitas...
ja se nikog nisam odrekao...
Ма неее само 40%Српског народа ван Србије.

Ево слике Нексуса и његове раје када је НАТО окупирао КиМ.

top03.jpg

Nexus 6:
zar je vama toliko neshvatljivo da se neko ne zalaze za "svi Srbi u jednoj drzavi"?

kako ne vidite sopstveno licemerje, nije mi jasno...

Нексусе6, уопште ми не смета што се Ти не залажеш за "сви Срби у једној држави" али ми смета што се Ти уопште не залажеш за Србе... па то нема нигде... ни у једној држави... свуда се такво понашање сматра срамним... и не разумем ја Тебе шта ту има лицемерног ако ја верујем ДА ЈЕ ОБАВЕЗА МИНИСТРА ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА ДА ЖЕСТОКО РЕАГУЈЕ НА КРШЕЊЕ ДЕЈСТОНСКОГ СПОРАЗУМА... КАО И ОСТАЛИХ ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСТИ СРБИЈЕ ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back