Naučnici: Hemoterapija zapravo dovodi do širenja ćelija raka!

Nije mi jasno kako neko može da ispijanje antibiotika proglašava hemoterapijom, pri čemu se predstavlja kao neki ekspert.

Verovatno i ne shvataš koliko si se ispalio.

Pogledajte prilog 452681

To sam ovde čuo od Mikela, on je poistovetio u jednom trenutku hemiju koja se koristi kao hemioterapija sa hemijom iz tableta i kapsula. Logično i jeste, hemija je hemija, a terapija istom je hemoterapija.

Nego ne odgovori mi ti zašto su moji biohemijski rezultati SMEŠNI ?

Hemioterapeutik je svaka hemijska supstanca koja se koristi u terapijske svrhe u medicini.
Postoji i drugi način klasifikacije po kome bi u hemioterapijske spadali samo oni antibiotici koji su sintetisani u laboratoriji, kao npr. Baktrim.
Problem je što je pojam hemioterapija postao široko prihvaćen kao izraz kojim se označavaju lekovi za rak. Pošto se taj izraz toliko ustalio s tim specifičnim značenjem, onda ga s tim značenjem jedino i vredi upotrebljavati, ako je cilj da sagovornici razumeju o čemu pričaš.

Inače, možda će nekom biti interesantno da pročita da postoje i antibiotici koji se koriste u hemioterapiji (u ovom užem, opšteprihcaćenom smislu), kao doksorubicin i aktinomicin.

Poslednja izmena:
To sam ovde čuo od Mikela, on je poistovetio u jednom trenutku hemiju koja se koristi kao hemioterapija sa hemijom iz tableta i kapsula. Logično i jeste, hemija je hemija, a terapija istom je hemoterapija.

Nego ne odgovori mi ti zašto su moji biohemijski rezultati SMEŠNI ?

Ih a ti jadan, odmah sto dalje od hemije kao djavo od krsta m? Pa bas lepo sto si to cuo od Mikela, i ovamo si mnogo voleo "hemiju" tek mislim da ces sad da je volis kada si je izjednacio bukvalno i sa hemioterapijom tj sa nus-pojavama iste.

A da ti nije te hemije i zene pametne, kada te nateala da popijes antibiotik, mozda ne bi ni kuckao sada na forumu, sto ti tada nisu pomogle gljive koje lece rak i sve zivo, gljivaru?

Cemu hemofobija gljivaru?

https://istinevszablude.wordpress.com/2016/06/26/hemofobija-cemu/

Poslednja izmena:
Ih a ti jadan, odmah sto dalje od hemije kao djavo od krsta m? Pa bas lepo sto si to cuo od Mikela, i ovamo si mnogo voleo "hemiju" tek mislim da ces sad da je volis kada si je izjednacio bukvalno i sa hemioterapijom tj sa nus-pojavama iste.

A da ti nije te hemije i zene pametne, kada te nateala da popijes antibiotik, mozda ne bi ni kuckao sada na forumu, sto ti tada nisu pomogle gljive koje lece rak i sve zivo, gljivaru?

Ovo "gljivaru" ću shvatiti kao kompliment, jer su gljive izmeđuostalog i jedan od razloga zašto su mi enzimi jetre tako niski : ALT - 17, AST - 15, ? ? ?

Drugi razlog je taj što mojim krvotokom ne struje molekuli koji dolaze iz tableta i kapsula, već oooooodaaavvvnooo .

A pritisk 120/80, onaj jutarnji, u veče se malo popne, na 128-130, valjda je to normalno.

Bez hemije ?

I sad tebi to bode oči ?

Kako to objašnjavaš ?

- - - - - - - - - -

PS: Zaboravih i onaj ruski čaj, od kog nisi uspeo da me "spasiš", on je verovatno zaslužan za krvne sudove ako ništa drugo.

400px-Izvori_ROS-a.jpg

Evo ti razloga moje hemofobije.

Trudim se da eliminišem sve egzogene faktore rizika. Ne pušim, ne pijem tablete i kapsule, izbegavam zagađenja i zračenje, i ne konzumiram pesticide (sećaš se onog GLIFOSATA koji ste nam ovde preporučivali u onom nemačkom pivu).

Valjda ti je sad malo jasnije ?

Nego ne reče mi šta je UZROK TVOJE HERBAFOBIJE ?

Poslednja izmena:

Back