.lemur.
Primećen član
- Poruka
- 706
očigledno me nisi dobro razumeo.ma, u stvari zabole me da ti ja objašnjavam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.lemur.:očigledno me nisi dobro razumeo.ma, u stvari zabole me da ti ja objašnjavam...
pa ne znam samo kada je neko iz tih zemalja (skoro) morao da prekine ytakmicy i to josh finale....zbog necivilizovanih navijacha koji sy krshili sve zivo i pritom se tykli ko idoti oni najveci....i sve to zbog chega???Nixxx:Pa u svakoj državi to postoji ne samo kod nas. Pogledaj Engleze, krljaju se više nego mi. Argentinci i Brazilci pucaju jedni na druge (hvala bogu mi to ne radimo), Poljaci! ti se ubiše međusobno... Hrvati, Nemci, Italijani, Holanđani...![]()
nensy4ever:pa ne znam samo kada je neko iz tih zemalja (skoro) morao da prekine ytakmicy i to josh finale....zbog necivilizovanih navijacha koji sy krshili sve zivo i pritom se tykli ko idoti oni najveci....i sve to zbog chega???
jbt to rivalstvo izmedjy delija i grobara vishe prevazilazi sve mere i granice....pa mislim da ni y jednoj zemlji (od gore navedenih) dva vechita rivala ne ispoljavajy toliko mrznje kao shto je kod nas slychaj...![]()
oba klyba sy iz NASHE zemlje a svi se ponashamo kao da sy iz razlichitih....
zato mislim da samo MI SRBI dopirnosimo veliki znachaj tim klybovima i da y drygim zemljama takav nachin navijanja nije prisytan....
o_O
nensy4ever:pa ja nemam svoj svet...tj. mislim da ga nemam...i zato me i nervirajy....i lydim svaki pyt kad se pomene ta tema....kao nije to samo kod nas..
Sweet_Jane:@nixxx
jel znas za dorcolce?
Che_Anarki:Pa Belgrade Boys valjda ima neke podgrupe. Bez Straha, Rodjen (lud ziv divlji) nesto od toga i jos gomile.
.lemur.:to su bez staha, naši snovi,noćne more...89,90,91 god..odatle je i peđa ( nixxx verovatno zna) to je drugi čovek na severu valjda..ima isto i dosta radovaca...takođe, sa novog beograda imaš i black raiderse i valjda je to to.
nensy4ever:pa ne znam samo kada je neko iz tih zemalja (skoro) morao da prekine ytakmicy i to josh finale....zbog necivilizovanih navijacha koji sy krshili sve zivo i pritom se tykli ko idoti oni najveci....i sve to zbog chega???
jbt to rivalstvo izmedjy delija i grobara vishe prevazilazi sve mere i granice....pa mislim da ni y jednoj zemlji (od gore navedenih) dva vechita rivala ne ispoljavajy toliko mrznje kao shto je kod nas slychaj...![]()
oba klyba sy iz NASHE zemlje a svi se ponashamo kao da sy iz razlichitih....
zato mislim da samo MI SRBI dopirnosimo veliki znachaj tim klybovima i da y drygim zemljama takav nachin navijanja nije prisytan....
o_O
Nixxx:Grešiš! Npr. Škoti imaju 2 kluba Celtic i Rangers. Oni se mrze 6 puta više nego mi. To su 2 vere (Celticovi navijači katolici a Rangersovi protestanti). Ti ne možež da veruješ kakva mržnja tu vlada. Ili Argentinci: Boca Juniors i River Plate. Pa to je najveći derbi na svetu što se tiče mržnje. Poznato je da se navijači ta 2 kluba mrze više nego svi ostali navijači u svetu. Onda Ebglezi Millwall i West Ham United, pa Roma i Lazio, pa Dinamo i Hajduk... Ali ti si žensko i od tebe ni ne očekujem da to razumeš![]()
e znash kako mene boli yvo shta oni tamo rade...neka se pokoljy...pricham o nashima i nachiny navijanja izmedjy grobara i delija....y stvari to vishe i nije navijanje....ma bre necy da se nerviram....a ovo poshto sam "zensko" pa ne "kapiram" to sam i ochekivala da mi kazesh...jer ste yvek vi najpametniji i sve razymete....Nixxx:Grešiš! Npr. Škoti imaju 2 kluba Celtic i Rangers. Oni se mrze 6 puta više nego mi. To su 2 vere (Celticovi navijači katolici a Rangersovi protestanti). Ti ne možež da veruješ kakva mržnja tu vlada. Ili Argentinci: Boca Juniors i River Plate. Pa to je najveći derbi na svetu što se tiče mržnje. Poznato je da se navijači ta 2 kluba mrze više nego svi ostali navijači u svetu. Onda Ebglezi Millwall i West Ham United, pa Roma i Lazio, pa Dinamo i Hajduk... Ali ti si žensko i od tebe ni ne očekujem da to razumeš![]()
pa? :-?d4ch4:ona zivi u srbiji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nensy4ever:pa? :-?
e sad bi te zamolio da nadjesh jedan post gde sam ja napisao ''to ima samo kod nas i nigde vishe'', a moj poslednji post pogledaj malo bolje:razz:Nixxx:E gari aj nemoj više da glumiš ludilo. Ako ti se ne sviđa ti se lepo preseli u Hrvatsku ili negde drugde u svetu gde nije tako. Uopšte se ne razumeš u navijanje i samo lupaš gluposti. Ta mržnja nema samo kod nas i u drugim ''civilizovanim'' zemljama je još gore nego ovde, ali ti ne pratiš navijačku scenu pa nemaš pojma. I ono što si rekao da smo svi mi pi*ke. Dobro, ajde. Samo si ti velika faca i imaš muda i bio si u tvorzi i samo ti smeš da se potučeš....Nemaš ti pojma, sa kakvim ja rizikom živim u NS-u u kom su većina Firmaši, kada nosim Zvezdin šal na ulici. Svugde imaš debila sa Limana ili Grbavice koji bi me rado napucali, ali na moju sreću svi drugovi su mi firmaši pa mogu da kažu on je moj drug. I sad ti misliš da sam ja pi*ka. Pa da sam tolika ***** ne bi nikad uzeo Zvezdinu majicu i išao u grad sa njom. Ali mene boli za Firmu i boli me za Grobare i za Radovce. Ja volim zvezdu i ne mogu da ti opišem kakav je filing kada odeš na tekmu, vozom pogotovu na neko gostovanje, na stranu teritioriju. Adrenalin, skače nenormalno. I kada tvoj tim pobedi, osvoji titulu, koja je radost... Ali vi to jednostavno NE KONTATE.