Navijači Zvezde napali Duška Tošića i Jelenu Karleušu

Заболе ме, искрено речено.... ШТА СУ ТРАЖИЛИ ТО СУ И ДОБИЛИ - и тек ће да добију... како су они то замислили да се обоје раскрече и попишају по целој Србији - још увек има људи који и по цену живота нису спремни да такве свињарије мирно отрпе.

цитат 1.:

Наведено је да је мања група навијача Звезде оштро замерила Тошићу на игри у дербију против Партизана, на шта им он није остао дужан. Таква његова реакција још више је разбеснела навијаче црвено-белих, па су Тошића и Карлеушу, који су у међувремену ушли у аутомобил, засули каменицама.

цитат 2.:

- Čuo sam se sa Duškom i rekao mi je da ova vest gotovo uopšte ne odgovara istini, već je to bilo maltene samo dobacivanje. Duško je iznenađen koliko je vest nakićena, ali ne znam zašto, kada je to običaj u medijima u poslednjih godinu dana kada se spominje Crvena zvezda. Dakle, bio je to uobičajeni komentar navijača na partiju igrača - rekao je portparol crveno-belih Marko Nikolovski.

zato sto je on nula od igraca.
zato sto se njegova zena znamo kako politicki angazovala tako da me ne bi zacudilo da ljudi kad su tu spodobu videli su popljuvali oboje.

Nego da li ce se neko zapitati,kako to da jedan sportista,fudbaler,covek koji igra u najvecem klubu u zemlji i pritom igra ocajno,dozvoljava sebi da u 2h krece negde sa zenom u grad,pa samo zato bi ga i trebalo pljuvati i prozivati,strasno.
Naravno to se niko nece zapitati jer ce opet krenuti lavina hajke na navijace i opet ce mediji i svi zivi pumpati dogadjaj,verovatno cemo imati sutra u kuriru ili tako nekim zutim novinama da su mu pretili ubistvom,vadili pistolje,pucali na kola...verovatno ce neko iz vlasti reci da je u kolima i bila neka zena u podmakloj trudnoci i slicno.

Није Душко ни први ни последњи који се захебоо и стао на луди камен са сподобом која се презива Курвелуша...:)
Мада, "нађе врећа закрпу"-...

Samo sto je on najduze do sada sa njom.....i to zato sto njegovi prethodnici su imali bar grama mozga a ovaj nema nista u glavu pa se karleusa pored njega onako glupa oseca superiorno a ona to voli

zato sto je on nula od igraca.
zato sto se njegova zena znamo kako politicki angazovala tako da me ne bi zacudilo da ljudi kad su tu spodobu videli su popljuvali oboje.

Nego da li ce se neko zapitati,kako to da jedan sportista,fudbaler,covek koji igra u najvecem klubu u zemlji i pritom igra ocajno,dozvoljava sebi da u 2h krece negde sa zenom u grad,pa samo zato bi ga i trebalo pljuvati i prozivati,strasno.
Naravno to se niko nece zapitati jer ce opet krenuti lavina hajke na navijace i opet ce mediji i svi zivi pumpati dogadjaj,verovatno cemo imati sutra u kuriru ili tako nekim zutim novinama da su mu pretili ubistvom,vadili pistolje,pucali na kola...verovatno ce neko iz vlasti reci da je u kolima i bila neka zena u podmakloj trudnoci i slicno.

Nema tu batice opravdanja nikakvog. Nema tu zašto i kako. Ima samo činjenica da građanin Srbije ne sme da izadje na ulicu bez rizika da ga 2-3 majmuna (izvinjenje primatima) zaspe kamenicama jel im se tako nadiglo. To nisu niti navijači niti građani, već civilizacijski otpad koji može da se kontroliše samo drakonskim kaznama ili institucionalizacijom. Dakle, ne pokušavati opravdavanje bilo kakvog postupka nekoga ko želi da povredi nekoga bez izuzetka kakvi razlozi bili.

S kim si, tak'i si.
Свако за своје дела одговара.
Не може једног дана, моје будуће дете (ако икада будем хтео да имам децу) да буде етикетирано због тога, што му је отац био противник ДС+Геј16-.
За тако нешто, једино ја смем да трпим нападе и критике...

Свако за своје дела одговара.
Не може једног дана, моје будуће дете (ако икада будем хтео да имам децу) да буде етикетирано због тога, што му је отац био противник ДС+Геј16-.
За тако нешто, једино ја смем да трпим нападе и критике...

On je "odgovarao za delo" zato sto nije igrao dobro, koliko sam shvatila, citaj tekst.

Tako da udare na Instituciju ?!

:hahaha:

On je "odgovarao za delo" zato sto nije igrao dobro, koliko sam shvatila, citaj tekst.
Као прво, не разумем се нешто у фудбал али колико ми се чини, нити је толико лоше одиграо, а и није био најслабији у црвено-белом тиму.
Као друго, у капиталистичким, тржишним привредама, правила се знају. Када на задатку који имате подбаците- правила се знају, пребацивање на мање одговорно и мање плаћено место, евентуално отпуштање или смањење наредне плате, изостанак бонуса...
Тако и фудбалу- уколико човек подбаци (а није баш толико подбацио), казна се зна- пребацивање на клупу, изостанак бонуса, мањи износ плате у наредном уговору, продаја итд. а никако вербални или физички напад (шта год да је у питању) !

Back