Natprirodne pojave

To moraš kontaktirati Institut za paranormalne pojave u Moskvi. Evo šta je rekao poznati ruski ufolog Vadim Černobrov u vezi kontakta sa višim.

Postoji jednostrani kontakt između visoko razvijene civilizacije i niže kao zapažanje. Stoga proizlazi po zakonu veće strane.

- Sramota je osećati mrave!

Kao i ti ili ne, ali jeste. Ne sviđa mi se i uloga insekta. Ali, izvini. I kako je čovečanstvo zaslužilo? Uključite bilo koji dan televizore. I dobijamo negativan tok iz celog sveta! I životinje, gledaj. Ili uništavamo sve što se kreće ili se kreće ili jede. Mi, kao što se civilizacija još nije dogodila. Kad naučite živeti u svetu, budite prijatelji i ljubav, onda će ići na kontakt sa nama. U međuvremenu, poput prirodnjaka, visoko razvijene vanzemaljske civilizacije pratiće nas i pisati rad na temu "Psihologija divljih zemalja". Ovo je moje mišljenje.

Da li verujete da postoje u svetu i nabrojte na koje mislite da postoje?
natprirodne pojave u svetu postoje samo u medijima.........kao predmet zabave i skretanja paznje publici sa politickih dogadjaja.
Pre neku deceniju, cito sam u neke makedonske novine da je u australiji pronadjeno groblje djavola. Na desetine djavolovih lobanja sa rogovima i sve dokumentovano fotosima. Bilo je to u vreme kada je CIA pripremala makedonske albance na rat protiv makedonaca.

Poslednja izmena od moderatora:

Back