Naučnik ih u dve rečenice matirao - teorija im pala u vodu

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako mislite da ste pametniji od doktora nauka i infetologa koji su u više država napravili vakcinu protiv kovida-19, onda dajte neki argument da su ruski tvorci Sputnjika V i recimo Fajzera radili zajedno, kako bi nas "čipovali" ili ubacili u vakcine neku drugu "nebulozu"?

Evo i ja vjerujem da je centar svijeta metar od mene.. a vi čik dokažite da nije? Dajte bre ljudi, dozovite se pameti.
Neno sve mi vise licis na moju ujnu :mrgreen:

Kod vakcine je bitno da se ne pojave kontraefekti, pa je bolje davati je u vise podeljenih doza nego u jednoj inace bi sasvim lagano mogli da pijemo konjsku dozu ivermektin tableta, pa nam vakcinacija ne bi bila potrebna....zato je kineska daleko najbolja vakcina jer se organizam bori sa najmanjom kolicinom virusa. Medjutim kod virusa koji brzo mutira kao ovaj covid19 vise doza ima jos bolji efekt, jer novu dozu mozes da menjas prema mutaciji...da su svi primili dve doze na vreme, verovatno mutanti ne bi imali toliki efekt i smrtnost, ali onaj ko je rasirio virus na isti nacin je rasirio i antivaksere....za njih jeste konjska doza civilizacije iliti karantin....

Najbolje sto su antivakseri ljudi koji su se do juce smejali amisima, a danas su veci vernici od vernika....ali jedno je katastrofalno, da lekari i drugi "intelektualci" zastupaju antivaksere. Govori o tome da je bolje biti nepismen nego pismen i zaludjen. Naucnik koji nema cime da misli i ne veruje nauci je promasen covek. Da su to neki sujeverni nepismeni ljudi moglo bi da prodje i da im se objasnjava, ali kvazinaucnici imaju promasen zivot, ako ne pljackaju i od toga zive lepo.

Screenshot_20211120-153721_Chrome.jpg

Jer te gotivim, a i ujnu volim
Ali imate slicno razmislajnje

@bakica -e.. moj prvi komšija je zarazio oca coronom i čovjek je umro u roku od 12 dana.. jedini izgovor mu je da "nije htio" i da on nije ništa osjećao, jer, eto ne bi da je znao.. . Medjutim, testiranjem je utvrdjeno da je imao coronu.

Poslednja izmena:
da stare vakcine smo prestali da proveravamo, a nove nismo stigli
da su stare imale ovoliko nezeljenih dejstava kao ove nove, pa tesko da bi ikada bile odobrene, ali smo sada imali posejanu paniku, bua, pomrecemo, pa su nam uterali strah, te zato dozvolismo fajzerima i inima da nas cak i lazu sta i kako su proveravali, broj umrlih itd

onda smo shvatli sa kim imamo posla, kada kazu: nema spasa do li preko vaksa

to vam je ukratko zasto sam ja ANTIvakser i moja porodica, a vi kako hocete,... ako sam za brisanje, brisite, ali mi ostajemo antivakseri - zapravo samo smo se utvrdili u nasem stanovistu, eto smatrajte nas AMISH-ima, a vi budite kao naucnici... amerika je slobodna zemlja, imamo pravo da odbijemo, eto ne verujemo vam, bajdenovoj administraciji i famoznom ''naucnom konsenzusu'' da se svi mi banujemo, vise verujemo amishima, pa ako je krivica nasa, jer smo zatucani, neka vam bude
imam ja koleginicu u kojoj je čitava porodica kao i oni teški antivakser , pre dvadesetak dana je prvo jedna a zatim i druga ćerka dobila koronu i oni su ih preneli roditeljima , koleginica je stigla na kiseonik i bila tamo 6 dana a sada joj je muž tamo , izgubila žena 15 kila za nedelju dana , nema snage ni da prdne a 5 meseci do penzije. eno je kuka sada i hebe mater svima koji su je nagovarali da se ne vakciniše.

imam ja koleginicu u kojoj je čitava porodica kao i oni teški antivakser , pre dvadesetak dana je prvo jedna a zatim i druga ćerka dobila koronu i oni su ih preneli roditeljima , koleginica je stigla na kiseonik i bila tamo 6 dana a sada joj je muž tamo , izgubila žena 15 kila za nedelju dana , nema snage ni da prdne a 5 meseci do penzije. eno je kuka sada i hebe mater svima koji su je nagovarali da se ne vakciniše.
Ma bre samo se vakcinisite ,ostavite nas na miru jbt ,nece niko da mi odredjuje sta cu da radim sa svojim zivotom i svojim zdravljem.

Da...interesantno kako svi vi zastupnici vaksovanja znate neke koji su naiebaliu.
Evo ja znam iks ljudi koji su se vaksovali i svejedno oboleli...
nisu bili u bolnici, dobili antibiotike i lecili se kuci...i sta sad?

Neki dokaz da su "neproverene"? Bez toga, takve tvrdnje su širenje lažnih dezinformacija.
Овде лепо пише када је вакцина објављена, када је започето тестирање и када се завршава!
Надам се да знаш када је она почела да се даје људима и да знаш да је још увек 2021 а да се испитивање завршава 2023?

фајзер.PNG

Сад ти, да не би ширио лажне дезинформације, напиши за остале вакцине, где је објављена публикација о испитивању, датум почетка, лабораторијска испитивања, када су започета, када завршена? Клиничка испитивања на ком узорку и ком периоду, са датумом почетка и завршетка. Тачан назив места где су резултати публиковани и где се могу видети, преузети?

Back