- Poruka
- 6.684
Postoji isto neka terapija kao hemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi jasno kako neko može da ispijanje antibiotika proglašava hemoterapijom, pri čemu se predstavlja kao neki ekspert.
Verovatno i ne shvataš koliko si se ispalio.
Pogledajte prilog 452681
Postoji, ili misliš da postoji, ili pitaš da li postoji?Postoji isto neka terapija kao hemo
Ako misliš da postoji objasni malo detaljnije.Mislim
To sam ovde čuo od Mikela, on je poistovetio u jednom trenutku hemiju koja se koristi kao hemioterapija sa hemijom iz tableta i kapsula. Logično i jeste, hemija je hemija, a terapija istom je hemoterapija.
Nego ne odgovori mi ti zašto su moji biohemijski rezultati SMEŠNI ?
Ako misliš da postoji objasni malo detaljnije.
Da li ti je to tek tako palo na pamet ili imaš nekog osnova da tako misliš?
Rekli su joj da postoji isto neka terapija kao hemo ali ne zraći zdrave organe to su joj rekli u SR.KAMENICI na onkološkoj komisiji
Hemioterapija ne zraci nikakve organe, ni zdrave ni bolesne.
Bio si prisutan kada su joj "rekli" ili ti je ona prenela???Rekli su joj da postoji isto neka terapija kao hemo ali ne zraći zdrave organe to su joj rekli u SR.KAMENICI na onkološkoj komisiji
Ih a ti jadan, odmah sto dalje od hemije kao djavo od krsta m? Pa bas lepo sto si to cuo od Mikela, i ovamo si mnogo voleo "hemiju" tek mislim da ces sad da je volis kada si je izjednacio bukvalno i sa hemioterapijom tj sa nus-pojavama iste.
A da ti nije te hemije i zene pametne, kada te nateala da popijes antibiotik, mozda ne bi ni kuckao sada na forumu, sto ti tada nisu pomogle gljive koje lece rak i sve zivo, gljivaru?
Cemu hemofobija gljivaru?
https://istinevszablude.wordpress.com/2016/06/26/hemofobija-cemu/
Čak i ja, nestručnjak, znam da ne postoji hemo zračenje. Ili je hemioterapija ili zračenje.Bio si prisutan kada su joj "rekli" ili ti je ona prenela???
Ih a ti jadan, odmah sto dalje od hemije kao djavo od krsta m? Pa bas lepo sto si to cuo od Mikela, i ovamo si mnogo voleo "hemiju" tek mislim da ces sad da je volis kada si je izjednacio bukvalno i sa hemioterapijom tj sa nus-pojavama iste.
A da ti nije te hemije i zene pametne, kada te nateala da popijes antibiotik, mozda ne bi ni kuckao sada na forumu, sto ti tada nisu pomogle gljive koje lece rak i sve zivo, gljivaru?
Cemu hemofobija gljivaru?
https://istinevszablude.wordpress.com/2016/06/26/hemofobija-cemu/
Bio si s njom u bolnici ili si bi s njom pred komisijom?Ja sam bio snjom u NS na PARKSU privatna bolnica,
Onkološka komisija u Sr.Kamenici je rekla da postoji još jedna hemo zraćenje.
Bio si s njom u bolnici ili si bi s njom pred komisijom?
Čuo si da je to neko iz komisije rekao???
Brahiterapija zanima me iskreno vaše mišljenje
Nije mi do zezancije
Pa odeš do lekara i neka ti on lepo objasni. Ne traži savete oko terapije ovde.
evo da potsetim....
Ako zaista nije, onda reci kako si došao do takvog podatka. Ili si čuo od nje, ili si čuo od same komisije. Nije svejedno.Nije mi do zezancije
Koliko vidim "hemo zračenje" se u njenoj izjavi ne pominje. Onda smo sve rasčistili.Rekla mi je da su joj rekli na onkološkoj komisiji da postoji 3d zračenje i bronhoterapija i zračenje kao što je sajber nož
Koliko vidim "hemo zračenje" se u njenoj izjavi ne pominje. Onda smo sve rasčistili.