НАТО БАНДА

pa, mogli bismo tako da kazemo...samo kada bismo prevideli cinjenicu da je u Sovjetima bilo najvise ljudi ruske nacionalnosti, i kada bismo prevideli cinjenicu da je u SKJ bilo najvise ljudi srpske nacionalnosti...
to kako su se oni osecali je druga prica...
i da, ljudi imaju pravo da promene misljenje...jer odrastaju...sazrevaju...

Било је највише Руса и Срба међу комуњарама у односу на број њиховог чланства - АЛИ ТО НИЈЕ ПРРЕСУДНО У ОДНОСУ НА БРОЈ И ЈЕДНОГ И ДРУГОГ НАРОДА - зар не ???

Како то мислиш да људи сазревају - буду комуњаре, па одједном сазру па постану четници или монархисти... хехехе... то се не зове тако...

Nexus 6:
jesi li oduvek slusao muziku koju slusas danas...voleo istu hranu? imao potpuno iste stavove, kao kada si imao 16-17-18 godina...?

Наравно да не...
али то се не може поредити са политичким опредељењем НАВЕДИ МИ ЈЕДНОГ КОМУНИСТУ КОЈИ ЈЕ ЗАИСТА ПОСТАО МОНАРХИСТА ??? А ДА ТО НИЈЕ БИЛА ФОЛИРАЖА??? ИЛИ ОБРАТНО... наведи то "Твоје сазревање"... наравно мислим на данашње виђеније људе у политици ???

То што Ти зовеш "сазревање", то су ГОЛУБОВИ ПРЕЛЕТАЧИ !

Хахахахааааааааааа.... немам оног смајлија који се ваља од смеха... штета... који, бре, монархиста, човече, еееееејјјјјјјјј... за ког монарха, за коју монархију... можда да ако би он био краљ а она његова Дана црногорска краљичица... ма иди...

НА НАШОЈ ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ НЕ ПОСТОЈИ НИ ЈЕДНА МОНАРХИСТИЧКА СТРАНКА !!!
Ја сам иначе присталица парламентарне монархије... немој Ти рачунати да је неко то и то зато што је тако нешто за себе изјавио... гледај шта ради... па онда размисли мало... или питај старије праве монархисте, четнике, равногорце...

7.gif

Evo eremita samo za tebe,a ja znam da je SPO jedini koji se zalagao za raspisivanje referenduma o restituciji monarhije. Koji su to pravi Ravnogorci jel oni sto se svake godine tamo skupljaju da im Vuk odrzi govor?

Прави Равногорци ОЧИМА НЕ МОГУ ДА ВИДЕ ВУКА ... јер они су далеко већи шмекери од нас... они су га одмах провалили...

Види, својевремено, када је СМ одлучио да уведе вишепатријски систем од службе ДБ-а добили су задатке Вук, Шешељ, Мирко Јовић и још неки да ОКУПЕ националисте и да се пошто-пото гурну и инсталирају КАО ЛИДЕРИ...прво због контроле те не тако мале групације, а друго да ОНИ са СМ могу да се договарају о потезима и тако управљају Србима...

... ЈА ОВО НАПИСАХ... А ТИ УЗМИ ИЛИ БАЦИ... али временом када и Ти "сазреш" што рече Нексус6, сетићеш се ових мојих речи...

Pa vidis to i nije toliko neverovatno,ne kazem da je tako,ali nije nemoguce.
A ja nemam potrebe da dodatno sazrevam jer sam dovoljno zreo...
Reci mi kako mozes da podrzavas radikale ako tvrdis da su proizvod DB-a i SM-a?

Ти си мене помешао са неким... ЈА НЕ ПОДРЖАВАМ РАДИКАЛЕ ... моје последње гласање је било за ДСС тј. за Коштуницу када је било а од тада не излазим на гласање... јер немам за кога...

eremita:
Али разлика између СРС и осталих тзв.демократских странака које су такође неокомунистичке је у томе што би РАДИКАЛИ ЗАИСТА ЖЕЛЕЛИ ДА ДОНЕСУ НЕКУ ДОБРОБИТ НАРОДУ - А ОВИ ДРУГИ КОЈИ СУ ОБРАЗОВАНИЈИ И СТРУЧНИЈИ СА ПРЕЗИРОМ ГЛЕДАЈУ НА НАРОД И МИСЛЕ САМО НА ЛИЧНУ КОРИСТ. Е, то су људи препознали... и то је то...
Mozda gresim ali ovo mi deluje kao retorika jednog radikala...

Elvin:
Mozda gresim ali ovo mi deluje kao retorika jednog radikala...

Сигурно грешиш, ја сам антикомуниста (и према томе против свих левих варијанти), а мој пост који си цитирао то је само резултат сазнања које имам... ја знам да су они, док су били на власти, многим убогим људима помагали, онако народски - и то се рашчуло... а знам и за ове ДС лопуже бар овде код мене на Врачару шта раде...од њих једино нешто вреди она Милошевић која је била председник СО (мислим да је још увек) а ове типчине... па видећеш на следећим изборима... а они су овде имали најјаче упориште...

п.с. зар Ти ниси имао један пост на другом подфоруму у коме наводиш да имаш
19 година и да студираш педагогију ???

eremita:
Наравно да не...
али то се не може поредити са политичким опредељењем НАВЕДИ МИ ЈЕДНОГ КОМУНИСТУ КОЈИ ЈЕ ЗАИСТА ПОСТАО МОНАРХИСТА ??? А ДА ТО НИЈЕ БИЛА ФОЛИРАЖА??? ИЛИ ОБРАТНО... наведи то "Твоје сазревање"... наравно мислим на данашње виђеније људе у политици ???

То што Ти зовеш "сазревање", то су ГОЛУБОВИ ПРЕЛЕТАЧИ !

to je bas prevelika razlika...nisam na tako drasticnu promenu mislio...mada, nije nemoguce...
mislim na nekog, ko je mlad i lud i nalozi se na "svetsku revoluciju", "besklasno drustvo", "bratstvo i jedinstvo" i ostalu komunjarsku propagandu...
a onda malo po malo sazna i za UDBu i za Goli Otok...ili sazreva, pa vidi da ljudi nikada nece biti potpuno jednaki, jer im se time gaze osnovna prava...pa onda nekom dobrom drugu isprica tako nesto, i zaglavi zatvor...
i na kraju, preraste u protivnika onoga u sta je verovao...i sa padom jednopartijskog sistema, osnuje stranku...

ali ti ides i dalje od toga da je nemoguce da neko promeni politicko misljenje...ides dotle da verujes da covek mora da ima isto politicko misljenje kao njegovi roditelji...to je stvarno naopako, sto bi rekla moja baba...

Nexus 6:
to je bas prevelika razlika...nisam na tako drasticnu promenu mislio...mada, nije nemoguce...
mislim na nekog, ko je mlad i lud i nalozi se na "svetsku revoluciju", "besklasno drustvo", "bratstvo i jedinstvo" i ostalu komunjarsku propagandu...
a onda malo po malo sazna i za UDBu i za Goli Otok...ili sazreva, pa vidi da ljudi nikada nece biti potpuno jednaki, jer im se time gaze osnovna prava...pa onda nekom dobrom drugu isprica tako nesto, i zaglavi zatvor...
i na kraju, preraste u protivnika onoga u sta je verovao...i sa padom jednopartijskog sistema, osnuje stranku...

ali ti ides i dalje od toga da je nemoguce da neko promeni politicko misljenje...ides dotle da verujes da covek mora da ima isto politicko misljenje kao njegovi roditelji...to je stvarno naopako, sto bi rekla moja baba...

Добро, заиста је претерано тврдити да су деца обично истог политичког мишљења као и њихови родитељи - али тако јесте у већини случајева...

... а оно напред што си описао као "еволуцију политичког става" типичан пример таквог политичког животописа је управо Шешељ, колико је само био на робији и у Зеници и овде... а ипак је у својој бити отрован марксизмом... непроменљиво и до краја живота... може само да мења агрегатно стање, ништа друго... тј. он као и Мићуновић и многи други само су имали СВОЈЕ СОПСТВЕНО МИШЉЕЊЕ О ТОМЕ КАКО ТРЕБА ДА ИЗГЛЕДА КОМУНИСТИЧКА СРБИЈА... и зато су оснивали своје странке...

Elvin:
Ako je neko monarhista u Srbiji to je Vuk Draskovic,sta god ti mislio o njemu ne mozes poreci da je mozda i jedini iskreni monarhista na politickoj sceni...
Вук Драшковић се после атентата у Будви продао масонима да сачува главу, толико о њему, и тако да више није монархиста већ анархиста

Back