NATO razmatra vojnu intervenciju u Siriji

largoman

Primećen član
Poruka
900
tamo gde tata Putin kaze NJET , NATO ne sme ni da prdne ni da smrdne.

Djubrad i gamad NATO nacisticka idu samo na one koji su 100 puta slabiji od njih.

Situacija u Siriji je resena.

Asad ostaje predsednik ,ostaje samo da se istrebi ova vehabijska gamad koju ubacuju u Siriju Saudi Arabija i Turska i kraj price.

Zato nema vise vesti o Siriji u zapadnim medijima skoro uopste vise

Svesni su da su PORAZENI

ahahahahha, treci svetski rat :hahaha1:
da mi je znati ko ce biti na drugoj strani :lol: ovi sto ostro osudjuju? :rotf:

Sa čim se ti rokaš u glavu kada su ti tako ozbiljne stvari smešne?

- - - - - - - - - -

'ali do nje će doći samo ako bude odobrena rezolucijom Saveta bezbednosti UN i ako svih 28 članica vojnog saveza budu saglasne, izjavio je američki admiral i vrhovni komandant NATO Džejms Stavridis'

Znaci blefiraju.

Nadam se da si u pravu,ne bi želeo da radi jedne arapske vukojebine uništimo ceo svet.

To ti je ona fora...."Slomio bih te od batina ali moram da idem kuci da rucam"! Oni odlicno znaju da su ulozi ogromni ako krenu na Siriju.Tu su intresi Irana,Kine,Rusije. Sigurno se ne bi zavrsilo kao sa nama ili Irakom ili Avganistanom. Ja mislim da Amerikanci svako vece lezu u krevet sa jednom mislju u glavi "JA NE SMEM DA ZARATIM ZA RUSIMA I KINEZIMA..........JA NE SMEM DA ZARATIM SA RUSIMA I KINEZIMA"!!!!!!!! I to im neverovatno povredjuje ego!

To ti je ona fora...."Slomio bih te od batina ali moram da idem kuci da rucam"! Oni odlicno znaju da su ulozi ogromni ako krenu na Siriju.Tu su intresi Irana,Kine,Rusije. Sigurno se ne bi zavrsilo kao sa nama ili Irakom ili Avganistanom. Ja mislim da Amerikanci svako vece lezu u krevet sa jednom mislju u glavi "JA NE SMEM DA ZARATIM ZA RUSIMA I KINEZIMA..........JA NE SMEM DA ZARATIM SA RUSIMA I KINEZIMA"!!!!!!!! I to im neverovatno povredjuje ego!

Sa večinom tvog komentara se slažem ali ima tu nešta šta je vezano sa Irakom i Afganistanom taj rat kao i one ratove u Vijetnamu i Somaliji su Amerikanci popušili kao ja cigaretu,NATO nije bio u stanju da odbrani Gruziju od ruske agresije tamo je bila takva bežanija da su se NATO vojnici skoro udavili u onim amfibijama od panike kako su brzo povlačili iz te vukojebine a nakon toga je Bush i Amerika priznali da je Rusija supersila i da se zato povukli.Ovdje je video od CNN koji to dokazuje

Back