C Cro_čvarak Iskusan Poruka 6.790 18.05.2023. u 12:07 - Naučnici tvrde: Uskoro ćemo morati da se odreknemo automobila #26 dlugomir: Kako je krenulo vratiće se fijakeri. Kliknite za proširenje... Što ćemo s konjskim izmetom
C Cro_čvarak Iskusan Poruka 6.790 18.05.2023. u 12:10 - Naučnici tvrde: Uskoro ćemo morati da se odreknemo automobila #27 DarkMoon: Mi vozimo na plin od nas dosta. Kliknite za proširenje... Vozim i ja na plin. Kako ti dolaziš do plina? Na gas stanicama ili prdenjem
DarkMoon: Mi vozimo na plin od nas dosta. Kliknite za proširenje... Vozim i ja na plin. Kako ti dolaziš do plina? Na gas stanicama ili prdenjem
mario80 Stara legenda Poruka 80.465 18.05.2023. u 14:17 - Naučnici tvrde: Uskoro ćemo morati da se odreknemo automobila #28 Cro_čvarak: Što ćemo s konjskim izmetom Kliknite za proširenje... Da pravimo eko veganske kolačiće i prodajemo fensi ekipi
Cro_čvarak: Što ćemo s konjskim izmetom Kliknite za proširenje... Da pravimo eko veganske kolačiće i prodajemo fensi ekipi
C Cro_čvarak Iskusan Poruka 6.790 18.05.2023. u 15:25 - Naučnici tvrde: Uskoro ćemo morati da se odreknemo automobila #29 mario80: Da pravimo eko veganske kolačiće i prodajemo fensi ekipi Kliknite za proširenje... Jedino ako su konji ekološki i veganski hranjeni, tj mislim da su svi konji vegani
mario80: Da pravimo eko veganske kolačiće i prodajemo fensi ekipi Kliknite za proširenje... Jedino ako su konji ekološki i veganski hranjeni, tj mislim da su svi konji vegani