Navijaci ne vole Djokovica jer je iz Srbije!

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
29.12.2015 14:40

Novak Đoković doživljava najbolje trenutke karijere, ali Rodžer Federer i Rafael Nadal i dalje su omiljeniji među navijačima od najboljeg svetskog tenisera. Jedan od najupečatljivijih primera bilo je finale US Opena, kada je Đoković stigao do 10. Grend Slem titule, ali su navijači na stadionu navijali za Federera. Teniski portal “Tennis World USA” doneo je priču o tome zašto Đoković nije tako omiljen među navijačima.

Autor teksta piše kako uprkos tome što je svetski broj 1, Đoković nije uspeo da privuče onoliki broj navijača koji zaslužuje. Zašto je to tako, autor je odlučio da objasni u pet tačaka, a kao jedna se navodi i to što dolazi iz Srbije, koja ima negativan imidž u svetu.

Đoković je Srbin. Zvuči smešno, ali Srbija može biti jedan od razloga zašto nema dovoljan broj navijača. Srbija je oduvek poznata kao buntovna i nasilna zemlja.

http://www.krstarica.com/vesti/spor...aci-ne-vole-novaka-dokovica-jer-je-iz-srbije/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne samo navijaci u svetu, vec i sportski komentatori ne vole Djokovica....

Jako im je tesko kada pobedjuje Federera na primer, koji je ljubimac sviju.

Sve nekako okrecu na to da je Nole sve svoje titule osvojio nekako slucajno, nezasluzeno.

Utoliko mi je svaka Noletova pobeda draza. :super:

Poslednja izmena:

Novak Đoković doživljava najbolje trenutke karijere, ali Rodžer Federer i Rafael Nadal i dalje su omiljeniji među navijačima od najboljeg svetskog tenisera. Jedan od najupečatljivijih primera bilo je finale US Opena, kada je Đoković stigao do 10. Grend Slem titule, ali su navijači na stadionu navijali za Federera. Teniski portal “Tennis World USA” doneo je priču o tome zašto Đoković nije tako omiljen među navijačima.

Autor teksta piše kako uprkos tome što je svetski broj 1, Đoković nije uspeo da privuče onoliki broj navijača koji zaslužuje. Zašto je to tako, autor je odlučio da objasni u pet tačaka, a kao jedna se navodi i to što dolazi iz Srbije, koja ima negativan imidž u svetu.

Đoković je Srbin. Zvuči smešno, ali Srbija može biti jedan od razloga zašto nema dovoljan broj navijača. Srbija je oduvek poznata kao buntovna i nasilna zemlja.

http://www.krstarica.com/vesti/spor...aci-ne-vole-novaka-dokovica-jer-je-iz-srbije/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve nekako okrecu na to da je Nole sve svoje titule osvojio nekako slucajno, nezasluzeno.

Dokaz koliko smo ispred sveta a isti propao.

A i ti mozes da crknes.

Што?
Јел треба да желимо да они воле нас Србе?

Не воле они нас, не волимо ни ми њих. Како се оно каже мајку му... реципроцитет, е то.

А Ноле је #1, могу да га мрзе колко оће, не могу да га победе и да му поломе дух.

Utoliko je Novak veliki sportista. Covek celicne volje.
Vrednost za divljenje.
Najveci ili medju najvecima ne u tenisu nego u sportu.

Primer Srbima.

Poslednja izmena:
pre će biti da ga ne vole zbog prepotentnog nastupa.
nisam još čula da su izvižda(va)li nekog drugog sportistu samo zato što je iz srbije.

Nemaš ti pojma.

Slušaj ovo:

Orilo se.

Đoković nikada nije tako izviždan.

Paćenici mrze šampionski mentalitet srpskih sportista koji pobeđuju i kad ne bi smeli a naročito i kog ne bi smeli...:cool:

- - - - - - - - - -

Kad zaradi novac u Srbiji onda treba platiti i porez u Srbiji,zar bi trebao porez placati dva puta ?

Važno je da su hrvatski krimosi koji muljaju u Srbiji šampioni utaje poreza.

pre će biti da ga ne vole zbog prepotentnog nastupa.
nisam još čula da su izvižda(va)li nekog drugog sportistu samo zato što je iz srbije.

Kog drugog sportistu iz Srbije kada je jedino on imenom i prezimenom postigao planetarni uspeh ? :D

Ja nijednog drugog ne znam ni pojedinačno ni ekipno ko mu može i prismrdeti , a da ga i najbukvalnije zna cela planeta.

Neko gore postavi nešto ali sa prefiksom Jugoslavija , to se sada ne računa.

Kog drugog sportistu iz Srbije kada je jedino on imenom i prezimenom postigao planetarni uspeh ? :D

Ja nijednog drugog ne znam ni pojedinačno ni ekipno ko mu može i prismrdeti , a da ga i najbukvalnije zna cela planeta.

Ne lupaj i ti,imas trenutno 50 uspesnijih fudbalera iz Srbije nego sto je taj Nole iz tog polusporta.

Vise je ljudi verovala ti ili ne culo za Branislava Ivanovica nego za Djokovica.

pa evo, naveli su primer veliki stručnjaci, doduše iz prošlog veka... :lol:

Ne lupaj i ti,imas trenutno 50 uspesnijih fudbalera iz Srbije nego sto je taj Nole iz tog polusporta.

Vise je ljudi verovala ti ili ne culo za Branislava Ivanovica nego za Djokovica.

Ko ti je taj i šta igra ?

Evo ja sam iz Srbije i prvi put čujem to ime :D

- - - - - - - - - -

pa evo, naveli su primer veliki stručnjaci, doduše iz prošlog veka... :lol:

Vidim, navode i iz ovog al' ja nikad za njih ne čuh , a nije da sam baš neobaveštena :D

I drugi prolaze kroz slicne probleme ali jaka volja cini cuda.

Šta bilo stručnjaci , svi junaci nikom ponikoše, a ?

Nijedno više ime , a da ga bar mi odavde svi znamo, yebeš svet ? :D

kako bre nema..evo sportske legende :lol:

aleksandar-vucic-fudbal.jpg

jel ti ovo praviš paralelu sa porazom hrvata u vreme raspada bivše jugoslavije?
omašio si temu.

Ti drugarice Berta moraš da našteluješ koordinatni sistem.

Vidim da u tvoj tabor još nisu stigle vesti o ishodu finala Evropskog prvenstva u košarci održanog u Atini 1995. i incidenatima tokom proglašenja pobedika ali ništa zato.

Dovoljni je da znaš da su Srbi pobedili i da je zato čitava međunarodna zajednica doživela fras.

Atina je mali grad, mali grad, mali grad!

- - - - - - - - - -

Uhapsite ih i izvedite pred sud !

Da, da, kad god ih pritegnemo ono pobegnu ko Hrvati sa dodele medalja što bi reko prost narod.

- - - - - - - - - -

silom prilika pratim sportove, sve, pa čak i onaj mali fudbal koji u životu nisam gledala do pre par nedelja...

To znači da je vreme za udaju.

Ti drugarice Berta moraš da našteluješ koordinatni sistem.

Vidim da u tvoj tabor još nisu stigle vesti o ishodu finala Evropskog prvenstva u košarci održanog u Atini 1995. i incidenatima tokom proglašenja pobedika ali ništa zato.

Dovoljni je da znaš da su Srbi pobedili i da je zato čitava međunarodna zajednica doživela fras.

Atina je mali grad, mali grad, mali grad!

videh da su samo hrvati napustili proglašenje pobednika, al reakciju međunarodne zajednice ne videh, sem ako tim ne misliš na publiku... :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Ne vole u tenisu nikoga ko nije iz tog belog, zapadnog, ubermensch miljea.

Ne vare Serenu jer je crnkinja, i to ne samo crnkinja, nego ružna crnkinja sa stavom. Ne pomažu joj ni 4 američka pasoša, sami Amerikanci je ne vole. Pre će navijati za neku Nemicu ili Italijanku nego za "svoju" Amerikanku (a da li je baš "njihova" ako je crna). Da je lepa poput Naomi Kembel ili Hale Beri, da trepće okicama i bavi se modelingom više nego tenisom, bila bi im prihvatljiva.

Ne vare momke iz Istočne Evrope. Dok su samo cirkuzanti i zajeb.anti - može. Ali ti da gaziš Zapadne idole?! Ej bre seljače, ne može to tako, zna se neki red.

Pritom, devojke iz Istočne Evrope su im više nego prihvatljive - opet, ako su lepe i "spremne na saradnju".

Tako to funkcioniše i nema mnogo veze sa Novakom. Niko na Zapadu ne zna gde je Srbija? Tačno, ne zna, ali zna da nije na Zapadu i to im je dovoljno da Novaku okače etiketu nekog divljaka sa Istoka i da ga nipodaštavaju.

Dobro, dobro , eto vaterpolisti su nam ok i radujem se i košarkašima kad se visoko plasiraju čak i ovim balerinama sa kopačkama što nas blamiraju gde god se pojave ali kad postignu neki jači plasman zasuze mi okice ali da me ubijete na mestu ako bih znala da nabrojim više od dva imena ako i toliko , a moji su :D

Đovlaka zna ceo svet :mrgreen:

Back