Navaljni osuđen na 3.5 godine zatvora!

Да, али Русија није правна држава.

Једини грех Наваљног је што је опозициони политичар.
Наваљни је гурао прсте у пекмез док је био у структурама власти, па су му после то нашли и процесуирали га због тога.

Да је био поштен не би му нашли да је оплевио неку државну фирму док је био члан њених управљачких структура.

Navaljni je osuđen za proneveru.
Asanž je primer zapadne demokratije i pravne države.

Наваљни је обележен за убиство јер није на платном списку Кремља.

Као и десетине опозиционих лидера и новинара убијених у Русији у последњих пар деценија.

Асанж јесте правни грех запада, али је изузетак. У Русији је прогон свакога ко није на платном списку Кремља правило.

Прогањање Наваљног је као кад би Ангела тровала и лажно по судовима прогонила председника Зелених. Дакле, кад се тако нешто прочита, делује смешно и немогуће, јер такве ствари су у нормалним држава немогуће и комичне. У Русији су свакодневица.

И све ви то знате, али сте пуни класне мржње према мало успешнијем, којом вас Русија храни. Зато је волите.

Наваљни је гурао прсте у пекмез док је био у структурама власти, па су му после то нашли и процесуирали га због тога.

Да је био поштен не би му нашли да је оплевио неку државну фирму док је био члан њених управљачких структура.

Да, али није. Једноставно, правни систем у Русији не постоји.

То је исто као за неку жртву Стаљинове чистке рећи "Он није платио порез и зато је добио пијук у главу. То је потврдио Виши Касациони Суд у Јошкар Оли". Дакле, звучи сулудо јер то и јесте.

Navaljni je dobar i vecina Rusa ga voli i podrzava jer razotkriva korupciju Putina i klike. Medjutim ogromna vecina Rusa podrzava i Putina i ja to tumacim tako da Rusi podrzavaju Putina i veruju da generalno radi dobro posao, ali im koristi i Navaljni da malo pritiska Putina da ovaj ipak ne bi potpuno podivljao i to je otprilike taj ruski sistem.

Sto se tice Navaljnog kao politicara, ja ne znam da li se on moze smatrati politicarem ? Jer sta on radi. Kad ga neko pita da li je on politicar on kaze NE, ja sam NVO, a onda kaze hoce da se kandiduje ni manje ni vise za PREDSEDNIKA ! :zcepanje:

Drugo, on sve radi pogresno. On pokusava da obori putina sto bi mi rekli - na frku. Kao, on ce da objavi video, masa ce da se pobuni i Putin pada. I kao sto vidimo nema nista od toga. Evo on je sad u gulagu i nesto ne vidim 2 miliona Rusa na ulicama Moskve. Uz to, on je tako glup bio da je namerno nesto krao i on je zapravo sa razlogom u zatvoru na osnovu neke ranije presude za korupciju.

Да, али није. Једноставно, правни систем у Русији не постоји.

То је исто као за неку жртву Стаљинове чистке рећи "Он није платио порез и зато је добио пијук у главу. То је потврдио Виши Касациони Суд у Јошкар Оли". Дакле, звучи сулудо јер то и јесте.
Pa daj nam primer gde taj tvoj pravni sistem postoji.
:)

ali im koristi i Navaljni da malo pritiska Putina da ovaj ipak ne bi potpuno podivljao i to je otprilike taj ruski sistem.
TO JEDINO AKO SU TI SVRAKE POPILE MOZAK - PAZI TRUJE ME PRVOM DOZOM I JA SE VRACAM PO DRUGU, TO BRE NEMA IGDE NA SVETU... AJDE NE ZAYEBAVAJ.

NAVALJNI JE EPIZODA 2. SKRIPALJ POZORISTA, TO BAS BAS TREBAS DA BUDES MALOUMAN DA POVERUJES.

Juliaša, ako me čuješ, ustani na sekundu, pogledaću te. Oh, imaš masku. Odveli su me u banju (ruska sauna) juče kako bih danas bolje izgledao. Pogledao sam se – jezivi sam kostur. U užasnom sam stanju, kao da sam sedmi razred. Ako se skinem, izgledam još gore. Juče sam pojeo četiri kašike kaše, danas ću isto toliko, sutra ću pojesti šest kašika. Čekam dan kada ću pojesti 10 kašika kaše, to će biti ogroman napredak", rekao je Navaljni o svom stanju nakon štrajka glađu.

Back