Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina. Ja trenutno pokusavam nesto sa jednom bas atraktivnom koja 8 meseci niti ima momka nit partnera nekog bilo kakvog.
I bogami, slabo nesto ide.
Istina. Ja trenutno pokusavam nesto sa jednom bas atraktivnom koja 8 meseci niti ima momka nit partnera nekog bilo kakvog.
a neke od njih skoro nikakav![]()
Vise su za stalne veze....A kako te najatraktivnije stoje sa obaveznim seksom?
Probao da isčitam sajt iz linka, svaki drugi pasus spominje SMV, boli glava.
pa ti na svakoj temi kukaš, ali niko da primeti![]()
mozda zato sto im od malena utuve u glavi da su princeze
Sexualni nagon kod zena je dosta slabiji od muskog, a dodatno jos i kod njih varira u jacini od osobe do osobe, tako da onih koje lude za sexom moze se na prste izbrojati,
i tako zena pristaje na "neobavezan sex", ali u nadi da ce nekog "obavezati" ili na neki nacin naplatiti uslugu,
lepe zene nemaju sa tim problem jer je velika potraznja za njima i one relativno lako dolaze do bogatog muza, a bogatog muza nije vredno izgubiti ni za sto a kamoli za nesto "neobavezno"
Ima ima , ali nece da ti kazeIstina. Ja trenutno pokusavam nesto sa jednom bas atraktivnom koja 8 meseci niti ima momka nit partnera nekog bilo kakvog.
Mislim da gresis.....neobavezni sex je na brzaka, sakriven, ukraden, varljiv.....to odgovara muskarcima, zenama ne,jer ne stignu da uzivaju u sexu. Zenama je potreban stalan partner da bi makimalno uzivale.
Mislim da kod zena nije manji nagon ka sexu, vec na sex posmatraju drugacije. Za njih je konekcija nesto sto je za muskarca dobro doope. Stabilnost i sigurnost nesto sto je za muskarca sisa. Plus ima i tog antropoloskog. Muskarac trazi da ih sto vise oplodi, a ona ne moze da ima vise od jedne beb e u isto vreme (ok izuzev blizanaca), pa joj za to vreme odgajanja treba pomoc. Stvar prezivljavanja u tom slucaju. No, ne treba isto tako opravdavati nagone na ustrb novih drustvenih poredaka. Tako da njen nagon da prikaci svakog za sebe sexualnoscu, i opravda to nedosatkom negoneske nesigurnosti, muskarac isto tako moze da je odkaci i juri sto vise njih, opravdavavajuci to njegovim nagonima da sto vise potomstva ima, vece su sanse da se njegovo seme prostre.
Zar nisam upravo tako nesto rekao?
Naravno, imaju zene snazne nagone, no sexualni je jedan od njih ali ne tako snazan kao kod muskaraca, medjutim sve je to medjusobno povezano, tako da da, zena moze jako da uziva u sexu ali sa voljenim muskarcem gde je sve u igri a ne samo puki mehanicki sex.
Mislim da gresis.....neobavezni sex je na brzaka, sakriven, ukraden, varljiv.....to odgovara muskarcima, zenama ne,jer ne stignu da uzivaju u sexu. Zenama je potreban stalan partner da bi makimalno uzivale.
Ne sasvim. Mozda zbog ove recenice "lepe zene nemaju sa tim problem jer je velika potraznja za njima i one relativno lako dolaze do bogatog muza, a bogatog muza nije vredno izgubiti ni za sto a kamoli za nesto "neobavezno". Nije im potreban bogat vec stalni partner.
To bi bilo u savrsenom svetu, a u ovome kakv je trenutno, bogat muz je na apsolutno prvom mestu,
to govorim za Srbiju, u razvijenim zemljama to je manje izrazeno.
Naravno, imaju zene snazne nagone, no sexualni je jedan od njih ali ne tako snazan kao kod muskaraca, medjutim sve je to medjusobno povezano, tako da da, zena moze jako da uziva u sexu ali sa voljenim muskarcem gde je sve u igri a ne samo puki mehanicki sex.