NATO-Hrvatska...pocelo je pocelo...i to sa otrovima,sta li je sledece ?

Иво оћеш се пријавити за волонтера?

..jok... ja..:hahaha: :hahaha: :hahaha:..es video..zakljucali mi temu..:sad2:..i to glavni gazda..;):D..eeeeeee.
...jooooooooooooj...vrucine..
2009_05_21_osjecko_nova_boca_400.jpg

..posluzi se druže moj...kad ne mozemo zapravo onda bar ovako..a ima dana...:ok:
..živooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!...

Poslednja izmena:
....ali samo na prvi pogled,na drugi se vec vidi nesto drugo...

“Mišljenje MORH-a o navedenom centru je negativno te ističemo da formiranje takvog centra nije deklarirano u sklopu prihvaćenih NATO-ovih partnerskih ciljeva. S obzirom na to da je spomenuta tvrtka istodobno slala i dopise Službi za graditeljstvo i zaštitu okoliša iz kojih nije bilo posve razvidno o kakvom je centru riječ, Uprava za materijalne resurse predložila je dodjeljivanje koncesije u smislu rješavanja pitanja neperspektivnih nekretnina MORH-a”, navodi se u priopćenju MORH-a.

Drugim rječima, Ministarstvo je odbilo gradnju centra, ali nema ništa protiv da ta ili neka druga tvrtka kupi ili koristi napušteno skladište.

HAHAHA,odbili ,ali nemaju nista protiv da sami rade sta hoce.:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

еј и самњи то јок и бре ,занећеш се негде у друштву па штаћемо онда ми без тебе?

ma dzabe mu...jok...dace Hrvatima NATO i sarene pilule za lilule da lakse podnesu a i da ih manje boli to sto ih NATO toliko voli...dace im bre i vazelin da im bude klisko kad se zagrle blisko i dobiju kvisko :rotf:

Na prvi pogled ispada da su se Hrvati nekako izvukli i odbili predlog,ali...

Ево, сад ћемо ми, сами да се понудимо, и то за Џ... :rtfm:

П.С. Јел' не постоји у Америци неко место које има "najduže razdoblje lijepog vremena koje omogućuje gotovo osam mjeseci aktivne obuke"?

slusaj ja mislim da je najbolje da se pravis lud i da probas da im uvalis jedan osijecki dud...a jel ima u Osijeku dudova ili su se osusili pa vam sad ostale samo uspomene na njih :hahaha:

..nema Duduova..nema... ali sam ih kao dijete..jeo ..i bijele i crne...bilo nekad ...kod moje bake u N.Slankamenu...ooooooooo...jos kako sam kako dijete skupljao dudove...kad nam se vise njie dalo..pustimo svinje i one sve pojedu...:D

П.С. Јел' не постоји у Америци неко место које има "najduže razdoblje lijepog vremena koje omogućuje gotovo osam mjeseci aktivne obuke"?

Jok breee pa to je Severna Amerika,tamo se i beli medvedi smrzavaju :D

Samo zavisi od toga u kojem pravcu najčešće duva vetar u tom periodu:lol:

Back