Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Deklarisani sam navijac Rada. Stara garda.
Boli me dupe i za Delije i za Grobare ali realno dok se Delije ne dignu, sa navijacke strane nema nista. To je Milosevic osetio "na sopstvenoj kozi"
Jedina su organizovana i jedinstvena grupa na ovim prostorima.
A kljuca medju njima.....
Deklarisani sam navijac Rada. Stara garda.
Boli me dupe i za Delije i za Grobare ali realno dok se Delije ne dignu, sa navijacke strane nema nista. To je Milosevic osetio "na sopstvenoj kozi"
Jedina su organizovana i jedinstvena grupa na ovim prostorima.
A kljuca medju njima.....
Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom odluke UEFA da se utakmica Srbija - Albanija ne igra u Beogradu.
Zvanično je objavljeno da će fudbaleri Srbije i Albanije odmeriti snage u Leskovcu umesto u Beogradu kako je prvobitno bilo planirano za taj 11. oktobar.
FSS je upravo i zahtevao ovo, sa čim se UEFA usaglasila.
Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom odluke UEFA da se utakmica Srbija - Albanija ne igra u Beogradu.
Zvanično je objavljeno da će fudbaleri Srbije i Albanije odmeriti snage u Leskovcu umesto u Beogradu kako je prvobitno bilo planirano za taj 11. oktobar.
FSS je upravo i zahtevao ovo, sa čim se UEFA usaglasila.
Па да,било би то превише и за саму ДБ да по 2 Пут опет шета Дрон са шиптарском Заставом.
Онда су се се сетили да се Утакмица игра на малом Стадиону где ће шатро имају све под Контролом,а ко је узео које и колике Паре ОНОМАД,за онај Дрон,то никада нећемо сазнамо.
85 Година Србијом ВЛАДА КОМУНИСТИЧКО-УСТАШКА НОМЕНКЛАТУРА ,и ништа се променити неће док се тој БАНДИ..мало,не покажу Смернице.